Centrum pro databázi složení potravin | Databáze složení potravin ČR, verze 9.24

Nacházíte se zde: Úvodní stránka » Vyhledávání potravin » Podle LanguaL » ČÁSTEČNĚ TEPELNĚ OŠETŘENÝ [F0018]

Další potraviny v databázi indexované zvoleným deskriptorem LanguaL

ČÁSTEČNĚ TEPELNĚ OŠETŘENÝ [F0018]

ID Název potraviny
0047 Rozinky bez jadérek
0048 Rozinky s jadérky
0103 Sýr, Lučina, 70 % t. v s.
0104 Sýr, Niva, 50 % t. v s.
0105 Sýr, Olomoucké tvarůžky
0106 Sýr, Pivní, 50 % t. v s.
0107 Sýr, Romadur, 40 % t. v s.
0112 Mléko plnotučné
0113 Mléko polotučné
0114 Mléko nízkotučné (odtučněné)
0115 Mléko odstředěné
0116 Smetana se sníženým obsahem tuku, (na vaření), 10 % tuku
0117 Smetana se sníženým obsahem tuku, (na vaření), 12 % tuku
0118 Smetana ke šlehání, 30 % tuku
0119 Smetana ke šlehání, 33 % tuku
0120 Mléko acidofilní, min. 3 % tuku
0121 Mléko kefírové, sníženým obsahem tuku, 0,7 % tuku
0122 Smetana kysaná, nízkotučná, 10 -12 % tuku
0123 Smetana kysaná, nízkotučná, 15 % tuku
0124 Smetana kysaná, min. 18 % tuku
0125 Jogurt bílý, se sníženým obsahem tuku, 1,5 % tuku
0126 Jogurt bílý, 3,5 % tuku
0127 Jogurt smetanový, min. 10 % tuku
0128 Máslo
0129 Výrobek mléčný, Tradiční pomazánkové (dříve Pomazánkové máslo)
0130 Tvaroh odtučněný (měkký)
0131 Tvaroh nízkotučný (jemný)
0132 Tvaroh polotučný
0133 Tvaroh tučný
0134 Tvaroh tvrdý
0135 Sýr, Eidam, 30 % t. v s.
0136 Sýr, Eidam uzený, 40 % t. v s.
0137 Sýr, Eidam, 50 %, t. v s.
0177 Kroupy ječné
0178 Bulgur špaldový
0179 Kukuřice cukrová, zmrazená
0266 Omáčka sójová
0316 Vejce slepičí, celé, hmota sušená
0317 Vejce slepičí, žloutek, sušený
0346 Čokoláda hořká, obsah kakaa 45-59 %
0348 Čokoláda hořká, obsah kakaa 60-69 %
0349 Čokoláda hořká, obsah kakaa 70-85 %
0397 Sýr ovčí, Brynza
0425 Pivo světlé ležák, 12 %
0426 Pivo tmavé, ležák, 12 %,
0436 Mléko kefírové
0445 Syrovátka
0448 Mléko kozí
0451 Hmota kakaová
0605 Tuk máselný (vyhláška č. 77/2003 Sb.)
0860 Syrovátka, z kozího mléka, syrová
0861 Syrovátka z ovčího mléka, syrová
1003 Rozinky sultánky
1007 Jogurt, bílý, odtučněný
1021 Bulgur ječmenný
1043 Jogurt, ovocný, modelová receptura