FCDB ID 0048
Rozinky s jadérky
Raisins, seeded
Vitis spp.

Obsah ve 100 g jedlého podílu
Koeficient pro jedlý podíl 1
Název nutrientu | Hodnota | Jednotka |
---|---|---|
Energetická hodnota (kJ) | 1330 | kJ |
Energetická hodnota (kcal) | 315 | kcal |
Tuky celkové | 0.5 | g |
Nasycené mastné kyseliny | g | |
Sacharidy využitelné | 71.7 | g |
Cukry celkové | g | |
Bílkoviny celkové | 2.5 | g |
Sůl | 0 | g |
Popis potraviny kódy LanguaL
A0143 A0455 A0629 A0707 A0732 A0756 A0834 A0991 A1226 A1279 B1329 C0140 E0131 F0018 G0003 H0138 J0116 K0003 M0001 N0001 P0024Popis potraviny kódy FoodEX2
A01MEObsah ve 100 g jedlého podílu
Koeficient pro jedlý podíl 1
Název nutrientu | Kód EuroFIR | Jednotka | Hodnota | Citace |
---|---|---|---|---|
Nutrienty základní | ||||
Energetická hodnota (kJ) | ENERC | kJ | 1330 | 00012 |
Energetická hodnota (kcal) | ENERC | kcal | 315 | 00012 |
Bílkoviny celkové [NCF:6.25] | PROT | g | 2.5 | 00005 |
Dusík celkový | NT | g | 0.4 | 00012 |
Tuky celkové [FACF:0.800] | FAT | g | 0.5 | 00005 |
Sacharidy celkové | CHOT | g | 78.5 | 00005 |
Sacharidy využitelné | CHO | g | 71.7 | 00012 |
Vláknina potravy | FIBT | g | 6.8 | 00005 |
Voda celková | WATER | g | 16.6 | 00005 |
Ethanol | ALC | g | 0 | 00000 |
Popel | ASH | g | 1.9 | 00005 |
Vitaminy | ||||
Vitamin B1 (thiamin) | THIA | mg | 0.11 | 00005 |
Vitamin B2 (riboflavin) | RIBF | mg | 0.18 | 00005 |
Niacin ekvivalent | NIAEQ | NE | ||
Niacin | NIA | mg | ||
Foláty celkové | FOL | μg | ||
Kyselina pantothenová | PANTAC | mg | ||
Vitamin B6 (pyridoxin) | PYRXN | mg | ||
Vitamin B12 | VITB12 | μg | ||
Vitamin C | VITC | mg | 5.4 | 00005 |
Vitamin A | VITA | RE | 1 | 00012 |
Retinol | RETOL | μg | 0 | 00000 |
beta-karoten | CARTB | μg | 12 | 00002 |
Vitamin D | VITD | μg | ||
Vitamin E | VITE | ATE | ||
alfa - tokoferol | TOCPHA | mg | ||
Minerální látky | ||||
Sodík | NA | mg | 28 | 00005 |
Hořčík | MG | mg | 30 | 00005 |
Fosfor | P | mg | 75 | 00005 |
Draslík | K | mg | 825 | 00005 |
Vápník | CA | mg | 28 | 00005 |
Železo | FE | mg | 2.6 | 00005 |
Měď | CU | mg | ||
Zinek | ZN | mg | ||
Selen | SE | μg | ||
Jód | ID | μg | ||
Sůl | NACL | g | 0 | 00012 |
Cukry, škrob, polyoly, organické kyseliny | ||||
Cukry celkové | SUGAR | g | ||
Fruktosa | FRUS | g | ||
Glukosa | GLUS | g | ||
Laktosa | LACS | g | ||
Maltosa | MALS | g | ||
Sacharosa | SUCS | g | ||
Škrob | STARCH | g | ||
Organické kyseliny | OA | g | ||
Polyoly | POLY | g | ||
Mastné kyseliny a cholesterol | ||||
Nasycené mastné kyseliny | FASAT | g | ||
C 4:0 | F4:0 | g | ||
C 6:0 | F6:0 | g | ||
C 8:0 | F8:0 | g | ||
C 10:0 | F10:0 | g | ||
C 12:0 | F12:0 | g | ||
C 13:0 | F13:0 | g | ||
C 14:0 | F14:0 | g | ||
C 15:0 | F15:0 | g | ||
C 16:0 | F16:0 | g | ||
C 17:0 | F17:0 | g | ||
C 18:0 | F18:0 | g | ||
C 20:0 | F20:0 | g | ||
C 22:0 | F22:0 | g | ||
Mononenasycené mastné kyseliny | FAMS | g | ||
C 14:1 | F14:1CN5 | g | ||
C 16:1 | F16:1CN7 | g | ||
C 17:1 | F17:1 | g | ||
C 18:1, n-9 | F18:1CN9 | g | ||
C 20:1, n-11 | F20:1CN11 | g | ||
C 22:1, n-9 | F22:1CN9 | g | ||
Polynenasycené mastné kyseliny | FAPU | g | ||
n-6 mastné kyseliny | FACN6 | g | 0.12 | 00012 |
C 18:2, n-6 | F18:2CN6 | g | 0.12 | 00005 |
C 18:3, n-6 | F18:3CN6 | g | ||
C 20:4, n-6 | F20:4CN6 | g | ||
n-3 mastné kyseliny | FACN3 | g | ||
C 18:3, n-3 | F18:3CN3 | g | ||
C 20:5, n-3 (EPA) | F20:5CN3 | g | ||
C 22:5, n-3 (DPA) | F22:5CN3 | g | ||
C 22:6, n-3 (DHA) | F22:6CN3 | g | ||
Trans- mastné kyseliny | FATRN | g | ||
C 18:1, n-9 trans | F18:1TN9 | g | ||
C 18:2, n-6 trans | F18:2 TTN6 | g | ||
Cholesterol | CHORL | mg | 0 | 00000 |
Aminokyseliny | ||||
Glycin | GLY | mg | ||
Alanin | ALA | mg | ||
Valin | VAL | mg | ||
Leucin | LEU | mg | ||
Isoleucin | ILE | mg | ||
Serin | SER | mg | ||
Threonin | THR | mg | ||
Lysin | LYS | mg | ||
Asparagová kyselina | ASP | mg | ||
Glutamová kyselina | GLU | mg | ||
Arginin | ARG | mg | ||
Cystein | CYS | mg | ||
Methionin | MET | mg | ||
Fenylalanin | PHE | mg | ||
Tyrosin | TYR | mg | ||
Tryptofan | TRP | mg | ||
Histidin | HIS | mg | ||
Prolin | PRO | mg |