Centrum pro databázi složení potravin | Databáze složení potravin ČR, verze 10.25

Nacházíte se zde: Úvodní stránka » Vyhledávání potravin » Podle LanguaL » PRASE [B1136]

Další potraviny v databázi indexované zvoleným deskriptorem LanguaL

PRASE [B1136]

ID Název potraviny
0008 Párek v rohlíku, trh
0082 Sádlo vepřové
0204 Játra vepřová
0205 Ledviny vepřové
0206 Srdce vepřové
0267 Maso vepřové, plec bez kosti, kolena a kůže, libová, syrová
0268 Maso vepřové, plec bez kosti, kolena a kůže, syrová (separovatelný tuk 3 %)
0269 Maso vepřové, plec bez kosti, kolena a kůže, syrová (separovatelný tuk 5 %)
0270 Maso vepřové, plec bez kosti, kolena a kůže, syrová (separovatelný tuk 10 %)
0271 Maso vepřové, plec bez kosti, kolena a kůže, libová, pečená
0272 Maso vepřové, krkovice bez kosti, libová, syrová
0273 Maso vepřové, krkovice bez kosti, syrová (separovatelný tuk 3 %)
0274 Maso vepřové, krkovice bez kosti, syrová (separovatelný tuk 5 %)
0275 Maso vepřové, krkovice bez kosti, syrová (separovatelný tuk 10 %)
0276 Maso vepřové, krkovice bez kosti, libová, pečená
0277 Maso vepřové, pečeně bez kosti, libová, syrová
0278 Maso vepřové, pečeně bez kosti, syrová (separovatelný tuk 1 %)
0279 Maso vepřové, pečeně bez kosti, syrová (separovatelný tuk 3 %)
0280 Maso vepřové, pečeně bez kosti, syrová (separovatelný tuk 5 %)
0281 Maso vepřové, pečeně bez kosti, libová, pečená
0282 Maso vepřové, kýta bez kosti, libová, syrová
0283 Maso vepřové, kýta bez kosti, syrová (separovatelný tuk 3 %)
0284 Maso vepřové, kýta bez kosti, syrová (separovatelný tuk 5 %)
0285 Maso vepřové, kýta bez kosti, syrová (separovatelný tuk 10 %)
0286 Maso vepřové, kýta bez kosti, libová, pečená
0287 Maso vepřové, bok bez kosti a kůže, syrový
0288 Maso vepřové, bok bez kosti a kůže, pečený
0289 Maso vepřové, krkovice bez kosti, uzená, syrová
0290 Maso vepřové, krkovice bez kosti, uzená, vařená
0291 Maso vepřové, krkovice bez kosti, uzená, komerčně tepelně upravená
0292 Tuk vepřový, syrový, separovatelný (odřezky)
0293 Maso vepřové, výrobní, V1
0294 Maso vepřové, výrobní, V2
0295 Maso vepřové, výrobní, V3
0296 Maso vepřové, výrobní, V4
0297 Maso vepřové, výrobní, V5
0298 Maso vepřové, výrobní, V6
0300 Jazyk vepřový
0307 Luncheon meat
0309 Salám lovecký
0310 Salám šunkový
0313 Jitrnice
0315 Želatina jedlá, vepřová
0463 Škvarky
0546 Maso vepřové, výrobní, V7
0547 Maso vepřové, výrobní, V8
0548 Maso vepřové, výrobní, V9
0549 Maso vepřové výrobní, V10
0551 Kůže vepřové, zbavené tuku
0552 Maso vepřové, strojně oddělené, nízkotlaké
0740 Žaludky vepřové
0550 Maso vepřové, výrobní, V10
0868 Maso selečí , bok
0869 Maso selečí, hřbet
0870 Maso selečí, kýta
0871 Maso selečí, panenka
0872 Maso selečí, šrůtka
0996 Tlačenka, modelová receptura
1069 Maso vepřové, přeštické, bok
1070 Maso vepřové, přeštické, koleno
1071 Maso vepřové, přeštické, krkovice
1072 Maso vepřové, přeštické, kýta
1073 Maso vepřové, přeštické, panenka
1074 Maso vepřové, přeštické, pečeně
1075 Maso vepřové, přeštické, plec
1147 Maso vepřové, bok bez kůže
1146 Maso vepřové, bok s kůží
1152 Maso vepřové, křížová kost s ocáskem
1145 Maso vepřové, krkovice
1140 Maso vepřové, květová špička
1136 Maso vepřové, kýta, průměr
1151 Maso vepřové, lalok
1139 Maso vepřové, ořech
1141 Maso vepřové, palec svíčkové
1143 Maso vepřové, panenská svíčková
1144 Maso vepřové, pečeně
1142 Maso vepřové, plec bez kosti
1148 Maso vepřové, přední a zadní koleno
1149 Maso vepřové, přední a zadní nožičky
1138 Maso vepřové, spodní šál
1137 Maso vepřové, vrchní šál
1153 Maso vepřové, žebírka
1154 Maso vepřové, ořez