FCDB ID 0094
Tofu
Tofu, soy bean curd
Obsah ve 100 g jedlého podílu
Koeficient pro jedlý podíl 1
Název nutrientu | Hodnota | Jednotka |
---|---|---|
Energetická hodnota (kJ) | 316 | kJ |
Energetická hodnota (kcal) | 76 | kcal |
Tuky celkové | 4.2 | g |
Nasycené mastné kyseliny | g | |
Sacharidy využitelné | 1.2 | g |
Cukry celkové | g | |
Bílkoviny celkové | 7.8 | g |
Sůl | 0 | g |
Popis potraviny kódy LanguaL
A0152 A0455 A0629 A0680 A0704 A0730 A0831 A1013 A1236 A1286 B1452 C0133 E0147 F0014 G0003 H0130 J0120 K0003 M0001 N0001 P0024Popis potraviny kódy FoodEX2
A03TTObsah ve 100 g jedlého podílu
Koeficient pro jedlý podíl 1
Název nutrientu | Kód EuroFIR | Jednotka | Hodnota | Citace |
---|---|---|---|---|
Nutrienty základní | ||||
Energetická hodnota (kJ) | ENERC | kJ | 316 | 00012 |
Energetická hodnota (kcal) | ENERC | kcal | 76 | 00012 |
Bílkoviny celkové [NCF:6.25] | PROT | g | 7.8 | 00004 |
Dusík celkový | NT | g | 1.2 | 00012 |
Tuky celkové [FACF:0.940] | FAT | g | 4.2 | 00004 |
Sacharidy celkové | CHOT | g | 2.2 | 00012 |
Sacharidy využitelné | CHO | g | 1.2 | 00012 |
Vláknina potravy | FIBT | g | 1.0 | 00004 |
Voda celková | WATER | g | 85.0 | 00004 |
Ethanol | ALC | g | 0 | 00000 |
Popel | ASH | g | 0.8 | 00004 |
Vitaminy | ||||
Vitamin B1 (thiamin) | THIA | mg | 0.06 | 00004 |
Vitamin B2 (riboflavin) | RIBF | mg | 0.03 | 00004 |
Niacin ekvivalent | NIAEQ | NE | ||
Niacin | NIA | mg | ||
Foláty celkové | FOL | μg | ||
Kyselina pantothenová | PANTAC | mg | ||
Vitamin B6 (pyridoxin) | PYRXN | mg | ||
Vitamin B12 | VITB12 | μg | ||
Vitamin C | VITC | mg | 0 | 00004 |
Vitamin A | VITA | RE | 0 | 00012 |
Retinol | RETOL | μg | 0 | 00000 |
beta-karoten | CARTB | μg | 0 | 00004 |
Vitamin D | VITD | μg | ||
Vitamin E | VITE | ATE | ||
alfa - tokoferol | TOCPHA | mg | ||
Minerální látky | ||||
Sodík | NA | mg | 7 | 00004 |
Hořčík | MG | mg | 111 | 00004 |
Fosfor | P | mg | 126 | 00004 |
Draslík | K | mg | 42 | 00004 |
Vápník | CA | mg | 128 | 00004 |
Železo | FE | mg | 1.9 | 00004 |
Měď | CU | mg | ||
Zinek | ZN | mg | ||
Selen | SE | μg | ||
Jód | ID | μg | ||
Sůl | NACL | g | 0 | 00012 |
Cukry, škrob, polyoly, organické kyseliny | ||||
Cukry celkové | SUGAR | g | ||
Fruktosa | FRUS | g | ||
Glukosa | GLUS | g | ||
Laktosa | LACS | g | ||
Maltosa | MALS | g | ||
Sacharosa | SUCS | g | ||
Škrob | STARCH | g | ||
Organické kyseliny | OA | g | ||
Polyoly | POLY | g | ||
Mastné kyseliny a cholesterol | ||||
Nasycené mastné kyseliny | FASAT | g | ||
C 4:0 | F4:0 | g | ||
C 6:0 | F6:0 | g | ||
C 8:0 | F8:0 | g | ||
C 10:0 | F10:0 | g | ||
C 12:0 | F12:0 | g | ||
C 13:0 | F13:0 | g | ||
C 14:0 | F14:0 | g | ||
C 15:0 | F15:0 | g | ||
C 16:0 | F16:0 | g | ||
C 17:0 | F17:0 | g | ||
C 18:0 | F18:0 | g | ||
C 20:0 | F20:0 | g | ||
C 22:0 | F22:0 | g | ||
Mononenasycené mastné kyseliny | FAMS | g | ||
C 14:1 | F14:1CN5 | g | ||
C 16:1 | F16:1CN7 | g | ||
C 17:1 | F17:1 | g | ||
C 18:1, n-9 | F18:1CN9 | g | ||
C 20:1, n-11 | F20:1CN11 | g | ||
C 22:1, n-9 | F22:1CN9 | g | ||
Polynenasycené mastné kyseliny | FAPU | g | ||
n-6 mastné kyseliny | FACN6 | g | ||
C 18:2, n-6 | F18:2CN6 | g | ||
C 18:3, n-6 | F18:3CN6 | g | ||
C 20:4, n-6 | F20:4CN6 | g | ||
n-3 mastné kyseliny | FACN3 | g | ||
C 18:3, n-3 | F18:3CN3 | g | ||
C 20:5, n-3 (EPA) | F20:5CN3 | g | ||
C 22:5, n-3 (DPA) | F22:5CN3 | g | ||
C 22:6, n-3 (DHA) | F22:6CN3 | g | ||
Trans- mastné kyseliny | FATRN | g | ||
C 18:1, n-9 trans | F18:1TN9 | g | ||
C 18:2, n-6 trans | F18:2 TTN6 | g | ||
Cholesterol | CHORL | mg | 0 | 00000 |
Aminokyseliny | ||||
Glycin | GLY | mg | ||
Alanin | ALA | mg | ||
Valin | VAL | mg | ||
Leucin | LEU | mg | ||
Isoleucin | ILE | mg | ||
Serin | SER | mg | ||
Threonin | THR | mg | ||
Lysin | LYS | mg | ||
Asparagová kyselina | ASP | mg | ||
Glutamová kyselina | GLU | mg | ||
Arginin | ARG | mg | ||
Cystein | CYS | mg | ||
Methionin | MET | mg | ||
Fenylalanin | PHE | mg | ||
Tyrosin | TYR | mg | ||
Tryptofan | TRP | mg | ||
Histidin | HIS | mg | ||
Prolin | PRO | mg |