FCDB ID 0521
Tuk rostlinný roztíratelný (72 %), Hera, UNILEVER
Fat spread vegetable (72%), Hera, UNILEVER

Obsah ve 100 g jedlého podílu
Koeficient pro jedlý podíl 1
Název nutrientu | Hodnota | Jednotka |
---|---|---|
Energetická hodnota (kJ) | 2670 | kJ |
Energetická hodnota (kcal) | 648 | kcal |
Tuky celkové | 72.0 | g |
Nasycené mastné kyseliny | 33.35 | g |
Sacharidy využitelné | 0.2 | g |
Cukry celkové | 0.1 | g |
Bílkoviny celkové | 0 | g |
Sůl | 0.23 | g |
Popis potraviny kódy LanguaL
A0231 A0453 A0627 A0661 A0701 A0728 A0807 A1052 A1237 A1274 B1017 C0190 E0119 F0001 G0003 H0117 H0214 H0260 H0306 H0316 H0440 H0491 H0555 H0581 J0109 J0131 K0003 M0213 M0345 N0039 N0041 P0024Popis potraviny kódy FoodEX2
A039D#F07.A075RObsah ve 100 g jedlého podílu
Koeficient pro jedlý podíl 1
Název nutrientu | Kód EuroFIR | Jednotka | Hodnota | Citace |
---|---|---|---|---|
Nutrienty základní | ||||
Energetická hodnota (kJ) | ENERC | kJ | 2670 | 00067 |
Energetická hodnota (kcal) | ENERC | kcal | 648 | 00067 |
Bílkoviny celkové [NCF:6.25] | PROT | g | 0 | 00067 |
Dusík celkový | NT | g | ||
Tuky celkové [FACF:0.956] | FAT | g | 72.0 | 00067 |
Sacharidy celkové | CHOT | g | 0.2 | 00067 |
Sacharidy využitelné | CHO | g | 0.2 | 00067 |
Vláknina potravy | FIBT | g | 0 | 00067 |
Voda celková | WATER | g | 27.6 | 00067 |
Ethanol | ALC | g | 0 | 00067 |
Popel | ASH | g | ||
Vitaminy | ||||
Vitamin B1 (thiamin) | THIA | mg | ||
Vitamin B2 (riboflavin) | RIBF | mg | ||
Niacin ekvivalent | NIAEQ | NE | ||
Niacin | NIA | mg | ||
Foláty celkové | FOL | μg | ||
Kyselina pantothenová | PANTAC | mg | ||
Vitamin B6 (pyridoxin) | PYRXN | mg | ||
Vitamin B12 | VITB12 | μg | ||
Vitamin C | VITC | mg | ||
Vitamin A | VITA | RE | ||
Retinol | RETOL | μg | ||
beta-karoten | CARTB | μg | ||
Vitamin D | VITD | μg | ||
Vitamin E | VITE | ATE | ||
alfa - tokoferol | TOCPHA | mg | ||
Minerální látky | ||||
Sodík | NA | mg | 85 | 00067 |
Hořčík | MG | mg | ||
Fosfor | P | mg | ||
Draslík | K | mg | ||
Vápník | CA | mg | ||
Železo | FE | mg | ||
Měď | CU | mg | ||
Zinek | ZN | mg | ||
Selen | SE | μg | ||
Jód | ID | μg | ||
Sůl | NACL | g | 0.23 | 00067 |
Cukry, škrob, polyoly, organické kyseliny | ||||
Cukry celkové | SUGAR | g | 0.1 | 00067 |
Fruktosa | FRUS | g | ||
Glukosa | GLUS | g | ||
Laktosa | LACS | g | ||
Maltosa | MALS | g | ||
Sacharosa | SUCS | g | ||
Škrob | STARCH | g | ||
Organické kyseliny | OA | g | ||
Polyoly | POLY | g | ||
Mastné kyseliny a cholesterol | ||||
Nasycené mastné kyseliny | FASAT | g | 33.35 | 00067 |
C 4:0 | F4:0 | g | ||
C 6:0 | F6:0 | g | ||
C 8:0 | F8:0 | g | ||
C 10:0 | F10:0 | g | ||
C 12:0 | F12:0 | g | ||
C 13:0 | F13:0 | g | ||
C 14:0 | F14:0 | g | ||
C 15:0 | F15:0 | g | ||
C 16:0 | F16:0 | g | ||
C 17:0 | F17:0 | g | ||
C 18:0 | F18:0 | g | ||
C 20:0 | F20:0 | g | ||
C 22:0 | F22:0 | g | ||
Mononenasycené mastné kyseliny | FAMS | g | 27.21 | 00067 |
C 14:1 | F14:1CN5 | g | ||
C 16:1 | F16:1CN7 | g | ||
C 17:1 | F17:1 | g | ||
C 18:1, n-9 | F18:1CN9 | g | ||
C 20:1, n-11 | F20:1CN11 | g | ||
C 22:1, n-9 | F22:1CN9 | g | ||
Polynenasycené mastné kyseliny | FAPU | g | 11.14 | 00067 |
n-6 mastné kyseliny | FACN6 | g | ||
C 18:2, n-6 | F18:2CN6 | g | ||
C 18:3, n-6 | F18:3CN6 | g | ||
C 20:4, n-6 | F20:4CN6 | g | ||
n-3 mastné kyseliny | FACN3 | g | ||
C 18:3, n-3 | F18:3CN3 | g | ||
C 20:5, n-3 (EPA) | F20:5CN3 | g | ||
C 22:5, n-3 (DPA) | F22:5CN3 | g | ||
C 22:6, n-3 (DHA) | F22:6CN3 | g | ||
Trans- mastné kyseliny | FATRN | g | 0.30 | 00067 |
C 18:1, n-9 trans | F18:1TN9 | g | ||
C 18:2, n-6 trans | F18:2 TTN6 | g | ||
Cholesterol | CHORL | mg | 1 | 00067 |
Aminokyseliny | ||||
Glycin | GLY | mg | ||
Alanin | ALA | mg | ||
Valin | VAL | mg | ||
Leucin | LEU | mg | ||
Isoleucin | ILE | mg | ||
Serin | SER | mg | ||
Threonin | THR | mg | ||
Lysin | LYS | mg | ||
Asparagová kyselina | ASP | mg | ||
Glutamová kyselina | GLU | mg | ||
Arginin | ARG | mg | ||
Cystein | CYS | mg | ||
Methionin | MET | mg | ||
Fenylalanin | PHE | mg | ||
Tyrosin | TYR | mg | ||
Tryptofan | TRP | mg | ||
Histidin | HIS | mg | ||
Prolin | PRO | mg |