Centrum pro databázi složení potravin | Databáze složení potravin ČR, verze 9.24

Nacházíte se zde: Úvodní stránka » Potraviny » Tyčinky krabí, ze surimi

FCDB ID 0392

Tyčinky krabí, ze surimi

Crabstics, imitation, made from surimi

Tyčinky krabí, ze surimi

Obsah ve 100 g jedlého podílu

Koeficient pro jedlý podíl 1
Název nutrientu Hodnota Jednotka
Energetická hodnota (kJ) 397 kJ
Energetická hodnota (kcal) 94 kcal
Tuky celkové 0.5 g
  Nasycené mastné kyseliny 0.16 g
Sacharidy využitelné 14.4 g
  Cukry celkové 6.3 g
Bílkoviny celkové 7.6 g
Sůl 2.1 g
Umístit potravinu do schránky

Obsah ve 100 g jedlého podílu

Koeficient pro jedlý podíl 1
Název nutrientu Kód EuroFIR Jednotka Hodnota Citace
Nutrienty základní        
Energetická hodnota (kJ) ENERC kJ 397 00012
Energetická hodnota (kcal) ENERC kcal 94 00012
Bílkoviny celkové [NCF:6.25] PROT g 7.6 00058
   Dusík celkový NT g 1.2 00012
Tuky celkové [FACF:0.000] FAT g 0.5 00058
Sacharidy celkové CHOT g 14.9 00012
   Sacharidy využitelné CHO g 14.4 00012
   Vláknina potravy FIBT g 0.5 00058
Voda celková WATER g 74.7 00058
Ethanol ALC g 0 00000
Popel ASH g 2.3 00058
Vitaminy        
Vitamin B1 (thiamin) THIA mg 0.03 00058
Vitamin B2 (riboflavin) RIBF mg 0.08 00058
Niacin ekvivalent NIAEQ NE
   Niacin NIA mg
Foláty celkové FOL μg
Kyselina pantothenová PANTAC mg
Vitamin B6 (pyridoxin) PYRXN mg
Vitamin B12 VITB12 μg
Vitamin C VITC mg 0 00058
Vitamin A VITA RE 0 00012
   Retinol RETOL μg 0 00000
   beta-karoten CARTB μg 0 00000
Vitamin D VITD μg
Vitamin E VITE ATE 0.17 00012
   alfa - tokoferol TOCPHA mg 0.17 00058
Minerální látky        
Sodík NA mg 841 00058
Hořčík MG mg 43 00058
Fosfor P mg 282 00058
Draslík K mg 90 00058
Vápník CA mg 13 00058
Železo FE mg 0.4 00058
Měď CU mg
Zinek ZN mg
Selen SE μg
Jód ID μg
Sůl NACL g 2.1 00012
Cukry, škrob, polyoly, organické kyseliny        
Cukry celkové SUGAR g 6.3 00012
   Fruktosa FRUS g 0.6 00058
   Glukosa GLUS g 2.7 00058
   Laktosa LACS g 0 00058
   Maltosa MALS g 0 00058
   Sacharosa SUCS g 3.0 00058
Škrob STARCH g 7.6 00058
Organické kyseliny OA g
Polyoly POLY g
Mastné kyseliny a cholesterol        
Nasycené mastné kyseliny FASAT g 0.16 00012
   C 4:0 F4:0 g
   C 6:0 F6:0 g
   C 8:0 F8:0 g
   C 10:0 F10:0 g
   C 12:0 F12:0 g 0.01 00058
   C 13:0 F13:0 g
   C 14:0 F14:0 g 0.02 00058
   C 15:0 F15:0 g
   C 16:0 F16:0 g 0.09 00058
   C 17:0 F17:0 g
   C 18:0 F18:0 g 0.04 00058
   C 20:0 F20:0 g
   C 22:0 F22:0 g
Mononenasycené mastné kyseliny FAMS g 0.11 00012
   C 14:1 F14:1CN5 g
   C 16:1 F16:1CN7 g 0.01 00058
   C 17:1 F17:1 g
   C 18:1, n-9 F18:1CN9 g 0.10 00058
   C 20:1, n-11 F20:1CN11 g
   C 22:1, n-9 F22:1CN9 g
Polynenasycené mastné kyseliny FAPU g 0.10 00012
n-6 mastné kyseliny FACN6 g 0.07 00012
   C 18:2, n-6 F18:2CN6 g 0.07 00058
   C 18:3, n-6 F18:3CN6 g
   C 20:4, n-6 F20:4CN6 g 0 00058
n-3 mastné kyseliny FACN3 g 0.01 00012
   C 18:3, n-3 F18:3CN3 g 0.01 00058
   C 20:5, n-3 (EPA) F20:5CN3 g 0 00058
   C 22:5, n-3 (DPA) F22:5CN3 g 0 00058
   C 22:6, n-3 (DHA) F22:6CN3 g 0.02 00058
Trans- mastné kyseliny FATRN g 0.01 00012
   C 18:1, n-9 trans F18:1TN9 g 0.01 00058
   C 18:2, n-6 trans F18:2 TTN6 g
Cholesterol CHORL mg 20 00058
Aminokyseliny        
Glycin GLY mg
Alanin ALA mg
Valin VAL mg
Leucin LEU mg
Isoleucin ILE mg
Serin SER mg
Threonin THR mg
Lysin LYS mg
Asparagová kyselina ASP mg
Glutamová kyselina GLU mg
Arginin ARG mg
Cystein CYS mg
Methionin MET mg
Fenylalanin PHE mg
Tyrosin TYR mg
Tryptofan TRP mg
Histidin HIS mg
Prolin PRO mg


Přehled přiřazených deskriptorů LanguaL ™ pro potravinu:

0392 Tyčinky krabí, ze surimi
Sledovaná vlastnost potraviny Přiřazený deskriptor
A. TYP VÝROBKU [A0361] MOŘŠTÍ ŽIVOČICHOVÉ NEBO VÝROBKY Z NICH (US CFR) [A0267]
RYBY A RYBÍ VÝROBKY (CIAA) [A0460]
RYBY A RYBÍ VÝROBKY (CCFAC) [A0634]
27 RYBY A MOŘSKÉ PRODUKTY (EFG) [A0717]
04 RYBY A RYBÍ VÝROBKY (EUROCODE2) [A0727]
042 RYBY MOŘSKÉ ) (CCPR) [A0747]
MOŘSKÉ PRODUKTY (EUROFIR) [A0803]
10000017 - RYBY UPRAVENÉ/ZPRACOVANÉ (ZMRAZENÉ) (GS1 GPC) [A1141]
1100000 -11. RYBY, VÝROBKY Z RYB, KORÝŠI, MĚKKÝŠI A OSTATNÍ MOŘŠTÍ A SLADKOVODNÍ ŽIVOČICHOVÉ (ES) [A1265]
1500 VÝROBKY Z RYB, KORÝŠŮ A MĚKKÝŠŮ (USDA SR) [A1285]
B. POTRAVINÁŘSKÉ SUROVINY [B1564] RYBA [B1222]
C. ČÁST ROSTLINY NEBO ZVÍŘETE [C0116] KOSTERNÍ SVALOVINA, BEZ KOSTI, BEZ KŮŽE [C0268]
E. FYZIKÁLNÍ STAV, TVAR NEBO FORMA [E0113] CELÝ, TVAR DOSAŽENÝ FORMOVÁNÍM [E0147]
F. POUŽITÍ TEPELNÉHO OŠETŘENÍ [F0011] PLNĚ TEPELNĚ OŠETŘENÝ [F0014]
G. POSTUPY KUCHYŇSKÉ ÚPRAVY BEZ POUŽITÍ KUCHYŇSKÉ ÚPRAVY [G0003]
H. POUŽITÉ OŠETŘENÍ [H0111] S PŘIDANÝMI VONNÝMI NEBO CHUŤOVÝMI LÁTKAMI [H0117]
J. KONZERVAČNÍ METODY [J0107] KONZERVAČNÍ METODA NEZNÁMÁ [J0001]
K. BALICÍ MÉDIUM [K0020] BEZ POUŽITÍ BALICÍHO MÉDIA [K0003]
M. NÁDOBA NEBO OBAL [M0100] NEZNÁMÁ NÁDOBA NEBO OBAL [M0001]
N. POVRCHY PŘICHÁZEJÍCÍ DO STYKU S POTRAVINAMI [N0010] NEZNÁMÝ POVRCH V KONTAKTU S POTRAVINOU [N0001]
P. SKUPINA SPOTŘEBITELŮ/VÝŽIVOVÝ ÚČEL/TVRZENÍ NA OBALU [P0032] POTRAVINY PRO VÝŽIVU LIDÍ , BEZ SPECIFIKACE VĚKU [P0024]
R. GEOGRAFICKÁ MÍSTA A ÚZEMÍ [R0010]
Z. DOPLŇUJÍCÍ VLASTNOSTI POTRAVIN [Z0005] ZPRACOVANÉ V POTRAVINÁŘSKÉM PRŮMYSLU [Z0112]
Umístit potravinu do schránky