Centrum pro databázi složení potravin | Databáze složení potravin ČR, verze 9.24

Nacházíte se zde: Úvodní stránka » Potraviny » Párek v rohlíku, trh

FCDB ID 0008

Párek v rohlíku, trh

Hot dog with mustard, retail

Párek v rohlíku, trh

Obsah ve 100 g jedlého podílu

Koeficient pro jedlý podíl 1
Název nutrientu Hodnota Jednotka
Energetická hodnota (kJ) 1030 kJ
Energetická hodnota (kcal) 244 kcal
Tuky celkové 10.1 g
  Nasycené mastné kyseliny 3.17 g
Sacharidy využitelné g
  Cukry celkové g
Bílkoviny celkové 9.4 g
Sůl 1.1 g

Popis potraviny kódy LanguaL

A0218 A0467 A0641 A0667 A0722 A0735 A0861 A1107 A1291 B1136 C0268 E0105 F0023 G0001 H0151 H0207 H0319 J0001 K0003 M0003 N0001 P0024 Z0111

Popis potraviny kódy FoodEX2

A03ZK#F04.A044J

Umístit potravinu do schránky

Obsah ve 100 g jedlého podílu

Koeficient pro jedlý podíl 1
Název nutrientu Kód EuroFIR Jednotka Hodnota Citace
Nutrienty základní        
Energetická hodnota (kJ) ENERC kJ 1030 00012
Energetická hodnota (kcal) ENERC kcal 244 00012
Bílkoviny celkové [NCF:6.25] PROT g 9.4 00012
   Dusík celkový NT g 1.5 00009
Tuky celkové [FACF:0.953] FAT g 10.1 00009
Sacharidy celkové CHOT g 28.9 00012
   Sacharidy využitelné CHO g
   Vláknina potravy FIBT g
Voda celková WATER g 50.2 00009
Ethanol ALC g 0 00000
Popel ASH g 1.4 00009
Vitaminy        
Vitamin B1 (thiamin) THIA mg 0.08 00009
Vitamin B2 (riboflavin) RIBF mg 0.06 00009
Niacin ekvivalent NIAEQ NE
   Niacin NIA mg 1.3 00009
Foláty celkové FOL μg
Kyselina pantothenová PANTAC mg
Vitamin B6 (pyridoxin) PYRXN mg 0.07 00009
Vitamin B12 VITB12 μg
Vitamin C VITC mg 0 00009
Vitamin A VITA RE 18 00012
   Retinol RETOL μg 10 00009
   beta-karoten CARTB μg 50 00009
Vitamin D VITD μg
Vitamin E VITE ATE 0.33 00012
   alfa - tokoferol TOCPHA mg 0.33 00009
Minerální látky        
Sodík NA mg 422 00009
Hořčík MG mg 16 00009
Fosfor P mg 112 00009
Draslík K mg 94 00009
Vápník CA mg 38 00009
Železo FE mg 1.1 00009
Měď CU mg 0.10 00009
Zinek ZN mg 1.35 00009
Selen SE μg
Jód ID μg 2.8 00009
Sůl NACL g 1.1 00012
Cukry, škrob, polyoly, organické kyseliny        
Cukry celkové SUGAR g
   Fruktosa FRUS g
   Glukosa GLUS g
   Laktosa LACS g
   Maltosa MALS g
   Sacharosa SUCS g
Škrob STARCH g
Organické kyseliny OA g
Polyoly POLY g
Mastné kyseliny a cholesterol        
Nasycené mastné kyseliny FASAT g 3.17 00012
   C 4:0 F4:0 g 0 00009
   C 6:0 F6:0 g 0 00009
   C 8:0 F8:0 g 0 00009
   C 10:0 F10:0 g 0 00009
   C 12:0 F12:0 g 0 00009
   C 13:0 F13:0 g
   C 14:0 F14:0 g 0.18 00009
   C 15:0 F15:0 g
   C 16:0 F16:0 g 1.96 00009
   C 17:0 F17:0 g
   C 18:0 F18:0 g 1.00 00009
   C 20:0 F20:0 g 0.03 00009
   C 22:0 F22:0 g
Mononenasycené mastné kyseliny FAMS g 4.97 00012
   C 14:1 F14:1CN5 g 0.02 00009
   C 16:1 F16:1CN7 g 0.23 00009
   C 17:1 F17:1 g
   C 18:1, n-9 F18:1CN9 g 4.61 00009
   C 20:1, n-11 F20:1CN11 g 0.11 00009
   C 22:1, n-9 F22:1CN9 g
Polynenasycené mastné kyseliny FAPU g 1.38 00012
n-6 mastné kyseliny FACN6 g 1.05 00012
   C 18:2, n-6 F18:2CN6 g 1.05 00009
   C 18:3, n-6 F18:3CN6 g
   C 20:4, n-6 F20:4CN6 g
n-3 mastné kyseliny FACN3 g 0.33 00012
   C 18:3, n-3 F18:3CN3 g 0.33 00009
   C 20:5, n-3 (EPA) F20:5CN3 g
   C 22:5, n-3 (DPA) F22:5CN3 g
   C 22:6, n-3 (DHA) F22:6CN3 g
Trans- mastné kyseliny FATRN g
   C 18:1, n-9 trans F18:1TN9 g
   C 18:2, n-6 trans F18:2 TTN6 g
Cholesterol CHORL mg
Aminokyseliny        
Glycin GLY mg
Alanin ALA mg
Valin VAL mg
Leucin LEU mg
Isoleucin ILE mg
Serin SER mg
Threonin THR mg
Lysin LYS mg
Asparagová kyselina ASP mg
Glutamová kyselina GLU mg
Arginin ARG mg
Cystein CYS mg
Methionin MET mg
Fenylalanin PHE mg
Tyrosin TYR mg
Tryptofan TRP mg
Histidin HIS mg
Prolin PRO mg


Přehled přiřazených deskriptorů LanguaL ™ pro potravinu:

0008 Párek v rohlíku, trh
Sledovaná vlastnost potraviny Přiřazený deskriptor
A. TYP VÝROBKU [A0361] OBLOŽENÝ CHLÉB (US CFR) [A0218]
OSTATNÍ POTRAVINY (CIAA) [A0467]
SLOŽENÉ POTRAVINY (CCFAC) [A0641]
19 PRŮMYSLOVĚ VYROBENÉ POTRAVINY (VÍCESLOŽKOVÉ) ZE SUROVINY ŽIVOČIŠNÉHO PŮVODU (LI) (CCPR) [A0667]
32 OSTATNÍ POTRAVINY (EFG) [A0722]
12 OSTATNÍ POTRAVINY (EUROCODE2) [A0735]
ZPRACOVANÝ POTRAVINÁŘSKÝ VÝROBEK (EUROFIR) [A0861]
10000255 - OBLOŽENÉ CHLEBY/ PLNĚNÉ SLANÉ PEČIVO/ OMELETY (NETRVANLIVÉ) (GS1 GPC) [A1107]
RYCHLÉ OBČERSTVENÍ (USDA SR) [A1291]
B. POTRAVINÁŘSKÉ SUROVINY [B1564] PRASE [B1136]
C. ČÁST ROSTLINY NEBO ZVÍŘETE [C0116] KOSTERNÍ SVALOVINA, BEZ KOSTI, BEZ KŮŽE [C0268]
E. FYZIKÁLNÍ STAV, TVAR NEBO FORMA [E0113] CELÝ, TVAR DOSAŽENÝ FORMOVÁNÍM, TLOUŠŤKA 1.5-7 CM. [E0105]
F. POUŽITÍ TEPELNÉHO OŠETŘENÍ [F0011] TEPELNĚ OŠETŘENÝ, VÍCESLOŽKOVÝ, ROZDÍLNÉ STUPNĚ OŠETŘENÍ [F0023]
G. POSTUPY KUCHYŇSKÉ ÚPRAVY METODY KUCHYŇSKÉ ÚPRAVY NEZNÁMÉ [G0001]
H. POUŽITÉ OŠETŘENÍ [H0111] S PŘIDANÝM KOŘENÍM NEBO BYLINAMI [H0151]
PLNĚNÝ NEBO NADÍVANÝ [H0207]
S PŘIDANOU PŠENICÍ [H0319]
J. KONZERVAČNÍ METODY [J0107] KONZERVAČNÍ METODA NEZNÁMÁ [J0001]
K. BALICÍ MÉDIUM [K0020] BEZ POUŽITÍ BALICÍHO MÉDIA [K0003]
M. NÁDOBA NEBO OBAL [M0100] BEZ POUŽITÍ NÁDOBY NEBO OBALU [M0003]
N. POVRCHY PŘICHÁZEJÍCÍ DO STYKU S POTRAVINAMI [N0010] NEZNÁMÝ POVRCH V KONTAKTU S POTRAVINOU [N0001]
P. SKUPINA SPOTŘEBITELŮ/VÝŽIVOVÝ ÚČEL/TVRZENÍ NA OBALU [P0032] POTRAVINY PRO VÝŽIVU LIDÍ , BEZ SPECIFIKACE VĚKU [P0024]
R. GEOGRAFICKÁ MÍSTA A ÚZEMÍ [R0010]
Z. DOPLŇUJÍCÍ VLASTNOSTI POTRAVIN [Z0005] PŘIPRAVENÉ V RYCHLÉM OBČERSTVENÍ [Z0111]
Umístit potravinu do schránky