Centrum pro databázi složení potravin | Databáze složení potravin ČR, verze 9.24

Nacházíte se zde: Úvodní stránka » Potraviny » Rozinky s jadérky

FCDB ID 0048

Rozinky s jadérky

Raisins, seeded

Vitis spp.

Rozinky s jadérky

Obsah ve 100 g jedlého podílu

Koeficient pro jedlý podíl 1
Název nutrientu Hodnota Jednotka
Energetická hodnota (kJ) 1330 kJ
Energetická hodnota (kcal) 315 kcal
Tuky celkové 0.5 g
  Nasycené mastné kyseliny g
Sacharidy využitelné 71.7 g
  Cukry celkové g
Bílkoviny celkové 2.5 g
Sůl 0 g
Umístit potravinu do schránky

Obsah ve 100 g jedlého podílu

Koeficient pro jedlý podíl 1
Název nutrientu Kód EuroFIR Jednotka Hodnota Citace
Nutrienty základní        
Energetická hodnota (kJ) ENERC kJ 1330 00012
Energetická hodnota (kcal) ENERC kcal 315 00012
Bílkoviny celkové [NCF:6.25] PROT g 2.5 00005
   Dusík celkový NT g 0.4 00012
Tuky celkové [FACF:0.800] FAT g 0.5 00005
Sacharidy celkové CHOT g 78.5 00005
   Sacharidy využitelné CHO g 71.7 00012
   Vláknina potravy FIBT g 6.8 00005
Voda celková WATER g 16.6 00005
Ethanol ALC g 0 00000
Popel ASH g 1.9 00005
Vitaminy        
Vitamin B1 (thiamin) THIA mg 0.11 00005
Vitamin B2 (riboflavin) RIBF mg 0.18 00005
Niacin ekvivalent NIAEQ NE
   Niacin NIA mg
Foláty celkové FOL μg
Kyselina pantothenová PANTAC mg
Vitamin B6 (pyridoxin) PYRXN mg
Vitamin B12 VITB12 μg
Vitamin C VITC mg 5.4 00005
Vitamin A VITA RE 1 00012
   Retinol RETOL μg 0 00000
   beta-karoten CARTB μg 12 00002
Vitamin D VITD μg
Vitamin E VITE ATE
   alfa - tokoferol TOCPHA mg
Minerální látky        
Sodík NA mg 28 00005
Hořčík MG mg 30 00005
Fosfor P mg 75 00005
Draslík K mg 825 00005
Vápník CA mg 28 00005
Železo FE mg 2.6 00005
Měď CU mg
Zinek ZN mg
Selen SE μg
Jód ID μg
Sůl NACL g 0 00012
Cukry, škrob, polyoly, organické kyseliny        
Cukry celkové SUGAR g
   Fruktosa FRUS g
   Glukosa GLUS g
   Laktosa LACS g
   Maltosa MALS g
   Sacharosa SUCS g
Škrob STARCH g
Organické kyseliny OA g
Polyoly POLY g
Mastné kyseliny a cholesterol        
Nasycené mastné kyseliny FASAT g
   C 4:0 F4:0 g
   C 6:0 F6:0 g
   C 8:0 F8:0 g
   C 10:0 F10:0 g
   C 12:0 F12:0 g
   C 13:0 F13:0 g
   C 14:0 F14:0 g
   C 15:0 F15:0 g
   C 16:0 F16:0 g
   C 17:0 F17:0 g
   C 18:0 F18:0 g
   C 20:0 F20:0 g
   C 22:0 F22:0 g
Mononenasycené mastné kyseliny FAMS g
   C 14:1 F14:1CN5 g
   C 16:1 F16:1CN7 g
   C 17:1 F17:1 g
   C 18:1, n-9 F18:1CN9 g
   C 20:1, n-11 F20:1CN11 g
   C 22:1, n-9 F22:1CN9 g
Polynenasycené mastné kyseliny FAPU g
n-6 mastné kyseliny FACN6 g 0.12 00012
   C 18:2, n-6 F18:2CN6 g 0.12 00005
   C 18:3, n-6 F18:3CN6 g
   C 20:4, n-6 F20:4CN6 g
n-3 mastné kyseliny FACN3 g
   C 18:3, n-3 F18:3CN3 g
   C 20:5, n-3 (EPA) F20:5CN3 g
   C 22:5, n-3 (DPA) F22:5CN3 g
   C 22:6, n-3 (DHA) F22:6CN3 g
Trans- mastné kyseliny FATRN g
   C 18:1, n-9 trans F18:1TN9 g
   C 18:2, n-6 trans F18:2 TTN6 g
Cholesterol CHORL mg 0 00000
Aminokyseliny        
Glycin GLY mg
Alanin ALA mg
Valin VAL mg
Leucin LEU mg
Isoleucin ILE mg
Serin SER mg
Threonin THR mg
Lysin LYS mg
Asparagová kyselina ASP mg
Glutamová kyselina GLU mg
Arginin ARG mg
Cystein CYS mg
Methionin MET mg
Fenylalanin PHE mg
Tyrosin TYR mg
Tryptofan TRP mg
Histidin HIS mg
Prolin PRO mg


Přehled přiřazených deskriptorů LanguaL ™ pro potravinu:

0048 Rozinky s jadérky
Sledovaná vlastnost potraviny Přiřazený deskriptor
A. TYP VÝROBKU [A0361] OVOCE NEBO OVOCNÝ VÝROBEK (US CFR) [A0143]
OVOCE A ZELENINA (CIAA) [A0455]
OVOCE A ZELENINA (CCFAC) [A0629]
17 OVOCE (EFG) [A0707]
09 OVOCE A VÝROBKY Z NĚHO (EUROCODE2) [A0732]
055 SUŠENÉ OVOCE (DF) (CCPR) [A0756]
ZPRACOVANÝ OVOCNÝ VÝROBEK (EUROFIR) [A0834]
0000206 - OVOCE - UPRAVENÉ/ZPRACOVANÉ (TRVANLIVÉ) (GS1 GPC) [A0991]
0150000 - BOBULOVÉ A DROBNÉ OVOCE (ES) [A1226]
0900 OVOCE A OVOCNÉ ŠŤÁVY (USDA SR) [A1279]
B. POTRAVINÁŘSKÉ SUROVINY [B1564] HROZNY [B1329]
C. ČÁST ROSTLINY NEBO ZVÍŘETE [C0116] PLOD, SE SLUPKOU, S JÁDREM, PECKOU NEBO SEMENY [C0140]
E. FYZIKÁLNÍ STAV, TVAR NEBO FORMA [E0113] CELÝ [E0131]
F. POUŽITÍ TEPELNÉHO OŠETŘENÍ [F0011] ČÁSTEČNĚ TEPELNĚ OŠETŘENÝ [F0018]
G. POSTUPY KUCHYŇSKÉ ÚPRAVY BEZ POUŽITÍ KUCHYŇSKÉ ÚPRAVY [G0003]
H. POUŽITÉ OŠETŘENÍ [H0111] VODA ODSTRANĚNA [H0138]
J. KONZERVAČNÍ METODY [J0107] DEHYDRATOVANÝ NEBO SUŠENÝ [J0116]
K. BALICÍ MÉDIUM [K0020] BEZ POUŽITÍ BALICÍHO MÉDIA [K0003]
M. NÁDOBA NEBO OBAL [M0100] NEZNÁMÁ NÁDOBA NEBO OBAL [M0001]
N. POVRCHY PŘICHÁZEJÍCÍ DO STYKU S POTRAVINAMI [N0010] NEZNÁMÝ POVRCH V KONTAKTU S POTRAVINOU [N0001]
P. SKUPINA SPOTŘEBITELŮ/VÝŽIVOVÝ ÚČEL/TVRZENÍ NA OBALU [P0032] POTRAVINY PRO VÝŽIVU LIDÍ , BEZ SPECIFIKACE VĚKU [P0024]
R. GEOGRAFICKÁ MÍSTA A ÚZEMÍ [R0010]
Z. DOPLŇUJÍCÍ VLASTNOSTI POTRAVIN [Z0005]
Umístit potravinu do schránky