Centrum pro databázi složení potravin | Databáze složení potravin ČR, verze 9.24

Nacházíte se zde: Úvodní stránka » Potraviny » Prsty rybí, předsmažené, zmrazené

FCDB ID 0391

Prsty rybí, předsmažené, zmrazené

Fish fingers, prefried, frozen

Prsty rybí, předsmažené, zmrazené

Obsah ve 100 g jedlého podílu

Koeficient pro jedlý podíl 1
Název nutrientu Hodnota Jednotka
Energetická hodnota (kJ) 829 kJ
Energetická hodnota (kcal) 198 kcal
Tuky celkové 8.3 g
  Nasycené mastné kyseliny 3.4 g
Sacharidy využitelné 17.4 g
  Cukry celkové 0.8 g
Bílkoviny celkové 13.0 g
Sůl 0.6 g

Popis potraviny kódy LanguaL

A0267 A0460 A0634 A0717 A0727 A0747 A0803 A1141 A1265 A1285 B1835 C0268 E0105 F0014 G0029 H0151 H0188 H0263 H0319 J0136 K0003 M0156 M0213 N0051 P0024 Z0112

Popis potraviny kódy FoodEX2

A02KC#F28.A07GR$F28.A07KQ

Umístit potravinu do schránky

Obsah ve 100 g jedlého podílu

Koeficient pro jedlý podíl 1
Název nutrientu Kód EuroFIR Jednotka Hodnota Citace
Nutrienty základní        
Energetická hodnota (kJ) ENERC kJ 829 00012
Energetická hodnota (kcal) ENERC kcal 198 00012
Bílkoviny celkové [NCF:6.25] PROT g 13.0 00059
   Dusík celkový NT g 2.1 00012
Tuky celkové [FACF:0.000] FAT g 8.3 00056
Sacharidy celkové CHOT g 18.0 00012
   Sacharidy využitelné CHO g 17.4 00012
   Vláknina potravy FIBT g 0.6 00056
Voda celková WATER g 59.0 00059
Ethanol ALC g 0 00000
Popel ASH g 1.7 00012
Vitaminy        
Vitamin B1 (thiamin) THIA mg 0.12 00020
Vitamin B2 (riboflavin) RIBF mg 0.08 00020
Niacin ekvivalent NIAEQ NE
   Niacin NIA mg
Foláty celkové FOL μg
Kyselina pantothenová PANTAC mg
Vitamin B6 (pyridoxin) PYRXN mg
Vitamin B12 VITB12 μg
Vitamin C VITC mg 0 00020
Vitamin A VITA RE 2 00012
   Retinol RETOL μg 2 00020
   beta-karoten CARTB μg 0 00056
Vitamin D VITD μg
Vitamin E VITE ATE 1.6 00012
   alfa - tokoferol TOCPHA mg 1.6 00056
Minerální látky        
Sodík NA mg 235 00056
Hořčík MG mg 24 00056
Fosfor P mg 112 00056
Draslík K mg 319 00056
Vápník CA mg 24 00056
Železo FE mg 0.4 00056
Měď CU mg
Zinek ZN mg
Selen SE μg
Jód ID μg
Sůl NACL g 0.6 00012
Cukry, škrob, polyoly, organické kyseliny        
Cukry celkové SUGAR g 0.8 00056
   Fruktosa FRUS g
   Glukosa GLUS g
   Laktosa LACS g
   Maltosa MALS g
   Sacharosa SUCS g
Škrob STARCH g
Organické kyseliny OA g
Polyoly POLY g
Mastné kyseliny a cholesterol        
Nasycené mastné kyseliny FASAT g 3.4 00056
   C 4:0 F4:0 g
   C 6:0 F6:0 g
   C 8:0 F8:0 g
   C 10:0 F10:0 g
   C 12:0 F12:0 g
   C 13:0 F13:0 g
   C 14:0 F14:0 g
   C 15:0 F15:0 g
   C 16:0 F16:0 g
   C 17:0 F17:0 g
   C 18:0 F18:0 g
   C 20:0 F20:0 g
   C 22:0 F22:0 g
Mononenasycené mastné kyseliny FAMS g 3.4 00056
   C 14:1 F14:1CN5 g
   C 16:1 F16:1CN7 g
   C 17:1 F17:1 g
   C 18:1, n-9 F18:1CN9 g
   C 20:1, n-11 F20:1CN11 g
   C 22:1, n-9 F22:1CN9 g
Polynenasycené mastné kyseliny FAPU g 1.3 00056
n-6 mastné kyseliny FACN6 g
   C 18:2, n-6 F18:2CN6 g
   C 18:3, n-6 F18:3CN6 g
   C 20:4, n-6 F20:4CN6 g
n-3 mastné kyseliny FACN3 g
   C 18:3, n-3 F18:3CN3 g
   C 20:5, n-3 (EPA) F20:5CN3 g
   C 22:5, n-3 (DPA) F22:5CN3 g
   C 22:6, n-3 (DHA) F22:6CN3 g
Trans- mastné kyseliny FATRN g
   C 18:1, n-9 trans F18:1TN9 g
   C 18:2, n-6 trans F18:2 TTN6 g
Cholesterol CHORL mg 37 00056
Aminokyseliny        
Glycin GLY mg
Alanin ALA mg
Valin VAL mg
Leucin LEU mg
Isoleucin ILE mg
Serin SER mg
Threonin THR mg
Lysin LYS mg
Asparagová kyselina ASP mg
Glutamová kyselina GLU mg
Arginin ARG mg
Cystein CYS mg
Methionin MET mg
Fenylalanin PHE mg
Tyrosin TYR mg
Tryptofan TRP mg
Histidin HIS mg
Prolin PRO mg


Přehled přiřazených deskriptorů LanguaL ™ pro potravinu:

0391 Prsty rybí, předsmažené, zmrazené
Sledovaná vlastnost potraviny Přiřazený deskriptor
A. TYP VÝROBKU [A0361] MOŘŠTÍ ŽIVOČICHOVÉ NEBO VÝROBKY Z NICH (US CFR) [A0267]
RYBY A RYBÍ VÝROBKY (CIAA) [A0460]
RYBY A RYBÍ VÝROBKY (CCFAC) [A0634]
27 RYBY A MOŘSKÉ PRODUKTY (EFG) [A0717]
04 RYBY A RYBÍ VÝROBKY (EUROCODE2) [A0727]
042 RYBY MOŘSKÉ ) (CCPR) [A0747]
MOŘSKÉ PRODUKTY (EUROFIR) [A0803]
10000017 - RYBY UPRAVENÉ/ZPRACOVANÉ (ZMRAZENÉ) (GS1 GPC) [A1141]
1100000 -11. RYBY, VÝROBKY Z RYB, KORÝŠI, MĚKKÝŠI A OSTATNÍ MOŘŠTÍ A SLADKOVODNÍ ŽIVOČICHOVÉ (ES) [A1265]
1500 VÝROBKY Z RYB, KORÝŠŮ A MĚKKÝŠŮ (USDA SR) [A1285]
B. POTRAVINÁŘSKÉ SUROVINY [B1564] ČELEĎ TRESKOVITÍ [B1835]
C. ČÁST ROSTLINY NEBO ZVÍŘETE [C0116] KOSTERNÍ SVALOVINA, BEZ KOSTI, BEZ KŮŽE [C0268]
E. FYZIKÁLNÍ STAV, TVAR NEBO FORMA [E0113] CELÝ, TVAR DOSAŽENÝ FORMOVÁNÍM, TLOUŠŤKA 1.5-7 CM. [E0105]
F. POUŽITÍ TEPELNÉHO OŠETŘENÍ [F0011] PLNĚ TEPELNĚ OŠETŘENÝ [F0014]
G. POSTUPY KUCHYŇSKÉ ÚPRAVY FRITOVANÝ PONOŘENÍM V TUKU [G0029]
H. POUŽITÉ OŠETŘENÍ [H0111] S PŘIDANÝM KOŘENÍM NEBO BYLINAMI [H0151]
OBALENÝ VE STROUHANCE NEBO TĚSTÍČKU [H0188]
S PŘIDANÝM ROSTLINNÝM TUKEM NEBO OLEJEM [H0263]
S PŘIDANOU PŠENICÍ [H0319]
J. KONZERVAČNÍ METODY [J0107] KONZERVOVANÝ ZMRAZENÍM [J0136]
K. BALICÍ MÉDIUM [K0020] BEZ POUŽITÍ BALICÍHO MÉDIA [K0003]
M. NÁDOBA NEBO OBAL [M0100] LEPENKOVÁ NÁDOBA [M0156]
KRABICE [M0213]
N. POVRCHY PŘICHÁZEJÍCÍ DO STYKU S POTRAVINAMI [N0010] POVRCHY Z VYROBENÝCH MATERIÁLŮ PŘICHÁZEJÍCÍ DO STYKU S POTRAVINAMI [N0051]
P. SKUPINA SPOTŘEBITELŮ/VÝŽIVOVÝ ÚČEL/TVRZENÍ NA OBALU [P0032] POTRAVINY PRO VÝŽIVU LIDÍ , BEZ SPECIFIKACE VĚKU [P0024]
R. GEOGRAFICKÁ MÍSTA A ÚZEMÍ [R0010]
Z. DOPLŇUJÍCÍ VLASTNOSTI POTRAVIN [Z0005] ZPRACOVANÉ V POTRAVINÁŘSKÉM PRŮMYSLU [Z0112]
Umístit potravinu do schránky