Centrum pro databázi složení potravin | Databáze složení potravin ČR, verze 9.24

Nacházíte se zde: Úvodní stránka » Reference

Reference

ID Citace
00032 Kopec, K.: Tabulky nutričních hodnot ovoce a zeleniny, ÚZPI Praha, 1998, ISBN 80-86153-64-9
00033 Lithuanian Food Composition Tables. http://www.rmc.lt/EURO.html Respublikinis Mitybos Centras - EuroFIR food classification
00034 Drbohlav, J.; Vodičková, M.: Tabulky látkového složení mléka a mléčných výrobků, ÚZPI Praha 2001. ISBN 80-7271-005-2
00036 Perlín, C.; Blattná, J.; Hejda, S.; Kušiak, J.; Šmrha, O.; Štiková, O.; Šulcová, E.: Potravinové tabulky. Část první. Chemické složení a energetický obsah poživatin v hodnotách jedlého podílu. Společnost pro výživu. Praha. 1992. ISBN 80-85120-42-9
00037 Perlín, C.; Mrhálková, I.; Sekavová, H.; Šmrha, O.; Štiková, O.: Potravinové tabulky. Část druhá. Chemické složení a energetický obsah poživatin v hodnotách "jak snědeno". Společnost pro výživu. Praha. 1993. ISBN 80-85120-44-5
00038 AFSSA/CIQUAL French food composition table version 2008
00039 Strmiska, F.; Holciková, K.; Simonová, E.; Mrazová, M.; Hodeková, J.; Vojtaššáková, A.; Pristašová, M.; Strmiska, J.: Požívatinové tabulky. I-Potravinové tabulky. Bulletin potravinárského výskumu. Special Issue. VUP. Bratislava. 1988
00040 Holasová M., Fiedlerová, V., Málková, H., Mašková, E., Nováková, H., Rysová, J., Sládková, J., Švejdová, A., Winterová, R.: Dokumentace přípravy a nutriční hodnocení tradičních českých omáček. Nutriční hodnocení pšeničných mouk. Dokumentace nutričního hodnocení mléčných výrobků. Výroční zpráva projektu "Centrum pro databázi složení potravin". Etapa:2009 - VÚPP.  VÚPP, Praha, 2009.
00041 U.S. Department of Agriculture, Agricultural Research Service. 2010. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, Release 23. Nutrient Data Laboratory Home Page, http://www.ars.usda.gov/ba/bhnrc/ndl
00042 Vojtaššáková, A., Kováčiková, E., Simonová, E., Holčíková, K.: Potravinové tabulky. Obilniny a strukoviny = Cereals and Legumes Výskumny ústav potravinársky, Bratislava. 1999: ISBN 80-85330-62-8
00047 Holasová M., Fiedlerová, V., Málková, H., Mašková, E., Nováková, H., Rysová, J., Sládková, J., Švejdová, A., Winterová, R.: Generace a zpracování analytických dat v kategorii vepřové maso. Zpracování dat nutričního složení netradičních obilovin a pseudoobilovin a vybraných pekařských výrobků. Etapa:2010 - VÚPP. VÚPP, Praha, 2010.
00048 Altangerel, B., Sengee, Z., Kramářová, D., Rop, O., Hrabě, J.: Stanovení vitaminů skupiny B a stravitelnosti sýrů metodou in vitro = Determination of B-group vitamins and in vitro digestibility of cheeses. Mlekařské listy, 121, Příloha Věda, výzkum V-VIII (2010)
00049 Ruprich, J.: Databáze nutričního složení potravin - Spotřební koš potravin pro ČR 1997. 2004. http://www.chpr.szu.cz/dbdata/foodcomp/nut2001.asp
00050 Holasová M., Fiedlerová, V., Málková, H., Mašková, E., Nováková, H., Rysová, J., Sládková, J., Švejdová, A., Winterová, R.: Generace a zpracování analytických dat v kategorii hovězí maso a pekařské výrobky. Zpracování dat nutričního složení vybraných druhů ryb a výrobků typu fast food. Výsledky projektu "Centrum pro databázi složení potravin". Etapa: 2011 - VÚPP. VÚPP, Praha, 2011.
00051 The National Food Administration's food database, version 07/03/2011.
00052 Vojtaššáková, A., Kováčiková, E., Holčíková, K., Simonová, E.: Potravinové tabulky. Mlieko a Vajca = Milk and Eggs. Výskumny ústav potravinársky, Bratislava. 2000: ISBN 80-85330-76-8
00053 Vojtaššáková, A., Kováčiková, E., Pastorová, J., Holčíková, K., Simonová, E.: Potravinové tabulky.Ryby = Fish.Výzkumný ústav potravinársky, Bratislava. 2001: ISBN 80-85330-99-7
00054 Kováčiková, E., Vojtaššáková, A., Holčíková, K., Simonová, E.: Potravinové tabulky. Ovocie a Zelenina. Výskumny ústav potravinársky, Bratislava. 1997: ISBN 80-85330-33-40
00055 Müller, H.: Determination of the carotenoid content in selected vegetables and fruit by HPLC and photodiode array detection. Z Lebensm Untersuchung Forschung, 204, 88-94 (1997). DOI: 10.1007/s002170050042.
00056 Vojtaššáková, A., Kováčiková, E., Simonová, E., Holčíková, K., Pastorová, J., Klvanová, J.: Potravinové tabulky. Tuky, olejniny, oleje a ořechy = Fats, Oil-bearing Plants, Oils and Nuts. Výskumny ústav potravinársky, Bratislava. 2000: ISBN 80-85330-83-0
Předchozí stránka 1 2 3 4 5 Další stránka