Nutridatabaze.cz - Databáze složení potravin České republiky
Nutridatabaze.cz

Databáze složení potravin ČR
verze 10.25

Přeskočit navigaci

  • Úvodní stránka
  • O databázi
  • Vyhledávání
    • Podle názvu
    • Podle abecedy
    • Podle nutrientu
    • Podle skupiny
    • Pokročilé vyhledávání
  • Dokumentace k databázi
  • EuroFIR a EFSA
  • Výpočet výživové hodnoty potravin
  • Data ke stažení
  • Odkazy
  • Kontakty

Přihlášení

info@nutridatabaze.cz
Česky English
Vyhledávání

Přeskočit navigaci

  • Úvodní stránka
  • O databázi
  • Vyhledávání
    • Podle názvu
    • Podle abecedy
    • Podle nutrientu
    • Podle skupiny
    • Pokročilé vyhledávání
  • Dokumentace k databázi
  • EuroFIR a EFSA
  • Výpočet výživové hodnoty potravin
  • Data ke stažení
  • Odkazy
  • Kontakty

Nacházíte se zde: Úvodní stránka » Vyhledávání » Podle LanguaL » 10000282 - RYBY - NEUPRAVENÉ/NEZPRACOVANÉ (NETRVANLIVÉ) (GS1 GPC) [A1146]

Další potraviny v databázi indexované zvoleným deskriptorem LanguaL

10000282 - RYBY - NEUPRAVENÉ/NEZPRACOVANÉ (NETRVANLIVÉ) (GS1 GPC) [A1146]

ID Název potraviny
0577 Kapr, jikry a mlíčí
0578 Kapr, vnitřnosti
0576 Pangasius dolnooký (Pangas), filety
0565 Amur bílý, maso z celé ryby
0320 Štikozubec obecný (štika mořská, hejk, merlůza), maso bez kostí, syrové
0321 Štikozubec obecný (štika mořská, hejk, merlůza), maso bez kostí, dušené
0322 Štikozubec obecný (štika mořská, hejk, merlůza), maso bez kostí, pečené
0323 Štikozubec obecný (štika mořská, hejk, merlůza), maso bez kostí, smažené
0389 Losos atlantický, filet, s kůží
0596 Losos atlantický, filet, bez kůže
0602 Treska tmavá, filet, bez kůže
0564 Štika obecná, maso z celé ryby
  • ↑ Nahoru
  • Tisk stránky
  • Mapa stránek
  • Webdesign Websynergy
  • Webhosting Český hosting

Ústav zemědělské ekonomiky a informací

Tyto stránky používají jen technické cookies.