FCDB ID 0396
Protlak rajčatový
Tomato puree

Obsah ve 100 g jedlého podílu
Koeficient pro jedlý podíl 1
Název nutrientu | Hodnota | Jednotka |
---|---|---|
Energetická hodnota (kJ) | 427 | kJ |
Energetická hodnota (kcal) | 101 | kcal |
Tuky celkové | 0.5 | g |
Nasycené mastné kyseliny | 0 | g |
Sacharidy využitelné | 20.3 | g |
Cukry celkové | g | |
Bílkoviny celkové | 2.5 | g |
Sůl | 0.4 | g |
Popis potraviny kódy LanguaL
A0179 A0463 A0637 A0663 A0722 A0731 A0858 A1009 A1230 A1281 B1276 C0167 E0119 F0014 G0003 H0001 J0001 K0003 M0001 N0001 P0024 Z0112Popis potraviny kódy FoodEX2
A00ZDObsah ve 100 g jedlého podílu
Koeficient pro jedlý podíl 1
Název nutrientu | Kód EuroFIR | Jednotka | Hodnota | Citace |
---|---|---|---|---|
Nutrienty základní | ||||
Energetická hodnota (kJ) | ENERC | kJ | 427 | 00012 |
Energetická hodnota (kcal) | ENERC | kcal | 101 | 00012 |
Bílkoviny celkové [NCF:6.25] | PROT | g | 2.5 | 00020 |
Dusík celkový | NT | g | 0.4 | 00012 |
Tuky celkové [FACF:0.800] | FAT | g | 0.5 | 00020 |
Sacharidy celkové | CHOT | g | 22.9 | 00012 |
Sacharidy využitelné | CHO | g | 20.3 | 00012 |
Vláknina potravy | FIBT | g | 2.6 | 00020 |
Voda celková | WATER | g | 71.9 | 00020 |
Ethanol | ALC | g | 0 | 00000 |
Popel | ASH | g | 2.2 | 00020 |
Vitaminy | ||||
Vitamin B1 (thiamin) | THIA | mg | 0.11 | 00020 |
Vitamin B2 (riboflavin) | RIBF | mg | 0.14 | 00020 |
Niacin ekvivalent | NIAEQ | NE | ||
Niacin | NIA | mg | ||
Foláty celkové | FOL | μg | ||
Kyselina pantothenová | PANTAC | mg | ||
Vitamin B6 (pyridoxin) | PYRXN | mg | ||
Vitamin B12 | VITB12 | μg | ||
Vitamin C | VITC | mg | 54.4 | 00020 |
Vitamin A | VITA | RE | 149 | 00012 |
Retinol | RETOL | μg | 0 | 00020 |
beta-karoten | CARTB | μg | 1784 | 00030 |
Vitamin D | VITD | μg | ||
Vitamin E | VITE | ATE | 2.3 | 00012 |
alfa - tokoferol | TOCPHA | mg | 2.3 | 00004 |
Minerální látky | ||||
Sodík | NA | mg | 59 | 00020 |
Hořčík | MG | mg | 57 | 00020 |
Fosfor | P | mg | 71 | 00020 |
Draslík | K | mg | 160 | 00020 |
Vápník | CA | mg | 47 | 00020 |
Železo | FE | mg | 2.0 | 00020 |
Měď | CU | mg | ||
Zinek | ZN | mg | ||
Selen | SE | μg | ||
Jód | ID | μg | ||
Sůl | NACL | g | 0.4 | 00012 |
Cukry, škrob, polyoly, organické kyseliny | ||||
Cukry celkové | SUGAR | g | ||
Fruktosa | FRUS | g | ||
Glukosa | GLUS | g | ||
Laktosa | LACS | g | ||
Maltosa | MALS | g | ||
Sacharosa | SUCS | g | ||
Škrob | STARCH | g | ||
Organické kyseliny | OA | g | ||
Polyoly | POLY | g | ||
Mastné kyseliny a cholesterol | ||||
Nasycené mastné kyseliny | FASAT | g | 0 | 00020 |
C 4:0 | F4:0 | g | ||
C 6:0 | F6:0 | g | ||
C 8:0 | F8:0 | g | ||
C 10:0 | F10:0 | g | ||
C 12:0 | F12:0 | g | ||
C 13:0 | F13:0 | g | ||
C 14:0 | F14:0 | g | ||
C 15:0 | F15:0 | g | ||
C 16:0 | F16:0 | g | ||
C 17:0 | F17:0 | g | ||
C 18:0 | F18:0 | g | ||
C 20:0 | F20:0 | g | ||
C 22:0 | F22:0 | g | ||
Mononenasycené mastné kyseliny | FAMS | g | 0 | 00020 |
C 14:1 | F14:1CN5 | g | ||
C 16:1 | F16:1CN7 | g | ||
C 17:1 | F17:1 | g | ||
C 18:1, n-9 | F18:1CN9 | g | ||
C 20:1, n-11 | F20:1CN11 | g | ||
C 22:1, n-9 | F22:1CN9 | g | ||
Polynenasycené mastné kyseliny | FAPU | g | 0.17 | 00012 |
n-6 mastné kyseliny | FACN6 | g | 0.17 | 00012 |
C 18:2, n-6 | F18:2CN6 | g | 0.17 | 00020 |
C 18:3, n-6 | F18:3CN6 | g | ||
C 20:4, n-6 | F20:4CN6 | g | ||
n-3 mastné kyseliny | FACN3 | g | ||
C 18:3, n-3 | F18:3CN3 | g | ||
C 20:5, n-3 (EPA) | F20:5CN3 | g | ||
C 22:5, n-3 (DPA) | F22:5CN3 | g | ||
C 22:6, n-3 (DHA) | F22:6CN3 | g | ||
Trans- mastné kyseliny | FATRN | g | ||
C 18:1, n-9 trans | F18:1TN9 | g | ||
C 18:2, n-6 trans | F18:2 TTN6 | g | ||
Cholesterol | CHORL | mg | 0 | 00000 |
Aminokyseliny | ||||
Glycin | GLY | mg | ||
Alanin | ALA | mg | ||
Valin | VAL | mg | ||
Leucin | LEU | mg | ||
Isoleucin | ILE | mg | ||
Serin | SER | mg | ||
Threonin | THR | mg | ||
Lysin | LYS | mg | ||
Asparagová kyselina | ASP | mg | ||
Glutamová kyselina | GLU | mg | ||
Arginin | ARG | mg | ||
Cystein | CYS | mg | ||
Methionin | MET | mg | ||
Fenylalanin | PHE | mg | ||
Tyrosin | TYR | mg | ||
Tryptofan | TRP | mg | ||
Histidin | HIS | mg | ||
Prolin | PRO | mg |