Centrum pro databázi složení potravin | Databáze složení potravin ČR, verze 9.24

Nacházíte se zde: Úvodní stránka » Vyhledávání potravin » Podle LanguaL » MASO A MASNÉ VÝROBKY (CIAA) [A0459]

Další potraviny v databázi indexované zvoleným deskriptorem LanguaL

MASO A MASNÉ VÝROBKY (CIAA) [A0459]

ID Název potraviny
0151 Maso hovězí, kýta, vařená
0204 Játra vepřová
0205 Ledviny vepřové
0206 Srdce vepřové
0209 Maso hovězí, plec bez kosti, libová, syrová
0211 Maso hovězí, svíčková
0212 Maso hovězí, kýta
0217 Jazyk hovězí
0218 Játra hovězí
0219 Dršťky hovězí
0220 Srdce hovězí
0222 Maso telecí, plec
0226 Játra kuřecí
0229 Maso kuřecí, stehno, s kůží
0267 Maso vepřové, plec bez kosti, kolena a kůže, libová, syrová
0268 Maso vepřové, plec bez kosti, kolena a kůže, syrová (separovatelný tuk 3 %)
0269 Maso vepřové, plec bez kosti, kolena a kůže, syrová (separovatelný tuk 5 %)
0270 Maso vepřové, plec bez kosti, kolena a kůže, syrová (separovatelný tuk 10 %)
0271 Maso vepřové, plec bez kosti, kolena a kůže, libová, pečená
0272 Maso vepřové, krkovice bez kosti, libová, syrová
0273 Maso vepřové, krkovice bez kosti, syrová (separovatelný tuk 3 %)
0274 Maso vepřové, krkovice bez kosti, syrová (separovatelný tuk 5 %)
0275 Maso vepřové, krkovice bez kosti, syrová (separovatelný tuk 10 %)
0276 Maso vepřové, krkovice bez kosti, libová, pečená
0277 Maso vepřové, pečeně bez kosti, libová, syrová
0278 Maso vepřové, pečeně bez kosti, syrová (separovatelný tuk 1 %)
0279 Maso vepřové, pečeně bez kosti, syrová (separovatelný tuk 3 %)
0280 Maso vepřové, pečeně bez kosti, syrová (separovatelný tuk 5 %)
0281 Maso vepřové, pečeně bez kosti, libová, pečená
0282 Maso vepřové, kýta bez kosti, libová, syrová
0283 Maso vepřové, kýta bez kosti, syrová (separovatelný tuk 3 %)
0284 Maso vepřové, kýta bez kosti, syrová (separovatelný tuk 5 %)
0285 Maso vepřové, kýta bez kosti, syrová (separovatelný tuk 10 %)
0286 Maso vepřové, kýta bez kosti, libová, pečená
0287 Maso vepřové, bok bez kosti a kůže, syrový
0288 Maso vepřové, bok bez kosti a kůže, pečený
0289 Maso vepřové, krkovice bez kosti, uzená, syrová
0290 Maso vepřové, krkovice bez kosti, uzená, vařená
0291 Maso vepřové, krkovice bez kosti, uzená, komerčně tepelně upravená
0293 Maso vepřové, výrobní, V1
0294 Maso vepřové, výrobní, V2
0295 Maso vepřové, výrobní, V3
0296 Maso vepřové, výrobní, V4
0297 Maso vepřové, výrobní, V5
0298 Maso vepřové, výrobní, V6
0300 Jazyk vepřový
0301 Ledviny hovězí
0302 Oháňka hovězí
0303 Salám drůbeží
0304 Párky drůbeží
0305 Šunka drůbeží
0306 Paštika játrová
0307 Luncheon meat
0308 Luncheon meat, drůbeží
0309 Salám lovecký
0310 Salám šunkový
0312 Párky debrecínské
0313 Jitrnice
0314 Párky jemné
0400 Maso hovězí, svíčková, syrová (separovatelný tuk 1 %)
0401 Maso hovězí, svíčková, syrová (separovatelný tuk 2 %)
0402 Maso hovězí, svíčková, libová, smažená
0403 Maso hovězí, kýta, syrová (separovatelný tuk 1 %)
0404 Maso hovězí, kýta, syrová (separovatelný tuk 2 %)
0405 Maso hovězí, kýta, syrová (separovatelný tuk 3 %)
0406 Maso hovězí, kýta, libová, pečená
0407 Maso hovězí, kližka, libová, syrová
0408 Maso hovězí, kližka, syrová (separovatelný tuk 1 %)
0409 Maso hovězí, kližka, syrová (separovatelný tuk 3 %)
0410 Maso hovězí, kližka, syrová (separovatelný tuk 5 %)
0411 Maso hovězí, kližka, libová, dušená
0412 Maso hovězí, plec bez kosti, syrová (separovatelný tuk 3 %)
0413 Maso hovězí, plec bez kosti, syrová (separovatelný tuk 5 %)
0414 Maso hovězí, plec bez kosti, syrová (separovatelný tuk 10 %)
0415 Maso hovězí, plec bez kosti, libová, pečená
0416 Maso hovězí, roštěnec bez kosti, libový, syrový
0417 Maso hovězí, roštěnec bez kosti, syrový (separovatelný tuk 1 %)
0418 Maso hovězí, roštěnec bez kosti, syrový (separovatelný tuk 3 %)
0419 Maso hovězí, roštěnec bez kosti, syrový (separovatelný tuk 5 %)
0420 Maso hovězí, roštěnec bez kosti, libový, dušený
0421 Tuk hovězí, (lůj)
0422 Maso hovězí, výrobní, H1
0423 Maso hovězí, výrobní, H2
0461 Maso kuřecí, zlaté kuře s výkrmem min. 50 dní, celé, bez drobů
0524 Maso kuřecí, strojně oddělené I (tvrdé oddělování)
0525 Maso kuřecí, strojně oddělené II – baader (měkké oddělování)
0526 Játra kachní
0535 Žaludky kuřecí
0536 Srdce kuřecí
0538 Maso kachní, krky
0539 Srdce kachní
0540 Žaludky kachní
0546 Maso vepřové, výrobní, V7
0547 Maso vepřové, výrobní, V8
0548 Maso vepřové, výrobní, V9
0549 Maso vepřové výrobní, V10
0551 Kůže vepřové, zbavené tuku
0552 Maso vepřové, strojně oddělené, nízkotlaké
0554 Maso hovězí, výrobní, H3
0555 Maso hovězí, výrobní, H4
0556 Maso hovězí, výrobní, H5
0568 Maso krůtí, krky
0585 Játra kuřecí, Zlaté kuře
0591 Maso krůtí, strojně oddělené (separát)  
0594 Játra králičí
0230 Maso kuřecí, prsa, bez kůže
0238 Kachna domácí, maso, s kůží
0529 Maso kachní, strojně oddělené
0433 Maso kachní, kachna mladá, celá, s kůží, bez drobů
0566 Maso kachní, křídla, s kůží
0431 Maso slepičí, slepice celá, bez drobů
0299 Maso králičí, králík celý, bez kůže
0558 Maso králičí, stehna, bez kůže
0427 Maso kuřecí, prsa s kůží a kostí
0429 Maso kachní, prsa bez kůže a bez kosti
0430 Maso krůtí, stehno bez kůže a bez kosti
0434 Maso kuřecí, zadní čtvrtky s kostí a kůží
0437 Maso kuřecí, křídla s kostí a kůží
0439 Maso kuřecí, horní stehno s kostí a kůží
0443 Maso kuřecí, spodní stehno s kostí a kůží
0452 Maso krůtí, prsa bez kosti a kůže
0490 Maso kuřecí, kuře celé, s kůží, bez drobů
0494 Maso kuřecí, stehno bez kůže a bez kosti – kuřecí stehenní řízek
0523 Maso kuřecí, vnitřní prsní filet, bez kosti, bez kůže
0528 Maso kuřecí, prsní ořez
0530 Maso kuřecí, stehenní řízek s kůží, bez kosti
0531 Maso kuřecí, zadní hřbety, s kostí, s kůží
0532 Maso kachní, prsa s kostí, s kůží
0533 Maso kachní, čtvrtky zadní, s kostí, s kůží
0534 Maso krůtí, spodní stehna, s kostí, s kůží
0537 Maso krůtí, křídla s kůží
0541 Maso slepičí, stehno s kůží a kostí
0542 Maso slepičí, stehno bez kůže a kosti – slepičí stehenní řízek
0543 Maso slepičí, prsa s kostí a kůží
0544 Maso slepičí, prsa bez kosti a kůže
0567 Maso kuřecí, krky
0569 Maso kuřecí, Zlaté kuře, prsní řízky, bez kostí, bez kůže
0570 Maso kuřecí, Zlaté kuře, prsa, s kůží, s kostí
0571 Maso kuřecí, Zlaté kuře, stehna, s kostí, s kůží
0572 Maso kuřecí, Zlaté kuře, zadní čtvrtky, s kostí, s kůží
0573 Maso kuřecí, Zlaté kuře, křídla, s kůží
0584 Maso kuřecí, křídla dělená /bez špičky/, s kostí, s kůží
0586 Maso kuřecí, Zlaté kuře, stehno, bez kosti, bez kůže – stehenní řízek
0587 Maso kachní, hřbety, s kostí, s kůží
0588 Maso kachní, stehno, s kostí, s kůží
0589 Maso kachní, stehno, bez kosti, bez kůže – stehenní řízek  
0590 Maso krůtí, horní stehno, bez kosti, bez kůže
0592 Maso králičí, filety (vykostěný hřbet bez kosti, bez kůže)
0593 Maso králičí, plec s hrudí (přední noha s hrudníkem), bez kůže
0527 Kůže kuřecí, průměr z celého trupu
0221 Játra telecí
0224 Maso jehněčí, kýta
0233 Droby kuřecí
0237 Maso husí, s kůží
0698 Droby kachní
0699 Játra husí
0700 Játra krůtí
0701 Maso husí, bez kůže
0702 Maso husí, stehno, bez kůže
0703 Maso husí, stehno s kůží
0704 Maso jehněčí, hrudí
0705 Maso jehněčí, hřbet
0706 Maso jehněčí, krk
0707 Maso jehněčí, plec
0708 Maso krůtí, horní stehno s kostí a kůží
0709 Maso krůtí, prsa s kostí a kůží
0710 Maso kuřecí, horní stehno bez kosti a kůže
0711 Maso kuřecí, spodní stehno bez kosti a kůže
0712 Maso telecí, hrudí
0713 Maso telecí, krk
0714 Maso telecí, pečeně
0715 Maso kančí, kýta
0716 Maso kančí, plec
0717 Maso kančí, hřbet
0720 Maso kančí, na guláš
0721 Maso kančí, panenka
0723 Maso srnčí, kýta
0724 Maso srnčí, plec
0725 Maso srnčí, hřbet
0726 Maso srnčí, svíčková
0731 Maso srnčí, na guláš
0740 Žaludky vepřové
0742 Maso dančí, kýta
0747 Maso dančí, na guláš
0748 Maso dančí, panenka
0758 Zajíc, maso z celého kusu
0759 Zajíc, stehna
0777 Maso mufloní, kýta
0778 Maso mufloní, plec
0779 Maso mufloní, hřbet
0780 Maso mufloní, na guláš
0781 Maso mufloní, panenka
0782 Maso jelení (jelen lesní), kýta
0783 Maso jelení (jelen lesní), plec
0784 Maso jelení (jelen lesní), hřbet
0785 Maso jelení (jelen lesní), na guláš
0786 Maso jelení (jelen lesní), svíčková
0788 Kachna divoká, maso z celého kusu s kůží
0789 Kachna divoká, maso z celého kusu bez kůže
0790 Kachna divoká, stehno, bez kůže
0791 Kachna divoká, prsa, bez kůže
0223 Maso telecí, kýta
0745 Maso dančí, hřbet
0743 Maso dančí, plec
0550 Maso vepřové, výrobní, V10
0842 Maso bažantí, stehno
0843 Maso bažantí, ze staženého kusu
0844 Maso bažantí, prsa
0845 Maso jelení (jelen sika), hřbet
0849 Křepelka celá, bez kůže
0850 Křepelka celá, s kůží
0851 Křepelka stehna bez kůže
0852 Křepelka, prsa bez kůže
0853 Křepelka, prsa s kůží
0854 Křepelka, stehna s kůží
0863 Maso kůzlečí, hrudí
0864 Maso kůzlečí, hřbet
0865 Maso kůzlečí, krk
0866 Maso kůzlečí, kýta
0867 Maso kůzlečí, plec
0868 Maso selečí , bok
0869 Maso selečí, hřbet
0870 Maso selečí, kýta
0871 Maso selečí, panenka
0872 Maso selečí, šrůtka
0873 Maso skopové, hrudí
0874 Maso skopové, hřbet
0875 Maso skopové, krk
0876 Maso skopové, kýta
0877 Maso skopové, plec
0878 Maso skopové, svíčková
0879 Maso skopové, šrůtka
0880 Orebice, maso z celého kusu
0881 Perlička celá, maso bez kůže
0882 Perlička celá, maso s kůží
0895 Holoubě, celé, maso bez kůže
0896 Holoubě, celé, maso s kůží
0897 Maso koňské, bok
0898 Maso koňské, hrudí
0899 Maso koňské, kližka
0900 Maso koňské, kýta
0901 Maso koňské, plec
0902 Maso koňské, roštěnec
0903 Maso koňské, svíčková
0847 Maso jelení (jelen sika), plec
0848 Maso jelení (jelen sika), svíčková
0846 Maso jelení (jelen sika), na guláš
0994 Párky spišské
0996 Tlačenka, modelová receptura
1055 Maso selské, ve vlastní šťávě, modelová receptura
1056 Paštika játrová, modelová receptura