Centrum pro databázi složení potravin | Databáze složení potravin ČR, verze 9.24

Nacházíte se zde: Úvodní stránka » Vyhledávání potravin » Podle skupiny » Maso nebo masný výrobek

Maso nebo masný výrobek

ID Název potraviny
0698 Droby kachní
0233 Droby kuřecí
0219 Dršťky hovězí
0895 Holoubě, celé, maso bez kůže
0896 Holoubě, celé, maso s kůží
0218 Játra hovězí
0699 Játra husí
0526 Játra kachní
0594 Játra králičí
0700 Játra krůtí
0226 Játra kuřecí
0585 Játra kuřecí, Zlaté kuře
0221 Játra telecí
0204 Játra vepřová
0217 Jazyk hovězí
0300 Jazyk vepřový
0313 Jitrnice
0789 Kachna divoká, maso z celého kusu bez kůže
0788 Kachna divoká, maso z celého kusu s kůží
0791 Kachna divoká, prsa, bez kůže
0790 Kachna divoká, stehno, bez kůže
0238 Kachna domácí, maso, s kůží
0849 Křepelka celá, bez kůže
0850 Křepelka celá, s kůží
0851 Křepelka stehna bez kůže
0852 Křepelka, prsa bez kůže
0853 Křepelka, prsa s kůží
0854 Křepelka, stehna s kůží
0527 Kůže kuřecí, průměr z celého trupu
0551 Kůže vepřové, zbavené tuku
0301 Ledviny hovězí
0205 Ledviny vepřové
0307 Luncheon meat
0308 Luncheon meat, drůbeží
0844 Maso bažantí, prsa
0842 Maso bažantí, stehno
0843 Maso bažantí, ze staženého kusu
0745 Maso dančí, hřbet
0742 Maso dančí, kýta
0747 Maso dančí, na guláš
0748 Maso dančí, panenka
0743 Maso dančí, plec
0411 Maso hovězí, kližka, libová, dušená
0407 Maso hovězí, kližka, libová, syrová
0408 Maso hovězí, kližka, syrová (separovatelný tuk 1 %)
0409 Maso hovězí, kližka, syrová (separovatelný tuk 3 %)
0410 Maso hovězí, kližka, syrová (separovatelný tuk 5 %)
0212 Maso hovězí, kýta
0406 Maso hovězí, kýta, libová, pečená
0403 Maso hovězí, kýta, syrová (separovatelný tuk 1 %)
0404 Maso hovězí, kýta, syrová (separovatelný tuk 2 %)
0405 Maso hovězí, kýta, syrová (separovatelný tuk 3 %)
0151 Maso hovězí, kýta, vařená
0415 Maso hovězí, plec bez kosti, libová, pečená
0209 Maso hovězí, plec bez kosti, libová, syrová
0414 Maso hovězí, plec bez kosti, syrová (separovatelný tuk 10 %)
0412 Maso hovězí, plec bez kosti, syrová (separovatelný tuk 3 %)
0413 Maso hovězí, plec bez kosti, syrová (separovatelný tuk 5 %)
0420 Maso hovězí, roštěnec bez kosti, libový, dušený
0416 Maso hovězí, roštěnec bez kosti, libový, syrový
0417 Maso hovězí, roštěnec bez kosti, syrový (separovatelný tuk 1 %)
0418 Maso hovězí, roštěnec bez kosti, syrový (separovatelný tuk 3 %)
0419 Maso hovězí, roštěnec bez kosti, syrový (separovatelný tuk 5 %)
0211 Maso hovězí, svíčková
0400 Maso hovězí, svíčková, syrová (separovatelný tuk 1 %)
0401 Maso hovězí, svíčková, syrová (separovatelný tuk 2 %)
0402 Maso hovězí, svíčková, libová, smažená
0422 Maso hovězí, výrobní, H1
0423 Maso hovězí, výrobní, H2
0554 Maso hovězí, výrobní, H3
0555 Maso hovězí, výrobní, H4
0556 Maso hovězí, výrobní, H5
0701 Maso husí, bez kůže
0237 Maso husí, s kůží
0703 Maso husí, stehno s kůží
0702 Maso husí, stehno, bez kůže
0704 Maso jehněčí, hrudí
0705 Maso jehněčí, hřbet
0706 Maso jehněčí, krk
0224 Maso jehněčí, kýta
0707 Maso jehněčí, plec
0784 Maso jelení (jelen lesní), hřbet
0782 Maso jelení (jelen lesní), kýta
0785 Maso jelení (jelen lesní), na guláš
0783 Maso jelení (jelen lesní), plec
0786 Maso jelení (jelen lesní), svíčková
0845 Maso jelení (jelen sika), hřbet
0846 Maso jelení (jelen sika), na guláš
0847 Maso jelení (jelen sika), plec
0848 Maso jelení (jelen sika), svíčková
0533 Maso kachní, čtvrtky zadní, s kostí, s kůží
0587 Maso kachní, hřbety, s kostí, s kůží
0433 Maso kachní, kachna mladá, celá, s kůží, bez drobů
0538 Maso kachní, krky
0566 Maso kachní, křídla, s kůží
0429 Maso kachní, prsa bez kůže a bez kosti
0532 Maso kachní, prsa s kostí, s kůží
0589 Maso kachní, stehno, bez kosti, bez kůže – stehenní řízek  
0588 Maso kachní, stehno, s kostí, s kůží
0529 Maso kachní, strojně oddělené
0717 Maso kančí, hřbet
0715 Maso kančí, kýta
0720 Maso kančí, na guláš
0721 Maso kančí, panenka
0716 Maso kančí, plec
0897 Maso koňské, bok
0898 Maso koňské, hrudí
0899 Maso koňské, kližka
0900 Maso koňské, kýta
0901 Maso koňské, plec
0902 Maso koňské, roštěnec
0903 Maso koňské, svíčková
0592 Maso králičí, filety (vykostěný hřbet bez kosti, bez kůže)
0299 Maso králičí, králík celý, bez kůže
0593 Maso králičí, plec s hrudí (přední noha s hrudníkem), bez kůže
0558 Maso králičí, stehna, bez kůže
0708 Maso krůtí, horní stehno s kostí a kůží
0590 Maso krůtí, horní stehno, bez kosti, bez kůže
0568 Maso krůtí, krky
0537 Maso krůtí, křídla s kůží
0452 Maso krůtí, prsa bez kosti a kůže
0709 Maso krůtí, prsa s kostí a kůží
0534 Maso krůtí, spodní stehna, s kostí, s kůží
0430 Maso krůtí, stehno bez kůže a bez kosti
0591 Maso krůtí, strojně oddělené (separát)  
0710 Maso kuřecí, horní stehno bez kosti a kůže
0439 Maso kuřecí, horní stehno s kostí a kůží
0567 Maso kuřecí, krky
0584 Maso kuřecí, křídla dělená /bez špičky/, s kostí, s kůží
0437 Maso kuřecí, křídla s kostí a kůží
0490 Maso kuřecí, kuře celé, s kůží, bez drobů
0427 Maso kuřecí, prsa s kůží a kostí
0230 Maso kuřecí, prsa, bez kůže
0528 Maso kuřecí, prsní ořez
0711 Maso kuřecí, spodní stehno bez kosti a kůže
0443 Maso kuřecí, spodní stehno s kostí a kůží
0530 Maso kuřecí, stehenní řízek s kůží, bez kosti
0494 Maso kuřecí, stehno bez kůže a bez kosti – kuřecí stehenní řízek
0229 Maso kuřecí, stehno, s kůží
0524 Maso kuřecí, strojně oddělené I (tvrdé oddělování)
0525 Maso kuřecí, strojně oddělené II – baader (měkké oddělování)
0523 Maso kuřecí, vnitřní prsní filet, bez kosti, bez kůže
0434 Maso kuřecí, zadní čtvrtky s kostí a kůží
0531 Maso kuřecí, zadní hřbety, s kostí, s kůží
0461 Maso kuřecí, zlaté kuře s výkrmem min. 50 dní, celé, bez drobů
0573 Maso kuřecí, Zlaté kuře, křídla, s kůží
0570 Maso kuřecí, Zlaté kuře, prsa, s kůží, s kostí
0569 Maso kuřecí, Zlaté kuře, prsní řízky, bez kostí, bez kůže
0571 Maso kuřecí, Zlaté kuře, stehna, s kostí, s kůží
0586 Maso kuřecí, Zlaté kuře, stehno, bez kosti, bez kůže – stehenní řízek
0572 Maso kuřecí, Zlaté kuře, zadní čtvrtky, s kostí, s kůží
0863 Maso kůzlečí, hrudí
0864 Maso kůzlečí, hřbet
0865 Maso kůzlečí, krk
0866 Maso kůzlečí, kýta
0867 Maso kůzlečí, plec
0779 Maso mufloní, hřbet
0777 Maso mufloní, kýta
0780 Maso mufloní, na guláš
0781 Maso mufloní, panenka
0778 Maso mufloní, plec
0868 Maso selečí , bok
0869 Maso selečí, hřbet
0870 Maso selečí, kýta
0871 Maso selečí, panenka
0872 Maso selečí, šrůtka
1055 Maso selské, ve vlastní šťávě, modelová receptura
0873 Maso skopové, hrudí
0874 Maso skopové, hřbet
0875 Maso skopové, krk
0876 Maso skopové, kýta
0877 Maso skopové, plec
0878 Maso skopové, svíčková
0879 Maso skopové, šrůtka
0544 Maso slepičí, prsa bez kosti a kůže
0543 Maso slepičí, prsa s kostí a kůží
0431 Maso slepičí, slepice celá, bez drobů
0542 Maso slepičí, stehno bez kůže a kosti – slepičí stehenní řízek
0541 Maso slepičí, stehno s kůží a kostí
0725 Maso srnčí, hřbet
0723 Maso srnčí, kýta
0731 Maso srnčí, na guláš
0724 Maso srnčí, plec
0726 Maso srnčí, svíčková
0712 Maso telecí, hrudí
0713 Maso telecí, krk
0223 Maso telecí, kýta
0714 Maso telecí, pečeně
0222 Maso telecí, plec
0549 Maso vepřové výrobní, V10
0288 Maso vepřové, bok bez kosti a kůže, pečený
0287 Maso vepřové, bok bez kosti a kůže, syrový
0276 Maso vepřové, krkovice bez kosti, libová, pečená
0272 Maso vepřové, krkovice bez kosti, libová, syrová
0275 Maso vepřové, krkovice bez kosti, syrová (separovatelný tuk 10 %)
0273 Maso vepřové, krkovice bez kosti, syrová (separovatelný tuk 3 %)
0274 Maso vepřové, krkovice bez kosti, syrová (separovatelný tuk 5 %)
0291 Maso vepřové, krkovice bez kosti, uzená, komerčně tepelně upravená
0289 Maso vepřové, krkovice bez kosti, uzená, syrová
0290 Maso vepřové, krkovice bez kosti, uzená, vařená
0286 Maso vepřové, kýta bez kosti, libová, pečená
0282 Maso vepřové, kýta bez kosti, libová, syrová
0285 Maso vepřové, kýta bez kosti, syrová (separovatelný tuk 10 %)
0283 Maso vepřové, kýta bez kosti, syrová (separovatelný tuk 3 %)
0284 Maso vepřové, kýta bez kosti, syrová (separovatelný tuk 5 %)
0281 Maso vepřové, pečeně bez kosti, libová, pečená
0277 Maso vepřové, pečeně bez kosti, libová, syrová
0278 Maso vepřové, pečeně bez kosti, syrová (separovatelný tuk 1 %)
0279 Maso vepřové, pečeně bez kosti, syrová (separovatelný tuk 3 %)
0280 Maso vepřové, pečeně bez kosti, syrová (separovatelný tuk 5 %)
0271 Maso vepřové, plec bez kosti, kolena a kůže, libová, pečená
0267 Maso vepřové, plec bez kosti, kolena a kůže, libová, syrová
0270 Maso vepřové, plec bez kosti, kolena a kůže, syrová (separovatelný tuk 10 %)
0268 Maso vepřové, plec bez kosti, kolena a kůže, syrová (separovatelný tuk 3 %)
0269 Maso vepřové, plec bez kosti, kolena a kůže, syrová (separovatelný tuk 5 %)
0552 Maso vepřové, strojně oddělené, nízkotlaké
0293 Maso vepřové, výrobní, V1
0550 Maso vepřové, výrobní, V10
0294 Maso vepřové, výrobní, V2
0295 Maso vepřové, výrobní, V3
0296 Maso vepřové, výrobní, V4
0297 Maso vepřové, výrobní, V5
0298 Maso vepřové, výrobní, V6
0546 Maso vepřové, výrobní, V7
0547 Maso vepřové, výrobní, V8
0548 Maso vepřové, výrobní, V9
0302 Oháňka hovězí
0880 Orebice, maso z celého kusu
0312 Párky debrecínské
0304 Párky drůbeží
0314 Párky jemné
0994 Párky spišské
0306 Paštika játrová
1056 Paštika játrová, modelová receptura
0881 Perlička celá, maso bez kůže
0882 Perlička celá, maso s kůží
0303 Salám drůbeží
0309 Salám lovecký
0310 Salám šunkový
0185 Sója extrudovaná ("maso" sójové), kostky, neochucené
0220 Srdce hovězí
0539 Srdce kachní
0536 Srdce kuřecí
0206 Srdce vepřové
0305 Šunka drůbeží
0996 Tlačenka, modelová receptura
0758 Zajíc, maso z celého kusu
0759 Zajíc, stehna
0540 Žaludky kachní
0535 Žaludky kuřecí
0740 Žaludky vepřové