Centrum pro databázi složení potravin | Databáze složení potravin ČR, verze 9.24

Nacházíte se zde: Úvodní stránka » Potraviny » Lihovina, gin

FCDB ID 0386

Lihovina, gin

Spirit, Gin

Lihovina, gin

Obsah ve 100 g jedlého podílu

Koeficient pro jedlý podíl 1
Název nutrientu Hodnota Jednotka
Energetická hodnota (kJ) 1100 kJ
Energetická hodnota (kcal) 262 kcal
Tuky celkové 0 g
  Nasycené mastné kyseliny 0 g
Sacharidy využitelné 0 g
  Cukry celkové 0 g
Bílkoviny celkové 0 g
Sůl 0 g
Umístit potravinu do schránky

Obsah ve 100 g jedlého podílu

Koeficient pro jedlý podíl 1
Název nutrientu Kód EuroFIR Jednotka Hodnota Citace
Nutrienty základní        
Energetická hodnota (kJ) ENERC kJ 1100 00012
Energetická hodnota (kcal) ENERC kcal 262 00012
Bílkoviny celkové [NCF:6.25] PROT g 0 00004
   Dusík celkový NT g 0 00012
Tuky celkové [FACF:0.000] FAT g 0 00004
Sacharidy celkové CHOT g 0 00004
   Sacharidy využitelné CHO g 0 00012
   Vláknina potravy FIBT g 0 00004
Voda celková WATER g 62.1 00004
Ethanol ALC g 37.9 00004
Popel ASH g 0 00004
Vitaminy        
Vitamin B1 (thiamin) THIA mg 0 00004
Vitamin B2 (riboflavin) RIBF mg 0 00004
Niacin ekvivalent NIAEQ NE
   Niacin NIA mg
Foláty celkové FOL μg
Kyselina pantothenová PANTAC mg
Vitamin B6 (pyridoxin) PYRXN mg
Vitamin B12 VITB12 μg
Vitamin C VITC mg 0 00004
Vitamin A VITA RE 0 00012
   Retinol RETOL μg 0 00000
   beta-karoten CARTB μg 0 00000
Vitamin D VITD μg
Vitamin E VITE ATE 0 00012
   alfa - tokoferol TOCPHA mg 0 00000
Minerální látky        
Sodík NA mg 2 00004
Hořčík MG mg 0 00004
Fosfor P mg 0 00004
Draslík K mg 0 00004
Vápník CA mg 0 00004
Železo FE mg 0.2 00004
Měď CU mg
Zinek ZN mg
Selen SE μg
Jód ID μg
Sůl NACL g 0 00012
Cukry, škrob, polyoly, organické kyseliny        
Cukry celkové SUGAR g 0 00004
   Fruktosa FRUS g
   Glukosa GLUS g
   Laktosa LACS g
   Maltosa MALS g
   Sacharosa SUCS g
Škrob STARCH g
Organické kyseliny OA g
Polyoly POLY g
Mastné kyseliny a cholesterol        
Nasycené mastné kyseliny FASAT g 0 00000
   C 4:0 F4:0 g
   C 6:0 F6:0 g
   C 8:0 F8:0 g
   C 10:0 F10:0 g
   C 12:0 F12:0 g
   C 13:0 F13:0 g
   C 14:0 F14:0 g
   C 15:0 F15:0 g
   C 16:0 F16:0 g
   C 17:0 F17:0 g
   C 18:0 F18:0 g
   C 20:0 F20:0 g
   C 22:0 F22:0 g
Mononenasycené mastné kyseliny FAMS g 0 00000
   C 14:1 F14:1CN5 g
   C 16:1 F16:1CN7 g
   C 17:1 F17:1 g
   C 18:1, n-9 F18:1CN9 g
   C 20:1, n-11 F20:1CN11 g
   C 22:1, n-9 F22:1CN9 g
Polynenasycené mastné kyseliny FAPU g 0 00000
n-6 mastné kyseliny FACN6 g 0 00000
   C 18:2, n-6 F18:2CN6 g
   C 18:3, n-6 F18:3CN6 g
   C 20:4, n-6 F20:4CN6 g
n-3 mastné kyseliny FACN3 g 0 00000
   C 18:3, n-3 F18:3CN3 g
   C 20:5, n-3 (EPA) F20:5CN3 g
   C 22:5, n-3 (DPA) F22:5CN3 g
   C 22:6, n-3 (DHA) F22:6CN3 g
Trans- mastné kyseliny FATRN g
   C 18:1, n-9 trans F18:1TN9 g
   C 18:2, n-6 trans F18:2 TTN6 g
Cholesterol CHORL mg 0 00000
Aminokyseliny        
Glycin GLY mg
Alanin ALA mg
Valin VAL mg
Leucin LEU mg
Isoleucin ILE mg
Serin SER mg
Threonin THR mg
Lysin LYS mg
Asparagová kyselina ASP mg
Glutamová kyselina GLU mg
Arginin ARG mg
Cystein CYS mg
Methionin MET mg
Fenylalanin PHE mg
Tyrosin TYR mg
Tryptofan TRP mg
Histidin HIS mg
Prolin PRO mg


Přehled přiřazených deskriptorů LanguaL ™ pro potravinu:

0386 Lihovina, gin
Sledovaná vlastnost potraviny Přiřazený deskriptor
A. TYP VÝROBKU [A0361] DESTILÁTY (US CFR) [A0277]
NÁPOJE (CIAA) [A0465]
NÁPOJE, KROMĚ MLÉČNÝCH VÝROBKŮ (CCFAC) [A0639]
15 PRŮMYSLOVĚ VYROBENÉ POTRAVINY (VÍCESLOŽKOVÉ) ZE SUROVINY ROSTLINNÉHO PŮVODU (CCPR) [A0663]
23 OSTATNÍ ALKOHOLICKÉ NÁPOJE (EFG) [A0713]
11 NÁPOJE (NEMLÉČNÉ) (EUROCODE2) [A0734]
LIKÉR NEBO LIHOVINA (EUROFIR) [A0850]
10000263 - LIHOVINY (GS1 GPC) [A0885]
1400 NÁPOJE (USDA SR) [A1284]
B. POTRAVINÁŘSKÉ SUROVINY [B1564] ROSTLINA PRODUKUJÍCÍ ZRNO ČI SEMENO [B1047]
C. ČÁST ROSTLINY NEBO ZVÍŘETE [C0116] ČÁST ROSTLINY [C0174]
E. FYZIKÁLNÍ STAV, TVAR NEBO FORMA [E0113] TEKUTINA, NÍZKOVISKÓZNÍ, BEZ VIDITELNÝCH ČÁSTIC [E0123]
F. POUŽITÍ TEPELNÉHO OŠETŘENÍ [F0011] TEPELNĚ OŠETŘENÝ, VÍCESLOŽKOVÝ, ROZDÍLNÉ STUPNĚ OŠETŘENÍ [F0023]
G. POSTUPY KUCHYŇSKÉ ÚPRAVY BEZ POUŽITÍ KUCHYŇSKÉ ÚPRAVY [G0003]
H. POUŽITÉ OŠETŘENÍ [H0111] S PŘIDANÝMI PŘÍRODNÍMI AROMATY, KOŘENÍM NEBO BYLINAMI [H0229]
ALCOHOLOVĚ KVAŠENÝ [H0232]
DESTILOVANÝ [H0270]
J. KONZERVAČNÍ METODY [J0107] KONZERVOVANÝ FERMENTACÍ [J0104]
K. BALICÍ MÉDIUM [K0020] BEZ POUŽITÍ BALICÍHO MÉDIA [K0003]
M. NÁDOBA NEBO OBAL [M0100] SKLENĚNÁ NÁDOBA [M0130]
LÁHEV [M0214]
N. POVRCHY PŘICHÁZEJÍCÍ DO STYKU S POTRAVINAMI [N0010] SKLO [N0040]
P. SKUPINA SPOTŘEBITELŮ/VÝŽIVOVÝ ÚČEL/TVRZENÍ NA OBALU [P0032] POTRAVINY PRO DOSPĚLÉ [P0188]
R. GEOGRAFICKÁ MÍSTA A ÚZEMÍ [R0010]
Z. DOPLŇUJÍCÍ VLASTNOSTI POTRAVIN [Z0005]
Umístit potravinu do schránky