FCDB ID 0426
Pivo tmavé, ležák, 12 %,
Beer, lager, dark, 12%
Obsah ve 100 g jedlého podílu
Koeficient pro jedlý podíl 1
Název nutrientu | Hodnota | Jednotka |
---|---|---|
Energetická hodnota (kJ) | 190 | kJ |
Energetická hodnota (kcal) | 45 | kcal |
Tuky celkové | 0 | g |
Nasycené mastné kyseliny | 0 | g |
Sacharidy využitelné | 5.3 | g |
Cukry celkové | g | |
Bílkoviny celkové | 0.4 | g |
Sůl | 0 | g |
Popis potraviny kódy LanguaL
A0195 A0465 A0639 A0661 A0711 A0734 A0847 A0882 A1240 A1284 B1230 C0102 E0123 F0018 G0003 H0151 H0232 H0246 J0135 K0003 M0001 N0001 P0188Popis potraviny kódy FoodEX2
A03MLObsah ve 100 g jedlého podílu
Koeficient pro jedlý podíl 1
Název nutrientu | Kód EuroFIR | Jednotka | Hodnota | Citace |
---|---|---|---|---|
Nutrienty základní | ||||
Energetická hodnota (kJ) | ENERC | kJ | 190 | 00012 |
Energetická hodnota (kcal) | ENERC | kcal | 45 | 00012 |
Bílkoviny celkové [NCF:6.25] | PROT | g | 0.4 | 00020 |
Dusík celkový | NT | g | 0.1 | 00012 |
Tuky celkové [FACF:0.000] | FAT | g | 0 | 00038 |
Sacharidy celkové | CHOT | g | 5.3 | 00012 |
Sacharidy využitelné | CHO | g | 5.3 | 00012 |
Vláknina potravy | FIBT | g | 0 | 00038 |
Voda celková | WATER | g | 90.9 | 00020 |
Ethanol | ALC | g | 3.2 | 00020 |
Popel | ASH | g | 0.2 | 00020 |
Vitaminy | ||||
Vitamin B1 (thiamin) | THIA | mg | 0.01 | 00038 |
Vitamin B2 (riboflavin) | RIBF | mg | 0.03 | 00020 |
Niacin ekvivalent | NIAEQ | NE | ||
Niacin | NIA | mg | ||
Foláty celkové | FOL | μg | ||
Kyselina pantothenová | PANTAC | mg | ||
Vitamin B6 (pyridoxin) | PYRXN | mg | ||
Vitamin B12 | VITB12 | μg | ||
Vitamin C | VITC | mg | 0 | 00038 |
Vitamin A | VITA | RE | 0 | 00012 |
Retinol | RETOL | μg | 0 | 00020 |
beta-karoten | CARTB | μg | 5 | 00020 |
Vitamin D | VITD | μg | ||
Vitamin E | VITE | ATE | 0 | 00038 |
alfa - tokoferol | TOCPHA | mg | ||
Minerální látky | ||||
Sodík | NA | mg | 3 | 00020 |
Hořčík | MG | mg | 6 | T0376 |
Fosfor | P | mg | 20 | T0376 |
Draslík | K | mg | 40 | 00020 |
Vápník | CA | mg | 3 | 00020 |
Železo | FE | mg | 0 | T0376 |
Měď | CU | mg | ||
Zinek | ZN | mg | ||
Selen | SE | μg | ||
Jód | ID | μg | ||
Sůl | NACL | g | 0 | 00012 |
Cukry, škrob, polyoly, organické kyseliny | ||||
Cukry celkové | SUGAR | g | ||
Fruktosa | FRUS | g | ||
Glukosa | GLUS | g | ||
Laktosa | LACS | g | ||
Maltosa | MALS | g | ||
Sacharosa | SUCS | g | ||
Škrob | STARCH | g | ||
Organické kyseliny | OA | g | ||
Polyoly | POLY | g | ||
Mastné kyseliny a cholesterol | ||||
Nasycené mastné kyseliny | FASAT | g | 0 | 00012 |
C 4:0 | F4:0 | g | ||
C 6:0 | F6:0 | g | ||
C 8:0 | F8:0 | g | ||
C 10:0 | F10:0 | g | ||
C 12:0 | F12:0 | g | ||
C 13:0 | F13:0 | g | ||
C 14:0 | F14:0 | g | ||
C 15:0 | F15:0 | g | ||
C 16:0 | F16:0 | g | ||
C 17:0 | F17:0 | g | ||
C 18:0 | F18:0 | g | ||
C 20:0 | F20:0 | g | ||
C 22:0 | F22:0 | g | ||
Mononenasycené mastné kyseliny | FAMS | g | 0 | 00012 |
C 14:1 | F14:1CN5 | g | ||
C 16:1 | F16:1CN7 | g | ||
C 17:1 | F17:1 | g | ||
C 18:1, n-9 | F18:1CN9 | g | ||
C 20:1, n-11 | F20:1CN11 | g | ||
C 22:1, n-9 | F22:1CN9 | g | ||
Polynenasycené mastné kyseliny | FAPU | g | 0 | 00012 |
n-6 mastné kyseliny | FACN6 | g | 0 | 00012 |
C 18:2, n-6 | F18:2CN6 | g | ||
C 18:3, n-6 | F18:3CN6 | g | ||
C 20:4, n-6 | F20:4CN6 | g | ||
n-3 mastné kyseliny | FACN3 | g | 0 | 00012 |
C 18:3, n-3 | F18:3CN3 | g | ||
C 20:5, n-3 (EPA) | F20:5CN3 | g | ||
C 22:5, n-3 (DPA) | F22:5CN3 | g | ||
C 22:6, n-3 (DHA) | F22:6CN3 | g | ||
Trans- mastné kyseliny | FATRN | g | ||
C 18:1, n-9 trans | F18:1TN9 | g | ||
C 18:2, n-6 trans | F18:2 TTN6 | g | ||
Cholesterol | CHORL | mg | 0 | 00000 |
Aminokyseliny | ||||
Glycin | GLY | mg | ||
Alanin | ALA | mg | ||
Valin | VAL | mg | ||
Leucin | LEU | mg | ||
Isoleucin | ILE | mg | ||
Serin | SER | mg | ||
Threonin | THR | mg | ||
Lysin | LYS | mg | ||
Asparagová kyselina | ASP | mg | ||
Glutamová kyselina | GLU | mg | ||
Arginin | ARG | mg | ||
Cystein | CYS | mg | ||
Methionin | MET | mg | ||
Fenylalanin | PHE | mg | ||
Tyrosin | TYR | mg | ||
Tryptofan | TRP | mg | ||
Histidin | HIS | mg | ||
Prolin | PRO | mg |