FCDB ID 0554
Maso hovězí, výrobní, H3
Beef, production meat, H3, raw

Obsah ve 100 g jedlého podílu
Koeficient pro jedlý podíl 1
Název nutrientu | Hodnota | Jednotka |
---|---|---|
Energetická hodnota (kJ) | 710 | kJ |
Energetická hodnota (kcal) | 170 | kcal |
Tuky celkové | 9.7 | g |
Nasycené mastné kyseliny | 4.03 | g |
Sacharidy využitelné | 0 | g |
Cukry celkové | 0 | g |
Bílkoviny celkové | 20.6 | g |
Sůl | 0.14 | g |
Popis potraviny kódy LanguaL
A0150 A0459 A0633 A0714 A0726 A0737 A0794 A1022 A1258 A1280 B1161 C0268 E0150 F0003 G0003 H0001 J0131 K0003 M0166 N0036 P0024Popis potraviny kódy FoodEX2
A01QX#F28.A07KYObsah ve 100 g jedlého podílu
Koeficient pro jedlý podíl 1
Název nutrientu | Kód EuroFIR | Jednotka | Hodnota | Citace |
---|---|---|---|---|
Nutrienty základní | ||||
Energetická hodnota (kJ) | ENERC | kJ | 710 | 00012 |
Energetická hodnota (kcal) | ENERC | kcal | 170 | 00012 |
Bílkoviny celkové [NCF:6.25] | PROT | g | 20.6 | 00012 |
Dusík celkový | NT | g | 3.3 | 00068 |
Tuky celkové [FACF:0.916] | FAT | g | 9.7 | 00068 |
Sacharidy celkové | CHOT | g | 0 | 00000 |
Sacharidy využitelné | CHO | g | 0 | 00000 |
Vláknina potravy | FIBT | g | 0 | 00000 |
Voda celková | WATER | g | 68.6 | 00068 |
Ethanol | ALC | g | ||
Popel | ASH | g | 0.9 | 00068 |
Vitaminy | ||||
Vitamin B1 (thiamin) | THIA | mg | ||
Vitamin B2 (riboflavin) | RIBF | mg | ||
Niacin ekvivalent | NIAEQ | NE | ||
Niacin | NIA | mg | ||
Foláty celkové | FOL | μg | ||
Kyselina pantothenová | PANTAC | mg | ||
Vitamin B6 (pyridoxin) | PYRXN | mg | ||
Vitamin B12 | VITB12 | μg | ||
Vitamin C | VITC | mg | ||
Vitamin A | VITA | RE | ||
Retinol | RETOL | μg | ||
beta-karoten | CARTB | μg | ||
Vitamin D | VITD | μg | ||
Vitamin E | VITE | ATE | ||
alfa - tokoferol | TOCPHA | mg | ||
Minerální látky | ||||
Sodík | NA | mg | 56 | 00068 |
Hořčík | MG | mg | ||
Fosfor | P | mg | ||
Draslík | K | mg | ||
Vápník | CA | mg | ||
Železo | FE | mg | ||
Měď | CU | mg | ||
Zinek | ZN | mg | ||
Selen | SE | μg | ||
Jód | ID | μg | ||
Sůl | NACL | g | 0.14 | 00012 |
Cukry, škrob, polyoly, organické kyseliny | ||||
Cukry celkové | SUGAR | g | 0 | 00000 |
Fruktosa | FRUS | g | 0 | 00000 |
Glukosa | GLUS | g | 0 | 00000 |
Laktosa | LACS | g | 0 | 00000 |
Maltosa | MALS | g | 0 | 00000 |
Sacharosa | SUCS | g | 0 | 00000 |
Škrob | STARCH | g | ||
Organické kyseliny | OA | g | ||
Polyoly | POLY | g | ||
Mastné kyseliny a cholesterol | ||||
Nasycené mastné kyseliny | FASAT | g | 4.03 | 00012 |
C 4:0 | F4:0 | g | 0 | 00068 |
C 6:0 | F6:0 | g | 0 | 00068 |
C 8:0 | F8:0 | g | 0 | 00068 |
C 10:0 | F10:0 | g | 0 | 00068 |
C 12:0 | F12:0 | g | 0 | 00068 |
C 13:0 | F13:0 | g | 0 | 00068 |
C 14:0 | F14:0 | g | 0.26 | 00068 |
C 15:0 | F15:0 | g | 0 | 00068 |
C 16:0 | F16:0 | g | 2.47 | 00068 |
C 17:0 | F17:0 | g | 0 | 00068 |
C 18:0 | F18:0 | g | 1.29 | 00068 |
C 20:0 | F20:0 | g | 0.01 | 00068 |
C 22:0 | F22:0 | g | 0 | 00068 |
Mononenasycené mastné kyseliny | FAMS | g | 4.24 | 00012 |
C 14:1 | F14:1CN5 | g | 0 | 00068 |
C 16:1 | F16:1CN7 | g | 0.48 | 00068 |
C 17:1 | F17:1 | g | 0 | 00068 |
C 18:1, n-9 | F18:1CN9 | g | 3.74 | 00068 |
C 20:1, n-11 | F20:1CN11 | g | 0.02 | 00068 |
C 22:1, n-9 | F22:1CN9 | g | 0 | 00068 |
Polynenasycené mastné kyseliny | FAPU | g | 0.15 | 00012 |
n-6 mastné kyseliny | FACN6 | g | 0.13 | 00012 |
C 18:2, n-6 | F18:2CN6 | g | 0.13 | 00068 |
C 18:3, n-6 | F18:3CN6 | g | 0 | 00068 |
C 20:4, n-6 | F20:4CN6 | g | 0 | 00068 |
n-3 mastné kyseliny | FACN3 | g | 0.02 | 00012 |
C 18:3, n-3 | F18:3CN3 | g | 0.02 | 00068 |
C 20:5, n-3 (EPA) | F20:5CN3 | g | 0 | 00068 |
C 22:5, n-3 (DPA) | F22:5CN3 | g | ||
C 22:6, n-3 (DHA) | F22:6CN3 | g | 0 | 00068 |
Trans- mastné kyseliny | FATRN | g | 0 | 00000 |
C 18:1, n-9 trans | F18:1TN9 | g | 0 | 00000 |
C 18:2, n-6 trans | F18:2 TTN6 | g | 0 | 00000 |
Cholesterol | CHORL | mg | ||
Aminokyseliny | ||||
Glycin | GLY | mg | ||
Alanin | ALA | mg | ||
Valin | VAL | mg | ||
Leucin | LEU | mg | ||
Isoleucin | ILE | mg | ||
Serin | SER | mg | ||
Threonin | THR | mg | ||
Lysin | LYS | mg | ||
Asparagová kyselina | ASP | mg | ||
Glutamová kyselina | GLU | mg | ||
Arginin | ARG | mg | ||
Cystein | CYS | mg | ||
Methionin | MET | mg | ||
Fenylalanin | PHE | mg | ||
Tyrosin | TYR | mg | ||
Tryptofan | TRP | mg | ||
Histidin | HIS | mg | ||
Prolin | PRO | mg |