FCDB ID 0394
Piškoty dětské
Sponge biscuits

Obsah ve 100 g jedlého podílu
Koeficient pro jedlý podíl 1
Název nutrientu | Hodnota | Jednotka |
---|---|---|
Energetická hodnota (kJ) | 1660 | kJ |
Energetická hodnota (kcal) | 392 | kcal |
Tuky celkové | 4.9 | g |
Nasycené mastné kyseliny | 1.4 | g |
Sacharidy využitelné | 75.0 | g |
Cukry celkové | 36.0 | g |
Bílkoviny celkové | 11.0 | g |
Sůl | 0.1 | g |
Popis potraviny kódy LanguaL
A0203 A0458 A0632 A0695 A0729 A0768 A0821 A0939 A1240 A1290 B1312 C0155 E0140 F0014 G0005 H0158 H0186 J0120 K0003 M0172 M0197 N0017 P0024 Z0112Popis potraviny kódy FoodEX2
A16FJObsah ve 100 g jedlého podílu
Koeficient pro jedlý podíl 1
Název nutrientu | Kód EuroFIR | Jednotka | Hodnota | Citace |
---|---|---|---|---|
Nutrienty základní | ||||
Energetická hodnota (kJ) | ENERC | kJ | 1660 | 00012 |
Energetická hodnota (kcal) | ENERC | kcal | 392 | 00012 |
Bílkoviny celkové [NCF:6.25] | PROT | g | 11.0 | 00062 |
Dusík celkový | NT | g | 1.8 | 00012 |
Tuky celkové [FACF:0.000] | FAT | g | 4.9 | 00020 |
Sacharidy celkové | CHOT | g | 76.8 | 00012 |
Sacharidy využitelné | CHO | g | 75.0 | 00062 |
Vláknina potravy | FIBT | g | 1.8 | 00062 |
Voda celková | WATER | g | 6.6 | 00012 |
Ethanol | ALC | g | 0 | 00000 |
Popel | ASH | g | 0.7 | 00020 |
Vitaminy | ||||
Vitamin B1 (thiamin) | THIA | mg | 0.11 | 00020 |
Vitamin B2 (riboflavin) | RIBF | mg | 0.17 | 00020 |
Niacin ekvivalent | NIAEQ | NE | ||
Niacin | NIA | mg | ||
Foláty celkové | FOL | μg | ||
Kyselina pantothenová | PANTAC | mg | ||
Vitamin B6 (pyridoxin) | PYRXN | mg | ||
Vitamin B12 | VITB12 | μg | ||
Vitamin C | VITC | mg | 0 | 00036 |
Vitamin A | VITA | RE | 12 | 00012 |
Retinol | RETOL | μg | 8 | 00038 |
beta-karoten | CARTB | μg | 50 | 00038 |
Vitamin D | VITD | μg | ||
Vitamin E | VITE | ATE | 0.66 | 00012 |
alfa - tokoferol | TOCPHA | mg | 0.66 | 00038 |
Minerální látky | ||||
Sodík | NA | mg | 50 | 00062 |
Hořčík | MG | mg | 18 | 00020 |
Fosfor | P | mg | 133 | 00020 |
Draslík | K | mg | 96 | 00020 |
Vápník | CA | mg | 33 | 00020 |
Železo | FE | mg | 1.7 | 00020 |
Měď | CU | mg | ||
Zinek | ZN | mg | ||
Selen | SE | μg | ||
Jód | ID | μg | ||
Sůl | NACL | g | 0.1 | 00012 |
Cukry, škrob, polyoly, organické kyseliny | ||||
Cukry celkové | SUGAR | g | 36.0 | 00012 |
Fruktosa | FRUS | g | ||
Glukosa | GLUS | g | ||
Laktosa | LACS | g | ||
Maltosa | MALS | g | ||
Sacharosa | SUCS | g | ||
Škrob | STARCH | g | ||
Organické kyseliny | OA | g | ||
Polyoly | POLY | g | ||
Mastné kyseliny a cholesterol | ||||
Nasycené mastné kyseliny | FASAT | g | 1.4 | 00062 |
C 4:0 | F4:0 | g | ||
C 6:0 | F6:0 | g | ||
C 8:0 | F8:0 | g | ||
C 10:0 | F10:0 | g | ||
C 12:0 | F12:0 | g | ||
C 13:0 | F13:0 | g | ||
C 14:0 | F14:0 | g | ||
C 15:0 | F15:0 | g | ||
C 16:0 | F16:0 | g | ||
C 17:0 | F17:0 | g | ||
C 18:0 | F18:0 | g | ||
C 20:0 | F20:0 | g | ||
C 22:0 | F22:0 | g | ||
Mononenasycené mastné kyseliny | FAMS | g | ||
C 14:1 | F14:1CN5 | g | ||
C 16:1 | F16:1CN7 | g | ||
C 17:1 | F17:1 | g | ||
C 18:1, n-9 | F18:1CN9 | g | ||
C 20:1, n-11 | F20:1CN11 | g | ||
C 22:1, n-9 | F22:1CN9 | g | ||
Polynenasycené mastné kyseliny | FAPU | g | ||
n-6 mastné kyseliny | FACN6 | g | ||
C 18:2, n-6 | F18:2CN6 | g | 0.4 | 00020 |
C 18:3, n-6 | F18:3CN6 | g | ||
C 20:4, n-6 | F20:4CN6 | g | ||
n-3 mastné kyseliny | FACN3 | g | ||
C 18:3, n-3 | F18:3CN3 | g | ||
C 20:5, n-3 (EPA) | F20:5CN3 | g | ||
C 22:5, n-3 (DPA) | F22:5CN3 | g | ||
C 22:6, n-3 (DHA) | F22:6CN3 | g | ||
Trans- mastné kyseliny | FATRN | g | ||
C 18:1, n-9 trans | F18:1TN9 | g | ||
C 18:2, n-6 trans | F18:2 TTN6 | g | ||
Cholesterol | CHORL | mg | 223 | 00036 |
Aminokyseliny | ||||
Glycin | GLY | mg | ||
Alanin | ALA | mg | ||
Valin | VAL | mg | ||
Leucin | LEU | mg | ||
Isoleucin | ILE | mg | ||
Serin | SER | mg | ||
Threonin | THR | mg | ||
Lysin | LYS | mg | ||
Asparagová kyselina | ASP | mg | ||
Glutamová kyselina | GLU | mg | ||
Arginin | ARG | mg | ||
Cystein | CYS | mg | ||
Methionin | MET | mg | ||
Fenylalanin | PHE | mg | ||
Tyrosin | TYR | mg | ||
Tryptofan | TRP | mg | ||
Histidin | HIS | mg | ||
Prolin | PRO | mg |