Centrum pro databázi složení potravin | Databáze složení potravin ČR, verze 9.24

Nacházíte se zde: Úvodní stránka » Vyhledávání potravin » Podle LanguaL » KONZERVOVANÝ CHLAZENÍM [J0131]

Další potraviny v databázi indexované zvoleným deskriptorem LanguaL

KONZERVOVANÝ CHLAZENÍM [J0131]

ID Název potraviny
0095 Sýr, Akawi, 40 % t. v s.
0096 Sýr, balkánský, 50 % t. v s.
0097 Sýr, čerstvý, nezrající, 60 % t. v s.
0098 Sýr, Gervais, 30 %, t. v s.
0100 Sýr, Imperiál, 50 % t. v s.
0101 Sýr, Istanbuli, 40 % t. v s.
0102 Sýr, Jadel, 40 % t. v s.
0110 Sýr, Žervé, 50 % t. v s.
0112 Mléko plnotučné
0113 Mléko polotučné
0114 Mléko nízkotučné (odtučněné)
0115 Mléko odstředěné
0120 Mléko acidofilní, min. 3 % tuku
0122 Smetana kysaná, nízkotučná, 10 -12 % tuku
0123 Smetana kysaná, nízkotučná, 15 % tuku
0124 Smetana kysaná, min. 18 % tuku
0125 Jogurt bílý, se sníženým obsahem tuku, 1,5 % tuku
0126 Jogurt bílý, 3,5 % tuku
0127 Jogurt smetanový, min. 10 % tuku
0128 Máslo
0129 Výrobek mléčný, Tradiční pomazánkové (dříve Pomazánkové máslo)
0130 Tvaroh odtučněný (měkký)
0131 Tvaroh nízkotučný (jemný)
0132 Tvaroh polotučný
0133 Tvaroh tučný
0134 Tvaroh tvrdý
0135 Sýr, Eidam, 30 % t. v s.
0136 Sýr, Eidam uzený, 40 % t. v s.
0137 Sýr, Eidam, 50 %, t. v s.
0204 Játra vepřová
0246 Žampiony
0292 Tuk vepřový, syrový, separovatelný (odřezky)
0293 Maso vepřové, výrobní, V1
0294 Maso vepřové, výrobní, V2
0295 Maso vepřové, výrobní, V3
0296 Maso vepřové, výrobní, V4
0297 Maso vepřové, výrobní, V5
0298 Maso vepřové, výrobní, V6
0303 Salám drůbeží
0304 Párky drůbeží
0309 Salám lovecký
0310 Salám šunkový
0313 Jitrnice
0422 Maso hovězí, výrobní, H1
0423 Maso hovězí, výrobní, H2
0445 Syrovátka
0448 Mléko kozí
0449 Mléko ovčí
0461 Maso kuřecí, zlaté kuře s výkrmem min. 50 dní, celé, bez drobů
0507 Margarín s nízkým obsahem tuku (39 %), Rama MultiVita, UNILEVER
0508 Margarín se sníženým obsahem tuku (60%), Rama Classic, UNILEVER
0509 Margarín se sníženým obsahem tuku (60 %), Rama Lahodná máslová příchuť, UNILEVER
0510 Margarín s nízkým obsahem tuku (39 %), Rama Linie, UNILEVER
0511 Margarín s nízkým obsahem tuku (39 %), Rama Olivio, UNILEVER
0512 Margarín s nízkým obsahem tuku (39 %), Rama jemně slaná, UNILEVER
0513 Bio-Margarín se sníženým obsahem tuku (60 %), Rama Bio, UNILEVER
0514 Tuk rostlinný roztíratelný se sníženým obsahem tuku (45 %), Flora, UNILEVER
0515 Tuk rostlinný roztíratelný s nízkým obsahem tuku (30 %), Flora light, UNILEVER
0516 Tuk rostlinný roztíratelný s nízkým obsahem tuku (35 %) s přidanými rostlinnými steroly, Flora pro.activ, UNILEVER
0517 Margarín s nízkým obsahem tuku (39 %), Perla plus Vitamíny, UNILEVER
0518 Margarín s nízkým obsahem tuku (39 %) s přídavkem másla, Perla máslová příchuť, UNILEVER
0519 Margarín s nízkým obsahem tuku (39 %) s přídavkem másla, Perla máslová příchuť se špetkou soli, UNILEVER
0520 Tuk pomazánkový rostlinný roztíratelný s nízkým obsahem tuku (20 %), Perla Tip, UNILEVER
0521 Tuk rostlinný roztíratelný (72 %), Hera, UNILEVER
0522 Tuk rostlinný roztíratelný (79 %), Hera Máslová příchuť, UNILEVER
0524 Maso kuřecí, strojně oddělené I (tvrdé oddělování)
0525 Maso kuřecí, strojně oddělené II – baader (měkké oddělování)
0526 Játra kachní
0535 Žaludky kuřecí
0536 Srdce kuřecí
0538 Maso kachní, krky
0539 Srdce kachní
0540 Žaludky kachní
0546 Maso vepřové, výrobní, V7
0547 Maso vepřové, výrobní, V8
0548 Maso vepřové, výrobní, V9
0549 Maso vepřové výrobní, V10
0551 Kůže vepřové, zbavené tuku
0552 Maso vepřové, strojně oddělené, nízkotlaké
0554 Maso hovězí, výrobní, H3
0555 Maso hovězí, výrobní, H4
0556 Maso hovězí, výrobní, H5
0568 Maso krůtí, krky
0577 Kapr, jikry a mlíčí
0578 Kapr, vnitřnosti
0585 Játra kuřecí, Zlaté kuře
0591 Maso krůtí, strojně oddělené (separát)  
0594 Játra králičí
0529 Maso kachní, strojně oddělené
0433 Maso kachní, kachna mladá, celá, s kůží, bez drobů
0566 Maso kachní, křídla, s kůží
0431 Maso slepičí, slepice celá, bez drobů
0299 Maso králičí, králík celý, bez kůže
0558 Maso králičí, stehna, bez kůže
0427 Maso kuřecí, prsa s kůží a kostí
0429 Maso kachní, prsa bez kůže a bez kosti
0430 Maso krůtí, stehno bez kůže a bez kosti
0434 Maso kuřecí, zadní čtvrtky s kostí a kůží
0437 Maso kuřecí, křídla s kostí a kůží
0439 Maso kuřecí, horní stehno s kostí a kůží
0443 Maso kuřecí, spodní stehno s kostí a kůží
0452 Maso krůtí, prsa bez kosti a kůže
0490 Maso kuřecí, kuře celé, s kůží, bez drobů
0494 Maso kuřecí, stehno bez kůže a bez kosti – kuřecí stehenní řízek
0523 Maso kuřecí, vnitřní prsní filet, bez kosti, bez kůže
0528 Maso kuřecí, prsní ořez
0530 Maso kuřecí, stehenní řízek s kůží, bez kosti
0531 Maso kuřecí, zadní hřbety, s kostí, s kůží
0532 Maso kachní, prsa s kostí, s kůží
0533 Maso kachní, čtvrtky zadní, s kostí, s kůží
0534 Maso krůtí, spodní stehna, s kostí, s kůží
0537 Maso krůtí, křídla s kůží
0541 Maso slepičí, stehno s kůží a kostí
0542 Maso slepičí, stehno bez kůže a kosti – slepičí stehenní řízek
0543 Maso slepičí, prsa s kostí a kůží
0544 Maso slepičí, prsa bez kosti a kůže
0567 Maso kuřecí, krky
0569 Maso kuřecí, Zlaté kuře, prsní řízky, bez kostí, bez kůže
0570 Maso kuřecí, Zlaté kuře, prsa, s kůží, s kostí
0571 Maso kuřecí, Zlaté kuře, stehna, s kostí, s kůží
0572 Maso kuřecí, Zlaté kuře, zadní čtvrtky, s kostí, s kůží
0573 Maso kuřecí, Zlaté kuře, křídla, s kůží
0584 Maso kuřecí, křídla dělená /bez špičky/, s kostí, s kůží
0586 Maso kuřecí, Zlaté kuře, stehno, bez kosti, bez kůže – stehenní řízek
0587 Maso kachní, hřbety, s kostí, s kůží
0588 Maso kachní, stehno, s kostí, s kůží
0589 Maso kachní, stehno, bez kosti, bez kůže – stehenní řízek  
0590 Maso krůtí, horní stehno, bez kosti, bez kůže
0592 Maso králičí, filety (vykostěný hřbet bez kosti, bez kůže)
0593 Maso králičí, plec s hrudí (přední noha s hrudníkem), bez kůže
0557 Melanž vaječná
0527 Kůže kuřecí, průměr z celého trupu
0698 Droby kachní
0699 Játra husí
0700 Játra krůtí
0701 Maso husí, bez kůže
0702 Maso husí, stehno, bez kůže
0703 Maso husí, stehno s kůží
0708 Maso krůtí, horní stehno s kostí a kůží
0709 Maso krůtí, prsa s kostí a kůží
0710 Maso kuřecí, horní stehno bez kosti a kůže
0711 Maso kuřecí, spodní stehno bez kosti a kůže
0788 Kachna divoká, maso z celého kusu s kůží
0789 Kachna divoká, maso z celého kusu bez kůže
0790 Kachna divoká, stehno, bez kůže
0791 Kachna divoká, prsa, bez kůže
0049 Brokolice
0565 Amur bílý, maso z celé ryby
0564 Štika obecná, maso z celé ryby
0550 Maso vepřové, výrobní, V10
0849 Křepelka celá, bez kůže
0850 Křepelka celá, s kůží
0851 Křepelka stehna bez kůže
0852 Křepelka, prsa bez kůže
0853 Křepelka, prsa s kůží
0854 Křepelka, stehna s kůží
0860 Syrovátka, z kozího mléka, syrová
0861 Syrovátka z ovčího mléka, syrová
0880 Orebice, maso z celého kusu
0881 Perlička celá, maso bez kůže
0882 Perlička celá, maso s kůží
0895 Holoubě, celé, maso bez kůže
0896 Holoubě, celé, maso s kůží
1007 Jogurt, bílý, odtučněný
1043 Jogurt, ovocný, modelová receptura
1052 Houby, žampion mandlový, sušený
1053 Houby, bedla - průměr
1054 Houby, rezavec šikmý (čaga sibiřská), sušená