Centrum pro databázi složení potravin | Databáze složení potravin ČR, verze 9.24

Nacházíte se zde: Úvodní stránka » Vyhledávání potravin » Podle LanguaL » MLÉČNÉ VÝROBKY (CIAA) [A0452]

Další potraviny v databázi indexované zvoleným deskriptorem LanguaL

MLÉČNÉ VÝROBKY (CIAA) [A0452]

ID Název potraviny
0095 Sýr, Akawi, 40 % t. v s.
0096 Sýr, balkánský, 50 % t. v s.
0097 Sýr, čerstvý, nezrající, 60 % t. v s.
0098 Sýr, Gervais, 30 %, t. v s.
0099 Sýr, Hermelín, 50 % t. v s.
0100 Sýr, Imperiál, 50 % t. v s.
0101 Sýr, Istanbuli, 40 % t. v s.
0102 Sýr, Jadel, 40 % t. v s.
0103 Sýr, Lučina, 70 % t. v s.
0104 Sýr, Niva, 50 % t. v s.
0105 Sýr, Olomoucké tvarůžky
0106 Sýr, Pivní, 50 % t. v s.
0107 Sýr, Romadur, 40 % t. v s.
0108 Sýr, Tylžský, 50 % t. v s.
0109 Sýr, Zlato, 50 % t. v s.
0110 Sýr, Žervé, 50 % t. v s.
0111 Mléko syrové
0112 Mléko plnotučné
0113 Mléko polotučné
0114 Mléko nízkotučné (odtučněné)
0115 Mléko odstředěné
0116 Smetana se sníženým obsahem tuku, (na vaření), 10 % tuku
0117 Smetana se sníženým obsahem tuku, (na vaření), 12 % tuku
0118 Smetana ke šlehání, 30 % tuku
0119 Smetana ke šlehání, 33 % tuku
0120 Mléko acidofilní, min. 3 % tuku
0121 Mléko kefírové, sníženým obsahem tuku, 0,7 % tuku
0122 Smetana kysaná, nízkotučná, 10 -12 % tuku
0123 Smetana kysaná, nízkotučná, 15 % tuku
0124 Smetana kysaná, min. 18 % tuku
0125 Jogurt bílý, se sníženým obsahem tuku, 1,5 % tuku
0126 Jogurt bílý, 3,5 % tuku
0127 Jogurt smetanový, min. 10 % tuku
0128 Máslo
0129 Výrobek mléčný, Tradiční pomazánkové (dříve Pomazánkové máslo)
0130 Tvaroh odtučněný (měkký)
0131 Tvaroh nízkotučný (jemný)
0132 Tvaroh polotučný
0133 Tvaroh tučný
0134 Tvaroh tvrdý
0135 Sýr, Eidam, 30 % t. v s.
0136 Sýr, Eidam uzený, 40 % t. v s.
0137 Sýr, Eidam, 50 %, t. v s.
0138 Sýr, tavený, nízkoenergetický, Lipno, 30 % t. v s.
0139 Sýr, tavený, jemný, Maratónec, 65 %, t. v s.
0140 Mléko zahuštěné, plnotučné, neslazené
0141 Mléko zahuštěné, plnotučné, slazené
0142 Mléko sušené, plnotučné
0143 Mléko sušené, polotučné
0144 Mléko sušené, nízkotučné
0145 Mléko sušené, odstředěné
0397 Sýr ovčí, Brynza
0432 Bílkovina mléčná
0435 Kaseinát potravinářský
0436 Mléko kefírové
0438 Máslo syrovátkové
0440 Zákys smetanový
0441 Permeát mléčný
0442 Retentát mléčný
0444 Sýr syrovátkový
0445 Syrovátka
0446 Syrovátka sušená
0447 Podmáslí
0448 Mléko kozí
0449 Mléko ovčí
0605 Tuk máselný (vyhláška č. 77/2003 Sb.)
0671 Podmáslí sušené
0860 Syrovátka, z kozího mléka, syrová
0861 Syrovátka z ovčího mléka, syrová
1007 Jogurt, bílý, odtučněný
0992 Sýr, smažený
1043 Jogurt, ovocný, modelová receptura