Centrum pro databázi složení potravin | Databáze složení potravin ČR, verze 10.25

Nacházíte se zde: Úvodní stránka » Vyhledávání potravin » Podle LanguaL » TUK ZČÁSTI ODSTRANĚN [H0247]

Další potraviny v databázi indexované zvoleným deskriptorem LanguaL

TUK ZČÁSTI ODSTRANĚN [H0247]

ID Název potraviny
0143 Mléko sušené, polotučné
0144 Mléko sušené, nízkotučné
0211 Maso hovězí, svíčková
0345 Prášek kakaový
0400 Maso hovězí, svíčková, syrová (separovatelný tuk 1 %)
0401 Maso hovězí, svíčková, syrová (separovatelný tuk 2 %)
0403 Maso hovězí, kýta, syrová (separovatelný tuk 1 %)
0404 Maso hovězí, kýta, syrová (separovatelný tuk 2 %)
0405 Maso hovězí, kýta, syrová (separovatelný tuk 3 %)
0408 Maso hovězí, kližka, syrová (separovatelný tuk 1 %)
0409 Maso hovězí, kližka, syrová (separovatelný tuk 3 %)
0410 Maso hovězí, kližka, syrová (separovatelný tuk 5 %)
0412 Maso hovězí, plec bez kosti, syrová (separovatelný tuk 3 %)
0413 Maso hovězí, plec bez kosti, syrová (separovatelný tuk 5 %)
0414 Maso hovězí, plec bez kosti, syrová (separovatelný tuk 10 %)
0417 Maso hovězí, roštěnec bez kosti, syrový (separovatelný tuk 1 %)
0418 Maso hovězí, roštěnec bez kosti, syrový (separovatelný tuk 3 %)
0419 Maso hovězí, roštěnec bez kosti, syrový (separovatelný tuk 5 %)
0420 Maso hovězí, roštěnec bez kosti, libový, dušený
0775 Prášek kakaový, se sníženým obsahem tuku
1135 Maso hovězí, ořez
1150 Maso vepřové, hlava
1112 Maso hovězí spodní šál (silverside)
1125 Maso hovězí, bok bez kosti - pupek (flank)
1132 Maso hovězí, bok s kostí
1134 Maso hovězí, hrudí (brisket)
1127 Maso hovězí, karabáček
1126 Maso hovězí, kližka
1119 Maso hovězí, kulatá plec (falešná svíčková)
1114 Maso hovězí, květová špička (rumpsteak)
1110 Maso hovězí, kýta (průměr)
1129 Maso hovězí, líčka
1118 Maso hovězí, loupaná plec
1121 Maso hovězí, nízký roštěnec, roštěná (sirloin)
1131 Maso hovězí, oponka
1128 Maso hovězí, plátek lopatkový
1116 Maso hovězí, plec
1123 Maso hovězí, podplečí bez kosti (péro)
1124 Maso hovězí, špička krku a krk
1120 Maso hovězí, svíčková, pravá svíčková (fillet, tenderloin)
1115 Maso hovězí, váleček
1117 Maso hovězí, velká plec
1113 Maso hovězí, velký ořech - předkýtí (thick flank)
1130 Maso hovězí, veverka
1111 Maso hovězí, vrchní šál (topside, top round)
1122 Maso hovězí, vysoký roštěnec
1133 Maso hovězí, žebro