Centrum pro databázi složení potravin | Databáze složení potravin ČR, verze 10.25

Nacházíte se zde: Úvodní stránka » Vyhledávání potravin » Podle LanguaL » 1300 VÝROBKY Z HOVĚZÍHO MASA (USDA SR) [A1283]

Další potraviny v databázi indexované zvoleným deskriptorem LanguaL

1300 VÝROBKY Z HOVĚZÍHO MASA (USDA SR) [A1283]

ID Název potraviny
0151 Maso hovězí, kýta, vařená
0209 Maso hovězí, plec bez kosti, libová, syrová
0211 Maso hovězí, svíčková
0212 Maso hovězí, kýta
0217 Jazyk hovězí
0218 Játra hovězí
0219 Dršťky hovězí
0220 Srdce hovězí
0301 Ledviny hovězí
0302 Oháňka hovězí
0400 Maso hovězí, svíčková, syrová (separovatelný tuk 1 %)
0401 Maso hovězí, svíčková, syrová (separovatelný tuk 2 %)
0402 Maso hovězí, svíčková, libová, smažená
0403 Maso hovězí, kýta, syrová (separovatelný tuk 1 %)
0404 Maso hovězí, kýta, syrová (separovatelný tuk 2 %)
0405 Maso hovězí, kýta, syrová (separovatelný tuk 3 %)
0406 Maso hovězí, kýta, libová, pečená
0407 Maso hovězí, kližka, libová, syrová
0408 Maso hovězí, kližka, syrová (separovatelný tuk 1 %)
0409 Maso hovězí, kližka, syrová (separovatelný tuk 3 %)
0410 Maso hovězí, kližka, syrová (separovatelný tuk 5 %)
0411 Maso hovězí, kližka, libová, dušená
0412 Maso hovězí, plec bez kosti, syrová (separovatelný tuk 3 %)
0413 Maso hovězí, plec bez kosti, syrová (separovatelný tuk 5 %)
0414 Maso hovězí, plec bez kosti, syrová (separovatelný tuk 10 %)
0415 Maso hovězí, plec bez kosti, libová, pečená
0416 Maso hovězí, roštěnec bez kosti, libový, syrový
0417 Maso hovězí, roštěnec bez kosti, syrový (separovatelný tuk 1 %)
0418 Maso hovězí, roštěnec bez kosti, syrový (separovatelný tuk 3 %)
0419 Maso hovězí, roštěnec bez kosti, syrový (separovatelný tuk 5 %)
0420 Maso hovězí, roštěnec bez kosti, libový, dušený
0421 Tuk hovězí, (lůj)
0422 Maso hovězí, výrobní, H1
0423 Maso hovězí, výrobní, H2
0712 Maso telecí, hrudí
0713 Maso telecí, krk
0714 Maso telecí, pečeně
1135 Maso hovězí, ořez
1150 Maso vepřové, hlava
1112 Maso hovězí spodní šál (silverside)
1125 Maso hovězí, bok bez kosti - pupek (flank)
1132 Maso hovězí, bok s kostí
1134 Maso hovězí, hrudí (brisket)
1127 Maso hovězí, karabáček
1126 Maso hovězí, kližka
1119 Maso hovězí, kulatá plec (falešná svíčková)
1114 Maso hovězí, květová špička (rumpsteak)
1110 Maso hovězí, kýta (průměr)
1129 Maso hovězí, líčka
1118 Maso hovězí, loupaná plec
1121 Maso hovězí, nízký roštěnec, roštěná (sirloin)
1131 Maso hovězí, oponka
1128 Maso hovězí, plátek lopatkový
1116 Maso hovězí, plec
1123 Maso hovězí, podplečí bez kosti (péro)
1124 Maso hovězí, špička krku a krk
1120 Maso hovězí, svíčková, pravá svíčková (fillet, tenderloin)
1115 Maso hovězí, váleček
1117 Maso hovězí, velká plec
1113 Maso hovězí, velký ořech - předkýtí (thick flank)
1130 Maso hovězí, veverka
1111 Maso hovězí, vrchní šál (topside, top round)
1122 Maso hovězí, vysoký roštěnec
1133 Maso hovězí, žebro