FCDB ID 0992
Sýr, smažený
Cheese, fried
Obsah ve 100 g jedlého podílu
Koeficient pro jedlý podíl 1
Název nutrientu | Hodnota | Jednotka |
---|---|---|
Energetická hodnota (kJ) | 1595 | kJ |
Energetická hodnota (kcal) | 384 | kcal |
Tuky celkové | 27.5 | g |
Nasycené mastné kyseliny | 12.85 | g |
Sacharidy využitelné | 11.1 | g |
Cukry celkové | 0.6 | g |
Bílkoviny celkové | 22.0 | g |
Sůl | 1.29 | g |
Popis potraviny kódy LanguaL
A0168 A0312 A0452 A0626 A0724 A0775 A0785 A1032 A1209 A1216 A1259 A1271 B1201 C0245 E0147 F0014 G0024 H0107 H0184 H0186 H0319 J0003 K0003 M0003 N0003 P0024Popis potraviny kódy FoodEX2
A02QE#F28.A07GRObsah ve 100 g jedlého podílu
Koeficient pro jedlý podíl 1
Název nutrientu | Kód EuroFIR | Jednotka | Hodnota | Citace |
---|---|---|---|---|
Nutrienty základní | ||||
Energetická hodnota (kJ) | ENERC | kJ | 1595 | 00090 |
Energetická hodnota (kcal) | ENERC | kcal | 384 | 00090 |
Bílkoviny celkové [NCF:6.25] | PROT | g | 22.0 | 00090 |
Dusík celkový | NT | g | 3.5 | 00090 |
Tuky celkové [FACF:0.945] | FAT | g | 27.5 | 00090 |
Sacharidy celkové | CHOT | g | 12.9 | 00090 |
Sacharidy využitelné | CHO | g | 11.1 | 00090 |
Vláknina potravy | FIBT | g | 1.8 | 00090 |
Voda celková | WATER | g | 34.4 | 00090 |
Ethanol | ALC | g | ||
Popel | ASH | g | 3.3 | 00090 |
Vitaminy | ||||
Vitamin B1 (thiamin) | THIA | mg | ||
Vitamin B2 (riboflavin) | RIBF | mg | ||
Niacin ekvivalent | NIAEQ | NE | ||
Niacin | NIA | mg | ||
Foláty celkové | FOL | μg | ||
Kyselina pantothenová | PANTAC | mg | ||
Vitamin B6 (pyridoxin) | PYRXN | mg | ||
Vitamin B12 | VITB12 | μg | ||
Vitamin C | VITC | mg | ||
Vitamin A | VITA | RE | ||
Retinol | RETOL | μg | ||
beta-karoten | CARTB | μg | ||
Vitamin D | VITD | μg | ||
Vitamin E | VITE | ATE | ||
alfa - tokoferol | TOCPHA | mg | ||
Minerální látky | ||||
Sodík | NA | mg | 516 | 00090 |
Hořčík | MG | mg | ||
Fosfor | P | mg | ||
Draslík | K | mg | ||
Vápník | CA | mg | ||
Železo | FE | mg | ||
Měď | CU | mg | ||
Zinek | ZN | mg | ||
Selen | SE | μg | ||
Jód | ID | μg | ||
Sůl | NACL | g | 1.29 | 00090 |
Cukry, škrob, polyoly, organické kyseliny | ||||
Cukry celkové | SUGAR | g | 0.6 | 00090 |
Fruktosa | FRUS | g | 0.0 | 00090 |
Glukosa | GLUS | g | 0.0 | 00090 |
Laktosa | LACS | g | 0.3 | 00090 |
Maltosa | MALS | g | 0.3 | 00090 |
Sacharosa | SUCS | g | 0.0 | 00090 |
Škrob | STARCH | g | ||
Organické kyseliny | OA | g | ||
Polyoly | POLY | g | ||
Mastné kyseliny a cholesterol | ||||
Nasycené mastné kyseliny | FASAT | g | 12.85 | 00090 |
C 4:0 | F4:0 | g | 0.00 | 00090 |
C 6:0 | F6:0 | g | 0.00 | 00090 |
C 8:0 | F8:0 | g | 0.10 | 00090 |
C 10:0 | F10:0 | g | 0.52 | 00090 |
C 12:0 | F12:0 | g | 0.71 | 00090 |
C 13:0 | F13:0 | g | 0.03 | 00090 |
C 14:0 | F14:0 | g | 2.28 | 00090 |
C 15:0 | F15:0 | g | 0.25 | 00090 |
C 16:0 | F16:0 | g | 6.74 | 00090 |
C 17:0 | F17:0 | g | 0.12 | 00090 |
C 18:0 | F18:0 | g | 1.92 | 00090 |
C 20:0 | F20:0 | g | 0.09 | 00090 |
C 22:0 | F22:0 | g | 0.09 | 00090 |
Mononenasycené mastné kyseliny | FAMS | g | 9.70 | 00090 |
C 14:1 | F14:1CN5 | g | 0.14 | 00090 |
C 16:1 | F16:1CN7 | g | 0.30 | 00090 |
C 17:1 | F17:1 | g | 0.05 | 00090 |
C 18:1, n-9 | F18:1CN9 | g | 8.99 | 00090 |
C 20:1, n-11 | F20:1CN11 | g | 0.02 | 00090 |
C 22:1, n-9 | F22:1CN9 | g | 0.00 | 00090 |
Polynenasycené mastné kyseliny | FAPU | g | 3.28 | 00090 |
n-6 mastné kyseliny | FACN6 | g | 2.52 | 00090 |
C 18:2, n-6 | F18:2CN6 | g | 2.45 | 00090 |
C 18:3, n-6 | F18:3CN6 | g | 0.07 | 00090 |
C 20:4, n-6 | F20:4CN6 | g | 0.00 | 00090 |
n-3 mastné kyseliny | FACN3 | g | 0.76 | 00090 |
C 18:3, n-3 | F18:3CN3 | g | 0.76 | 00090 |
C 20:5, n-3 (EPA) | F20:5CN3 | g | 0.00 | 00090 |
C 22:5, n-3 (DPA) | F22:5CN3 | g | ||
C 22:6, n-3 (DHA) | F22:6CN3 | g | 0.00 | 00090 |
Trans- mastné kyseliny | FATRN | g | 0.20 | 00090 |
C 18:1, n-9 trans | F18:1TN9 | g | 0.20 | 00090 |
C 18:2, n-6 trans | F18:2 TTN6 | g | 0.00 | 00090 |
Cholesterol | CHORL | mg | ||
Aminokyseliny | ||||
Glycin | GLY | mg | ||
Alanin | ALA | mg | ||
Valin | VAL | mg | ||
Leucin | LEU | mg | ||
Isoleucin | ILE | mg | ||
Serin | SER | mg | ||
Threonin | THR | mg | ||
Lysin | LYS | mg | ||
Asparagová kyselina | ASP | mg | ||
Glutamová kyselina | GLU | mg | ||
Arginin | ARG | mg | ||
Cystein | CYS | mg | ||
Methionin | MET | mg | ||
Fenylalanin | PHE | mg | ||
Tyrosin | TYR | mg | ||
Tryptofan | TRP | mg | ||
Histidin | HIS | mg | ||
Prolin | PRO | mg |