Centrum pro databázi složení potravin | Databáze složení potravin ČR, verze 9.24

Nacházíte se zde: Úvodní stránka » Vyhledávání potravin » Podle LanguaL » KOSTERNÍ SVALOVINA, BEZ KOSTI, BEZ KŮŽE [C0268]

Další potraviny v databázi indexované zvoleným deskriptorem LanguaL

KOSTERNÍ SVALOVINA, BEZ KOSTI, BEZ KŮŽE [C0268]

ID Název potraviny
0008 Párek v rohlíku, trh
0151 Maso hovězí, kýta, vařená
0162 Omáčka svíčková, maso hovězí vařené, knedlík houskový
0211 Maso hovězí, svíčková
0289 Maso vepřové, krkovice bez kosti, uzená, syrová
0290 Maso vepřové, krkovice bez kosti, uzená, vařená
0293 Maso vepřové, výrobní, V1
0294 Maso vepřové, výrobní, V2
0295 Maso vepřové, výrobní, V3
0296 Maso vepřové, výrobní, V4
0297 Maso vepřové, výrobní, V5
0298 Maso vepřové, výrobní, V6
0307 Luncheon meat
0308 Luncheon meat, drůbeží
0309 Salám lovecký
0310 Salám šunkový
0312 Párky debrecínské
0313 Jitrnice
0314 Párky jemné
0391 Prsty rybí, předsmažené, zmrazené
0392 Tyčinky krabí, ze surimi
0400 Maso hovězí, svíčková, syrová (separovatelný tuk 1 %)
0401 Maso hovězí, svíčková, syrová (separovatelný tuk 2 %)
0402 Maso hovězí, svíčková, libová, smažená
0403 Maso hovězí, kýta, syrová (separovatelný tuk 1 %)
0404 Maso hovězí, kýta, syrová (separovatelný tuk 2 %)
0405 Maso hovězí, kýta, syrová (separovatelný tuk 3 %)
0406 Maso hovězí, kýta, libová, pečená
0407 Maso hovězí, kližka, libová, syrová
0408 Maso hovězí, kližka, syrová (separovatelný tuk 1 %)
0409 Maso hovězí, kližka, syrová (separovatelný tuk 3 %)
0410 Maso hovězí, kližka, syrová (separovatelný tuk 5 %)
0411 Maso hovězí, kližka, libová, dušená
0412 Maso hovězí, plec bez kosti, syrová (separovatelný tuk 3 %)
0413 Maso hovězí, plec bez kosti, syrová (separovatelný tuk 5 %)
0414 Maso hovězí, plec bez kosti, syrová (separovatelný tuk 10 %)
0415 Maso hovězí, plec bez kosti, libová, pečená
0416 Maso hovězí, roštěnec bez kosti, libový, syrový
0417 Maso hovězí, roštěnec bez kosti, syrový (separovatelný tuk 1 %)
0418 Maso hovězí, roštěnec bez kosti, syrový (separovatelný tuk 3 %)
0419 Maso hovězí, roštěnec bez kosti, syrový (separovatelný tuk 5 %)
0420 Maso hovězí, roštěnec bez kosti, libový, dušený
0422 Maso hovězí, výrobní, H1
0423 Maso hovězí, výrobní, H2
0546 Maso vepřové, výrobní, V7
0547 Maso vepřové, výrobní, V8
0548 Maso vepřové, výrobní, V9
0549 Maso vepřové výrobní, V10
0554 Maso hovězí, výrobní, H3
0555 Maso hovězí, výrobní, H4
0556 Maso hovězí, výrobní, H5
0429 Maso kachní, prsa bez kůže a bez kosti
0452 Maso krůtí, prsa bez kosti a kůže
0494 Maso kuřecí, stehno bez kůže a bez kosti – kuřecí stehenní řízek
0523 Maso kuřecí, vnitřní prsní filet, bez kosti, bez kůže
0528 Maso kuřecí, prsní ořez
0542 Maso slepičí, stehno bez kůže a kosti – slepičí stehenní řízek
0544 Maso slepičí, prsa bez kosti a kůže
0569 Maso kuřecí, Zlaté kuře, prsní řízky, bez kostí, bez kůže
0586 Maso kuřecí, Zlaté kuře, stehno, bez kosti, bez kůže – stehenní řízek
0589 Maso kachní, stehno, bez kosti, bez kůže – stehenní řízek  
0590 Maso krůtí, horní stehno, bez kosti, bez kůže
0592 Maso králičí, filety (vykostěný hřbet bez kosti, bez kůže)
0710 Maso kuřecí, horní stehno bez kosti a kůže
0711 Maso kuřecí, spodní stehno bez kosti a kůže
0720 Maso kančí, na guláš
0723 Maso srnčí, kýta
0724 Maso srnčí, plec
0725 Maso srnčí, hřbet
0726 Maso srnčí, svíčková
0731 Maso srnčí, na guláš
0742 Maso dančí, kýta
0747 Maso dančí, na guláš
0748 Maso dančí, panenka
0777 Maso mufloní, kýta
0778 Maso mufloní, plec
0779 Maso mufloní, hřbet
0780 Maso mufloní, na guláš
0781 Maso mufloní, panenka
0782 Maso jelení (jelen lesní), kýta
0783 Maso jelení (jelen lesní), plec
0784 Maso jelení (jelen lesní), hřbet
0785 Maso jelení (jelen lesní), na guláš
0786 Maso jelení (jelen lesní), svíčková
0791 Kachna divoká, prsa, bez kůže
0325 Kapr obecný, maso bez kostí a kůže, dušené
0326 Kapr obecný, maso bez kostí a kůže, pečené
0327 Kapr obecný, maso bez kostí a kůže, smažené
0745 Maso dančí, hřbet
0743 Maso dančí, plec
0550 Maso vepřové, výrobní, V10
0796 Candát obecný, maso bez kůže
0798 Cejn velký, maso bez kůže
0804 Kambala velká, maso bez kůže
0805 Kapr obecný, uzený, maso bez kůže
0807 Lín obecný, maso bez kůže
0809 Lín, uzený, maso bez kůže
0811 Okoun nilský, maso bez kůže
0812 Platýs obecný velký, maso bez kůže
0816 Pstruh duhový (lososovitý, růžovomasý), maso s kůží
0819 Siven americký, maso bez kůže
0820 Siven americký, maso s kůží
0823 Sumec velký, maso s kůží
0824 Sumec, uzený, maso bez kůže
0826 Štikozubec kapský (mořská štika, hejk), maso bez kůže
0828 Štikozubec argentinský (mořská štika, hejk), maso bez kůže
0830 Štikozubec kanadský (mořská štika, hejk), maso bez kůže
0832 Tolstolobik bílý, uzený, maso bez kůže
0835 Úhoř evropský říční, maso bez kůže
0838 Koryféna velká (zlak nachový, mahi-mahi), maso bez kůže
0840 Žralok, maso bez kůže
0844 Maso bažantí, prsa
0845 Maso jelení (jelen sika), hřbet
0852 Křepelka, prsa bez kůže
0868 Maso selečí , bok
0869 Maso selečí, hřbet
0870 Maso selečí, kýta
0871 Maso selečí, panenka
0872 Maso selečí, šrůtka
0895 Holoubě, celé, maso bez kůže
0799 Cejn velký, uzený, maso bez kůže
0815 Pstruh duhový, uzený, maso bez kůže
0834 Tuňák, uzený, maso bez kůže
0847 Maso jelení (jelen sika), plec
0848 Maso jelení (jelen sika), svíčková
0846 Maso jelení (jelen sika), na guláš
0156 Omáčka svíčková, modelová receptura
0996 Tlačenka, modelová receptura
0795 Amur bílý, uzený, maso bez kůže