FCDB ID 0009
Smažený sýr v housce s tatarskou omáčkou, trh
Cheese, breaded, fried, with Tatar sauce in a bun, retail

Obsah ve 100 g jedlého podílu
Koeficient pro jedlý podíl 1
Název nutrientu | Hodnota | Jednotka |
---|---|---|
Energetická hodnota (kJ) | 1340 | kJ |
Energetická hodnota (kcal) | 320 | kcal |
Tuky celkové | 13.2 | g |
Nasycené mastné kyseliny | 2.49 | g |
Sacharidy využitelné | g | |
Cukry celkové | g | |
Bílkoviny celkové | 10.2 | g |
Sůl | 1.3 | g |
Popis potraviny kódy LanguaL
A0218 A0467 A0640 A0667 A0722 A0735 A0861 A1107 A1291 B1201 C0113 E0104 F0023 G0029 H0143 H0186 H0188 H0207 H0221 H0263 H0319 H0349 J0001 K0003 M0001 N0001 P0024 R0515 Z0111Popis potraviny kódy FoodEX2
A0BB2#F28.A07GR$F04.A003X$F04.A007A$F04.A02QE$F04.A0F6E$F04.A045NObsah ve 100 g jedlého podílu
Koeficient pro jedlý podíl 1
Název nutrientu | Kód EuroFIR | Jednotka | Hodnota | Citace |
---|---|---|---|---|
Nutrienty základní | ||||
Energetická hodnota (kJ) | ENERC | kJ | 1340 | 00012 |
Energetická hodnota (kcal) | ENERC | kcal | 320 | 00012 |
Bílkoviny celkové [NCF:6.25] | PROT | g | 10.2 | 00012 |
Dusík celkový | NT | g | 1.6 | 00009 |
Tuky celkové [FACF:0.956] | FAT | g | 13.2 | 00009 |
Sacharidy celkové | CHOT | g | 40.0 | 00012 |
Sacharidy využitelné | CHO | g | ||
Vláknina potravy | FIBT | g | ||
Voda celková | WATER | g | 33.8 | 00009 |
Ethanol | ALC | g | 0 | 00000 |
Popel | ASH | g | 2.7 | 00009 |
Vitaminy | ||||
Vitamin B1 (thiamin) | THIA | mg | 0.06 | 00009 |
Vitamin B2 (riboflavin) | RIBF | mg | 0.14 | 00009 |
Niacin ekvivalent | NIAEQ | NE | ||
Niacin | NIA | mg | 0.5 | 00009 |
Foláty celkové | FOL | μg | ||
Kyselina pantothenová | PANTAC | mg | ||
Vitamin B6 (pyridoxin) | PYRXN | mg | 0.04 | 00009 |
Vitamin B12 | VITB12 | μg | ||
Vitamin C | VITC | mg | 0 | 00009 |
Vitamin A | VITA | RE | 51 | 00012 |
Retinol | RETOL | μg | 50 | 00009 |
beta-karoten | CARTB | μg | 10 | 00009 |
Vitamin D | VITD | μg | ||
Vitamin E | VITE | ATE | 2.74 | 00012 |
alfa - tokoferol | TOCPHA | mg | 2.74 | 00009 |
Minerální látky | ||||
Sodík | NA | mg | 533 | 00009 |
Hořčík | MG | mg | 17 | 00009 |
Fosfor | P | mg | 216 | 00009 |
Draslík | K | mg | 95 | 00009 |
Vápník | CA | mg | 262 | 00009 |
Železo | FE | mg | 0.74 | 00009 |
Měď | CU | mg | 0.10 | 00009 |
Zinek | ZN | mg | 1.50 | 00009 |
Selen | SE | μg | ||
Jód | ID | μg | 8.3 | 00009 |
Sůl | NACL | g | 1.3 | 00012 |
Cukry, škrob, polyoly, organické kyseliny | ||||
Cukry celkové | SUGAR | g | ||
Fruktosa | FRUS | g | ||
Glukosa | GLUS | g | ||
Laktosa | LACS | g | ||
Maltosa | MALS | g | ||
Sacharosa | SUCS | g | ||
Škrob | STARCH | g | ||
Organické kyseliny | OA | g | ||
Polyoly | POLY | g | ||
Mastné kyseliny a cholesterol | ||||
Nasycené mastné kyseliny | FASAT | g | 2.49 | 00012 |
C 4:0 | F4:0 | g | 0.06 | 00009 |
C 6:0 | F6:0 | g | 0.04 | 00009 |
C 8:0 | F8:0 | g | 0.03 | 00009 |
C 10:0 | F10:0 | g | 0.07 | 00009 |
C 12:0 | F12:0 | g | 0.09 | 00009 |
C 13:0 | F13:0 | g | ||
C 14:0 | F14:0 | g | 0.30 | 00009 |
C 15:0 | F15:0 | g | ||
C 16:0 | F16:0 | g | 1.39 | 00009 |
C 17:0 | F17:0 | g | ||
C 18:0 | F18:0 | g | 0.44 | 00009 |
C 20:0 | F20:0 | g | 0.07 | 00009 |
C 22:0 | F22:0 | g | ||
Mononenasycené mastné kyseliny | FAMS | g | 6.89 | 00012 |
C 14:1 | F14:1CN5 | g | 0.04 | 00009 |
C 16:1 | F16:1CN7 | g | 0.10 | 00009 |
C 17:1 | F17:1 | g | ||
C 18:1, n-9 | F18:1CN9 | g | 6.58 | 00009 |
C 20:1, n-11 | F20:1CN11 | g | 0.17 | 00009 |
C 22:1, n-9 | F22:1CN9 | g | ||
Polynenasycené mastné kyseliny | FAPU | g | 3.09 | 00012 |
n-6 mastné kyseliny | FACN6 | g | 2.13 | 00012 |
C 18:2, n-6 | F18:2CN6 | g | 2.13 | 00009 |
C 18:3, n-6 | F18:3CN6 | g | ||
C 20:4, n-6 | F20:4CN6 | g | ||
n-3 mastné kyseliny | FACN3 | g | 0.96 | 00012 |
C 18:3, n-3 | F18:3CN3 | g | 0.96 | 00009 |
C 20:5, n-3 (EPA) | F20:5CN3 | g | ||
C 22:5, n-3 (DPA) | F22:5CN3 | g | ||
C 22:6, n-3 (DHA) | F22:6CN3 | g | ||
Trans- mastné kyseliny | FATRN | g | ||
C 18:1, n-9 trans | F18:1TN9 | g | ||
C 18:2, n-6 trans | F18:2 TTN6 | g | ||
Cholesterol | CHORL | mg | ||
Aminokyseliny | ||||
Glycin | GLY | mg | ||
Alanin | ALA | mg | ||
Valin | VAL | mg | ||
Leucin | LEU | mg | ||
Isoleucin | ILE | mg | ||
Serin | SER | mg | ||
Threonin | THR | mg | ||
Lysin | LYS | mg | ||
Asparagová kyselina | ASP | mg | ||
Glutamová kyselina | GLU | mg | ||
Arginin | ARG | mg | ||
Cystein | CYS | mg | ||
Methionin | MET | mg | ||
Fenylalanin | PHE | mg | ||
Tyrosin | TYR | mg | ||
Tryptofan | TRP | mg | ||
Histidin | HIS | mg | ||
Prolin | PRO | mg |