FCDB ID 0377
Lihovina, Tuzemák, 40 %
Spirit, Tuzemak, 40%

Obsah ve 100 g jedlého podílu
Koeficient pro jedlý podíl 1
Název nutrientu | Hodnota | Jednotka |
---|---|---|
Energetická hodnota (kJ) | 919 | kJ |
Energetická hodnota (kcal) | 220 | kcal |
Tuky celkové | 0 | g |
Nasycené mastné kyseliny | 0 | g |
Sacharidy využitelné | 0 | g |
Cukry celkové | g | |
Bílkoviny celkové | 0 | g |
Sůl | 0 | g |
Popis potraviny kódy LanguaL
A0277 A0465 A0639 A0663 A0713 A0734 A0850 A0885 A1284 B1016 C0174 E0123 F0003 G0003 H0229 H0232 H0270 J0104 K0003 M0130 M0214 N0040 P0188Popis potraviny kódy FoodEX2
A04QGObsah ve 100 g jedlého podílu
Koeficient pro jedlý podíl 1
Název nutrientu | Kód EuroFIR | Jednotka | Hodnota | Citace |
---|---|---|---|---|
Nutrienty základní | ||||
Energetická hodnota (kJ) | ENERC | kJ | 919 | 00012 |
Energetická hodnota (kcal) | ENERC | kcal | 220 | 00012 |
Bílkoviny celkové [NCF:6.25] | PROT | g | 0 | 00020 |
Dusík celkový | NT | g | 0 | 00012 |
Tuky celkové [FACF:0.000] | FAT | g | 0 | 00020 |
Sacharidy celkové | CHOT | g | 0 | 00020 |
Sacharidy využitelné | CHO | g | 0 | 00012 |
Vláknina potravy | FIBT | g | 0 | 00020 |
Voda celková | WATER | g | 68.3 | 00020 |
Ethanol | ALC | g | 31.7 | 00020 |
Popel | ASH | g | ||
Vitaminy | ||||
Vitamin B1 (thiamin) | THIA | mg | 0 | 00049 |
Vitamin B2 (riboflavin) | RIBF | mg | 0 | 00049 |
Niacin ekvivalent | NIAEQ | NE | ||
Niacin | NIA | mg | ||
Foláty celkové | FOL | μg | ||
Kyselina pantothenová | PANTAC | mg | ||
Vitamin B6 (pyridoxin) | PYRXN | mg | ||
Vitamin B12 | VITB12 | μg | ||
Vitamin C | VITC | mg | 0 | 00049 |
Vitamin A | VITA | RE | 0 | 00012 |
Retinol | RETOL | μg | 0 | 00000 |
beta-karoten | CARTB | μg | 0 | 00000 |
Vitamin D | VITD | μg | ||
Vitamin E | VITE | ATE | 0 | 00000 |
alfa - tokoferol | TOCPHA | mg | ||
Minerální látky | ||||
Sodík | NA | mg | 0 | 00049 |
Hořčík | MG | mg | 0 | 00049 |
Fosfor | P | mg | 0 | 00049 |
Draslík | K | mg | 0 | 00049 |
Vápník | CA | mg | 0 | 00049 |
Železo | FE | mg | 0 | 00049 |
Měď | CU | mg | ||
Zinek | ZN | mg | ||
Selen | SE | μg | ||
Jód | ID | μg | ||
Sůl | NACL | g | 0 | 00012 |
Cukry, škrob, polyoly, organické kyseliny | ||||
Cukry celkové | SUGAR | g | ||
Fruktosa | FRUS | g | ||
Glukosa | GLUS | g | ||
Laktosa | LACS | g | ||
Maltosa | MALS | g | ||
Sacharosa | SUCS | g | ||
Škrob | STARCH | g | ||
Organické kyseliny | OA | g | ||
Polyoly | POLY | g | ||
Mastné kyseliny a cholesterol | ||||
Nasycené mastné kyseliny | FASAT | g | 0 | 00000 |
C 4:0 | F4:0 | g | ||
C 6:0 | F6:0 | g | ||
C 8:0 | F8:0 | g | ||
C 10:0 | F10:0 | g | ||
C 12:0 | F12:0 | g | ||
C 13:0 | F13:0 | g | ||
C 14:0 | F14:0 | g | ||
C 15:0 | F15:0 | g | ||
C 16:0 | F16:0 | g | ||
C 17:0 | F17:0 | g | ||
C 18:0 | F18:0 | g | ||
C 20:0 | F20:0 | g | ||
C 22:0 | F22:0 | g | ||
Mononenasycené mastné kyseliny | FAMS | g | 0 | 00000 |
C 14:1 | F14:1CN5 | g | ||
C 16:1 | F16:1CN7 | g | ||
C 17:1 | F17:1 | g | ||
C 18:1, n-9 | F18:1CN9 | g | ||
C 20:1, n-11 | F20:1CN11 | g | ||
C 22:1, n-9 | F22:1CN9 | g | ||
Polynenasycené mastné kyseliny | FAPU | g | 0 | 00000 |
n-6 mastné kyseliny | FACN6 | g | 0 | 00000 |
C 18:2, n-6 | F18:2CN6 | g | ||
C 18:3, n-6 | F18:3CN6 | g | ||
C 20:4, n-6 | F20:4CN6 | g | ||
n-3 mastné kyseliny | FACN3 | g | 0 | 00000 |
C 18:3, n-3 | F18:3CN3 | g | ||
C 20:5, n-3 (EPA) | F20:5CN3 | g | ||
C 22:5, n-3 (DPA) | F22:5CN3 | g | ||
C 22:6, n-3 (DHA) | F22:6CN3 | g | ||
Trans- mastné kyseliny | FATRN | g | ||
C 18:1, n-9 trans | F18:1TN9 | g | ||
C 18:2, n-6 trans | F18:2 TTN6 | g | ||
Cholesterol | CHORL | mg | 0 | 00000 |
Aminokyseliny | ||||
Glycin | GLY | mg | ||
Alanin | ALA | mg | ||
Valin | VAL | mg | ||
Leucin | LEU | mg | ||
Isoleucin | ILE | mg | ||
Serin | SER | mg | ||
Threonin | THR | mg | ||
Lysin | LYS | mg | ||
Asparagová kyselina | ASP | mg | ||
Glutamová kyselina | GLU | mg | ||
Arginin | ARG | mg | ||
Cystein | CYS | mg | ||
Methionin | MET | mg | ||
Fenylalanin | PHE | mg | ||
Tyrosin | TYR | mg | ||
Tryptofan | TRP | mg | ||
Histidin | HIS | mg | ||
Prolin | PRO | mg |