FCDB ID 0938
Broskve, lyofilizované
Peach, lyophilized
Prunus persica
Obsah ve 100 g jedlého podílu
Koeficient pro jedlý podíl 1
Název nutrientu | Hodnota | Jednotka |
---|---|---|
Energetická hodnota (kJ) | 1549 | kJ |
Energetická hodnota (kcal) | 365 | kcal |
Tuky celkové | 0.5 | g |
Nasycené mastné kyseliny | 0 | g |
Sacharidy využitelné | 83.8 | g |
Cukry celkové | 74.3 | g |
Bílkoviny celkové | 3.0 | g |
Sůl | 0.23 | g |
Popis potraviny kódy LanguaL
A0143 A0455 A0629 A0670 A0707 A0732 A0834 A0991 A1225 A1279 B1350 C0167 E0150 F0001 G0003 H0138 J0116 J0130 K0003 M0120 M0166 N0036 N0039 P0024Popis potraviny kódy FoodEX2
A00ZQ#F27.A00FN$F28.A07KHObsah ve 100 g jedlého podílu
Koeficient pro jedlý podíl 1
Název nutrientu | Kód EuroFIR | Jednotka | Hodnota | Citace |
---|---|---|---|---|
Nutrienty základní | ||||
Energetická hodnota (kJ) | ENERC | kJ | 1549 | 00012 |
Energetická hodnota (kcal) | ENERC | kcal | 365 | 00012 |
Bílkoviny celkové [NCF:6.25] | PROT | g | 3.0 | 00012 |
Dusík celkový | NT | g | 0.48 | 00078 |
Tuky celkové [FACF:0.800] | FAT | g | 0.5 | 00078 |
Sacharidy celkové | CHOT | g | 90.7 | 00012 |
Sacharidy využitelné | CHO | g | 83.8 | 00012 |
Vláknina potravy | FIBT | g | 6.9 | 00078 |
Voda celková | WATER | g | 4.4 | 00078 |
Ethanol | ALC | g | ||
Popel | ASH | g | 1.4 | 00078 |
Vitaminy | ||||
Vitamin B1 (thiamin) | THIA | mg | ||
Vitamin B2 (riboflavin) | RIBF | mg | ||
Niacin ekvivalent | NIAEQ | NE | ||
Niacin | NIA | mg | ||
Foláty celkové | FOL | μg | ||
Kyselina pantothenová | PANTAC | mg | ||
Vitamin B6 (pyridoxin) | PYRXN | mg | ||
Vitamin B12 | VITB12 | μg | ||
Vitamin C | VITC | mg | ||
Vitamin A | VITA | RE | ||
Retinol | RETOL | μg | ||
beta-karoten | CARTB | μg | ||
Vitamin D | VITD | μg | ||
Vitamin E | VITE | ATE | ||
alfa - tokoferol | TOCPHA | mg | ||
Minerální látky | ||||
Sodík | NA | mg | 90 | 00078 |
Hořčík | MG | mg | ||
Fosfor | P | mg | ||
Draslík | K | mg | ||
Vápník | CA | mg | ||
Železo | FE | mg | ||
Měď | CU | mg | ||
Zinek | ZN | mg | ||
Selen | SE | μg | ||
Jód | ID | μg | ||
Sůl | NACL | g | 0.23 | 00012 |
Cukry, škrob, polyoly, organické kyseliny | ||||
Cukry celkové | SUGAR | g | 74.3 | 00012 |
Fruktosa | FRUS | g | 29,6 | 00078 |
Glukosa | GLUS | g | 33.6 | 00078 |
Laktosa | LACS | g | 0 | 00000 |
Maltosa | MALS | g | 0 | 00078 |
Sacharosa | SUCS | g | 11.1 | 00078 |
Škrob | STARCH | g | ||
Organické kyseliny | OA | g | ||
Polyoly | POLY | g | ||
Mastné kyseliny a cholesterol | ||||
Nasycené mastné kyseliny | FASAT | g | 0 | 00000 |
C 4:0 | F4:0 | g | 0 | 00000 |
C 6:0 | F6:0 | g | 0 | 00000 |
C 8:0 | F8:0 | g | 0 | 00000 |
C 10:0 | F10:0 | g | 0 | 00000 |
C 12:0 | F12:0 | g | 0 | 00000 |
C 13:0 | F13:0 | g | 0 | 00000 |
C 14:0 | F14:0 | g | 0 | 00000 |
C 15:0 | F15:0 | g | 0 | 00000 |
C 16:0 | F16:0 | g | 0 | 00000 |
C 17:0 | F17:0 | g | 0 | 00000 |
C 18:0 | F18:0 | g | 0 | 00000 |
C 20:0 | F20:0 | g | 0 | 00000 |
C 22:0 | F22:0 | g | 0 | 00000 |
Mononenasycené mastné kyseliny | FAMS | g | 0 | 00000 |
C 14:1 | F14:1CN5 | g | 0 | 00000 |
C 16:1 | F16:1CN7 | g | 0 | 00000 |
C 17:1 | F17:1 | g | 0 | 00000 |
C 18:1, n-9 | F18:1CN9 | g | 0 | 00000 |
C 20:1, n-11 | F20:1CN11 | g | 0 | 00000 |
C 22:1, n-9 | F22:1CN9 | g | 0 | 00000 |
Polynenasycené mastné kyseliny | FAPU | g | 0 | 00000 |
n-6 mastné kyseliny | FACN6 | g | 0 | 00000 |
C 18:2, n-6 | F18:2CN6 | g | 0 | 00000 |
C 18:3, n-6 | F18:3CN6 | g | 0 | 00000 |
C 20:4, n-6 | F20:4CN6 | g | 0 | 00000 |
n-3 mastné kyseliny | FACN3 | g | 0 | 00000 |
C 18:3, n-3 | F18:3CN3 | g | 0 | 00000 |
C 20:5, n-3 (EPA) | F20:5CN3 | g | 0 | 00000 |
C 22:5, n-3 (DPA) | F22:5CN3 | g | ||
C 22:6, n-3 (DHA) | F22:6CN3 | g | 0 | 00000 |
Trans- mastné kyseliny | FATRN | g | 0 | 00000 |
C 18:1, n-9 trans | F18:1TN9 | g | 0 | 00000 |
C 18:2, n-6 trans | F18:2 TTN6 | g | 0 | 00000 |
Cholesterol | CHORL | mg | ||
Aminokyseliny | ||||
Glycin | GLY | mg | ||
Alanin | ALA | mg | ||
Valin | VAL | mg | ||
Leucin | LEU | mg | ||
Isoleucin | ILE | mg | ||
Serin | SER | mg | ||
Threonin | THR | mg | ||
Lysin | LYS | mg | ||
Asparagová kyselina | ASP | mg | ||
Glutamová kyselina | GLU | mg | ||
Arginin | ARG | mg | ||
Cystein | CYS | mg | ||
Methionin | MET | mg | ||
Fenylalanin | PHE | mg | ||
Tyrosin | TYR | mg | ||
Tryptofan | TRP | mg | ||
Histidin | HIS | mg | ||
Prolin | PRO | mg |