Centrum pro databázi složení potravin | Databáze složení potravin ČR, verze 9.24

Nacházíte se zde: Úvodní stránka » Potraviny » Pizza žampionová, balená a mrazená, po MW úpravě

FCDB ID 0358

Pizza žampionová, balená a mrazená, po MW úpravě

Pizza, mushroom, packed and frozen, treated in microvawe oven

Pizza žampionová, balená a mrazená, po MW úpravě

Obsah ve 100 g jedlého podílu

Koeficient pro jedlý podíl 1
Název nutrientu Hodnota Jednotka
Energetická hodnota (kJ) 954 kJ
Energetická hodnota (kcal) 225 kcal
Tuky celkové 1.9 g
  Nasycené mastné kyseliny 0.65 g
Sacharidy využitelné g
  Cukry celkové g
Bílkoviny celkové 10.6 g
Sůl 1.3 g

Popis potraviny kódy LanguaL

A0100 A0467 A0641 A0663 A0722 A0735 A0822 A0972 A1240 A1291 B1312 C0208 E0105 F0001 G0011 H0128 H0166 H0212 H0227 H0241 H0263 H0297 H0350 H0753 J0136 K0003 M0001 N0001 P0024 Z0112

Popis potraviny kódy FoodEX2

A03ZQ#F28.A07KQ$F28.A07HF$F04.A00TQ$F18.A07NL

Umístit potravinu do schránky

Obsah ve 100 g jedlého podílu

Koeficient pro jedlý podíl 1
Název nutrientu Kód EuroFIR Jednotka Hodnota Citace
Nutrienty základní        
Energetická hodnota (kJ) ENERC kJ 954 00012
Energetická hodnota (kcal) ENERC kcal 225 00012
Bílkoviny celkové [NCF:6.25] PROT g 10.6 00012
   Dusík celkový NT g 1.7 00009
Tuky celkové [FACF:0.000] FAT g 1.9 00009
Sacharidy celkové CHOT g 41.4 00012
   Sacharidy využitelné CHO g
   Vláknina potravy FIBT g
Voda celková WATER g 44.1 00009
Ethanol ALC g 0 00000
Popel ASH g 2.0 00009
Vitaminy        
Vitamin B1 (thiamin) THIA mg 0.07 00009
Vitamin B2 (riboflavin) RIBF mg 0.14 00009
Niacin ekvivalent NIAEQ NE
   Niacin NIA mg 1.1 00009
Foláty celkové FOL μg
Kyselina pantothenová PANTAC mg
Vitamin B6 (pyridoxin) PYRXN mg 0.07 00009
Vitamin B12 VITB12 μg
Vitamin C VITC mg 0.0 00009
Vitamin A VITA RE 168 00012
   Retinol RETOL μg 80 00009
   beta-karoten CARTB μg 1050 00009
Vitamin D VITD μg
Vitamin E VITE ATE 1.08 00012
   alfa - tokoferol TOCPHA mg 1.08 00009
Minerální látky        
Sodík NA mg 521 00009
Hořčík MG mg 17 00009
Fosfor P mg 133 00009
Draslík K mg 173 00009
Vápník CA mg 87 00009
Železo FE mg 1.2 00009
Měď CU mg 0.14 00009
Zinek ZN mg 1.05 00009
Selen SE μg
Jód ID μg 6.5 00009
Sůl NACL g 1.3 00012
Cukry, škrob, polyoly, organické kyseliny        
Cukry celkové SUGAR g
   Fruktosa FRUS g
   Glukosa GLUS g
   Laktosa LACS g
   Maltosa MALS g
   Sacharosa SUCS g
Škrob STARCH g
Organické kyseliny OA g
Polyoly POLY g
Mastné kyseliny a cholesterol        
Nasycené mastné kyseliny FASAT g 0.65 00012
   C 4:0 F4:0 g 0.07 00009
   C 6:0 F6:0 g 0.05 00009
   C 8:0 F8:0 g 0.02 00009
   C 10:0 F10:0 g 0.01 00009
   C 12:0 F12:0 g 0.05 00009
   C 13:0 F13:0 g
   C 14:0 F14:0 g 0.07 00009
   C 15:0 F15:0 g
   C 16:0 F16:0 g 0.26 00009
   C 17:0 F17:0 g
   C 18:0 F18:0 g 0.11 00009
   C 20:0 F20:0 g 0.01 00009
   C 22:0 F22:0 g
Mononenasycené mastné kyseliny FAMS g 0.77 00012
   C 14:1 F14:1CN5 g 0.01 00009
   C 16:1 F16:1CN7 g 0.02 00009
   C 17:1 F17:1 g
   C 18:1, n-9 F18:1CN9 g 0.72 00009
   C 20:1, n-11 F20:1CN11 g 0.02 00009
   C 22:1, n-9 F22:1CN9 g
Polynenasycené mastné kyseliny FAPU g 0.31 00012
n-6 mastné kyseliny FACN6 g 0.22 00012
   C 18:2, n-6 F18:2CN6 g 0.22 00009
   C 18:3, n-6 F18:3CN6 g
   C 20:4, n-6 F20:4CN6 g
n-3 mastné kyseliny FACN3 g 0.09 00012
   C 18:3, n-3 F18:3CN3 g 0.09 00009
   C 20:5, n-3 (EPA) F20:5CN3 g
   C 22:5, n-3 (DPA) F22:5CN3 g
   C 22:6, n-3 (DHA) F22:6CN3 g
Trans- mastné kyseliny FATRN g
   C 18:1, n-9 trans F18:1TN9 g
   C 18:2, n-6 trans F18:2 TTN6 g
Cholesterol CHORL mg
Aminokyseliny        
Glycin GLY mg
Alanin ALA mg
Valin VAL mg
Leucin LEU mg
Isoleucin ILE mg
Serin SER mg
Threonin THR mg
Lysin LYS mg
Asparagová kyselina ASP mg
Glutamová kyselina GLU mg
Arginin ARG mg
Cystein CYS mg
Methionin MET mg
Fenylalanin PHE mg
Tyrosin TYR mg
Tryptofan TRP mg
Histidin HIS mg
Prolin PRO mg


Přehled přiřazených deskriptorů LanguaL ™ pro potravinu:

0358 Pizza žampionová, balená a mrazená, po MW úpravě
Sledovaná vlastnost potraviny Přiřazený deskriptor
A. TYP VÝROBKU [A0361] PLNĚNÉ PEČIVO, NESLAZENÉ, NEBO PIZZA (US CFR) [A0100]
OSTATNÍ POTRAVINY (CIAA) [A0467]
SLOŽENÉ POTRAVINY (CCFAC) [A0641]
15 PRŮMYSLOVĚ VYROBENÉ POTRAVINY (VÍCESLOŽKOVÉ) ZE SUROVINY ROSTLINNÉHO PŮVODU (CCPR) [A0663]
32 OSTATNÍ POTRAVINY (EFG) [A0722]
12 OSTATNÍ POTRAVINY (EUROCODE2) [A0735]
SLANÝ CEREÁLNÍ POKRM (EUROFIR) [A0822]
10000286 - CEREÁLNÍ VÝROBKY - K PŘÍMÉ KONZUMACI (NETRVANLIVÉ) (GS1 GPC) [A0972]
0500000 - 5. CEREÁLIE/OBILOVINY (ES) [A1240]
RYCHLÉ OBČERSTVENÍ (USDA SR) [A1291]
B. POTRAVINÁŘSKÉ SUROVINY [B1564] PŠENICE [B1312]
C. ČÁST ROSTLINY NEBO ZVÍŘETE [C0116] SEMENO, S ODSTRANĚNOU SLUPKOU, S ODSTRANĚNÝM KLÍČKEM (ENDOSPERM) [C0208]
E. FYZIKÁLNÍ STAV, TVAR NEBO FORMA [E0113] CELÝ, TVAR DOSAŽENÝ FORMOVÁNÍM, TLOUŠŤKA 1.5-7 CM. [E0105]
F. POUŽITÍ TEPELNÉHO OŠETŘENÍ [F0011] NEZNÁMÉ POUŽITÍ TEPELNÉHO OŠETŘENÍ [F0001]
G. POSTUPY KUCHYŇSKÉ ÚPRAVY TEPELNĚ UPRAVENÝ MIKROVLNAMI [G0011]
H. POUŽITÉ OŠETŘENÍ [H0111] FERMENTOVANÁ/MODIFIKOVANÁ, SLOŽENÁ SLOŽKA [H0128]
S PŘIDANÝMI HOUBAMI [H0166]
S PŘIDANOU ZELENINOU [H0212]
S PŘIDANÝMI AROMATY, KOŘENÍM NEBO BYLINAMI [H0227]
PŘEDBĚŽNĚ ZMRAZENÝ [H0241]
S PŘIDANÝM ROSTLINNÝM TUKEM NEBO OLEJEM [H0263]
S PŘIDANÝM MLÉKEM NEBO MLÉČNÝM VÝROBKEM [H0297]
S PŘIDANÝMI RAJČATY [H0350]
S PŘIDANÝM DROŽDÍM [H0753]
J. KONZERVAČNÍ METODY [J0107] KONZERVOVANÝ ZMRAZENÍM [J0136]
K. BALICÍ MÉDIUM [K0020] BEZ POUŽITÍ BALICÍHO MÉDIA [K0003]
M. NÁDOBA NEBO OBAL [M0100] NEZNÁMÁ NÁDOBA NEBO OBAL [M0001]
N. POVRCHY PŘICHÁZEJÍCÍ DO STYKU S POTRAVINAMI [N0010] NEZNÁMÝ POVRCH V KONTAKTU S POTRAVINOU [N0001]
P. SKUPINA SPOTŘEBITELŮ/VÝŽIVOVÝ ÚČEL/TVRZENÍ NA OBALU [P0032] POTRAVINY PRO VÝŽIVU LIDÍ , BEZ SPECIFIKACE VĚKU [P0024]
R. GEOGRAFICKÁ MÍSTA A ÚZEMÍ [R0010]
Z. DOPLŇUJÍCÍ VLASTNOSTI POTRAVIN [Z0005] ZPRACOVANÉ V POTRAVINÁŘSKÉM PRŮMYSLU [Z0112]
Umístit potravinu do schránky