Centrum pro databázi složení potravin | Databáze složení potravin ČR, verze 9.24

Nacházíte se zde: Úvodní stránka » Potraviny » Salát Coleslaw (firma KENTUCKY FRIED CHICKEN)

FCDB ID 0356

Salát Coleslaw (firma KENTUCKY FRIED CHICKEN)

Salad, Coleslaw, KENTUCKY FRIED CHICKEN

Obsah ve 100 g jedlého podílu

Koeficient pro jedlý podíl 1
Název nutrientu Hodnota Jednotka
Energetická hodnota (kJ) 539 kJ
Energetická hodnota (kcal) 130 kcal
Tuky celkové 9.7 g
  Nasycené mastné kyseliny g
Sacharidy využitelné g
  Cukry celkové g
Bílkoviny celkové 1.6 g
Sůl 0.3 g

Popis potraviny kódy LanguaL

A0208 A0463 A0637 A0663 A0705 A0735 A0866 A1121 A1231 A1292 B3372 C0150 E0134 F0001 G0003 H0117 H0186 H0200 H0263 J0003 K0003 M0001 N0001 P0024 Z0119

Popis potraviny kódy FoodEX2

A042D#F04.A00GC$F04.A00HC$F04.A00QH$F04.A044X$F04.A02LY

Umístit potravinu do schránky

Obsah ve 100 g jedlého podílu

Koeficient pro jedlý podíl 1
Název nutrientu Kód EuroFIR Jednotka Hodnota Citace
Nutrienty základní        
Energetická hodnota (kJ) ENERC kJ 539 00012
Energetická hodnota (kcal) ENERC kcal 130 00012
Bílkoviny celkové [NCF:6.25] PROT g 1.6 00012
   Dusík celkový NT g 0.3 00010
Tuky celkové [FACF:0.000] FAT g 9.7 00010
Sacharidy celkové CHOT g 9.0 00012
   Sacharidy využitelné CHO g
   Vláknina potravy FIBT g
Voda celková WATER g 78.8 00010
Ethanol ALC g 0 00000
Popel ASH g 0.9 00010
Vitaminy        
Vitamin B1 (thiamin) THIA mg 0.06 00010
Vitamin B2 (riboflavin) RIBF mg 0.04 00010
Niacin ekvivalent NIAEQ NE
   Niacin NIA mg 0.2 00010
Foláty celkové FOL μg
Kyselina pantothenová PANTAC mg
Vitamin B6 (pyridoxin) PYRXN mg 0.12 00010
Vitamin B12 VITB12 μg
Vitamin C VITC mg 17.5 00010
Vitamin A VITA RE 15 00012
   Retinol RETOL μg 0 00010
   beta-karoten CARTB μg 180 00010
Vitamin D VITD μg
Vitamin E VITE ATE 1.54 00012
   alfa - tokoferol TOCPHA mg 1.54 00010
Minerální látky        
Sodík NA mg 131 00010
Hořčík MG mg 6 00010
Fosfor P mg 22 00010
Draslík K mg 145 00010
Vápník CA mg 37 00010
Železo FE mg 0.2 00010
Měď CU mg 0.01 00010
Zinek ZN mg 0.12 00010
Selen SE μg
Jód ID μg 1.7 00010
Sůl NACL g 0.3 00012
Cukry, škrob, polyoly, organické kyseliny        
Cukry celkové SUGAR g
   Fruktosa FRUS g
   Glukosa GLUS g
   Laktosa LACS g
   Maltosa MALS g
   Sacharosa SUCS g
Škrob STARCH g
Organické kyseliny OA g
Polyoly POLY g
Mastné kyseliny a cholesterol        
Nasycené mastné kyseliny FASAT g
   C 4:0 F4:0 g
   C 6:0 F6:0 g
   C 8:0 F8:0 g
   C 10:0 F10:0 g
   C 12:0 F12:0 g
   C 13:0 F13:0 g
   C 14:0 F14:0 g
   C 15:0 F15:0 g
   C 16:0 F16:0 g
   C 17:0 F17:0 g
   C 18:0 F18:0 g
   C 20:0 F20:0 g
   C 22:0 F22:0 g
Mononenasycené mastné kyseliny FAMS g
   C 14:1 F14:1CN5 g
   C 16:1 F16:1CN7 g
   C 17:1 F17:1 g
   C 18:1, n-9 F18:1CN9 g
   C 20:1, n-11 F20:1CN11 g
   C 22:1, n-9 F22:1CN9 g
Polynenasycené mastné kyseliny FAPU g
n-6 mastné kyseliny FACN6 g
   C 18:2, n-6 F18:2CN6 g
   C 18:3, n-6 F18:3CN6 g
   C 20:4, n-6 F20:4CN6 g
n-3 mastné kyseliny FACN3 g
   C 18:3, n-3 F18:3CN3 g
   C 20:5, n-3 (EPA) F20:5CN3 g
   C 22:5, n-3 (DPA) F22:5CN3 g
   C 22:6, n-3 (DHA) F22:6CN3 g
Trans- mastné kyseliny FATRN g
   C 18:1, n-9 trans F18:1TN9 g
   C 18:2, n-6 trans F18:2 TTN6 g
Cholesterol CHORL mg
Aminokyseliny        
Glycin GLY mg
Alanin ALA mg
Valin VAL mg
Leucin LEU mg
Isoleucin ILE mg
Serin SER mg
Threonin THR mg
Lysin LYS mg
Asparagová kyselina ASP mg
Glutamová kyselina GLU mg
Arginin ARG mg
Cystein CYS mg
Methionin MET mg
Fenylalanin PHE mg
Tyrosin TYR mg
Tryptofan TRP mg
Histidin HIS mg
Prolin PRO mg


Přehled přiřazených deskriptorů LanguaL ™ pro potravinu:

0356 Salát Coleslaw (firma KENTUCKY FRIED CHICKEN)
Sledovaná vlastnost potraviny Přiřazený deskriptor
A. TYP VÝROBKU [A0361] SALÁT - POKRM (US CFR) [A0208]
SOLI A KOŘENÍ, POLÉVKY, OMÁČKY A SALÁTY, BÍLKOVINNÉ VÝROBKY ATD. (CIAA) [A0463]
SOLI A KOŘENÍ, POLÉVKY, OMÁČKY A SALÁTY, BÍLKOVINNÉ VÝROBKY ATD. (CCFAC) [A0637]
15 PRŮMYSLOVĚ VYROBENÉ POTRAVINY (VÍCESLOŽKOVÉ) ZE SUROVINY ROSTLINNÉHO PŮVODU (CCPR) [A0663]
15 ZELENINA KROMĚ BRAMBOR (EFG) [A0705]
12 OSTATNÍ POTRAVINY (EUROCODE2) [A0735]
SALÁT- POKRM (EUROFIR) [A0866]
10000289 - VÝROBKY NA BÁZI ZELENINY - K PŘÍMÉ KONZUMACI (NETRVANLIVÉ) (GS1 GPC) [A1121]
0240000 - ZELENINA BRUKVOVITÁ (ES) [A1231]
2200 POKRMY, HLAVNÍ A VEDLEJŠÍ CHODY (USDA SR) [A1292]
B. POTRAVINÁŘSKÉ SUROVINY [B1564] BRUKVOVITÉ DRUHY [B3372]
C. ČÁST ROSTLINY NEBO ZVÍŘETE [C0116] CELÁ ROSTLINA NEBO VĚTŠINOU VYUŽÍVANÉ ČÁSTI [C0150]
E. FYZIKÁLNÍ STAV, TVAR NEBO FORMA [E0113] POLOTUHÁ FORMA S TUHÝMI KOUSKY [E0134]
F. POUŽITÍ TEPELNÉHO OŠETŘENÍ [F0011] NEZNÁMÉ POUŽITÍ TEPELNÉHO OŠETŘENÍ [F0001]
G. POSTUPY KUCHYŇSKÉ ÚPRAVY BEZ POUŽITÍ KUCHYŇSKÉ ÚPRAVY [G0003]
H. POUŽITÉ OŠETŘENÍ [H0111] S PŘIDANÝMI VONNÝMI NEBO CHUŤOVÝMI LÁTKAMI [H0117]
S PŘIDANÝM VEJCEM [H0186]
OKYSELENÝ [H0200]
S PŘIDANÝM ROSTLINNÝM TUKEM NEBO OLEJEM [H0263]
J. KONZERVAČNÍ METODY [J0107] BEZ POUŽITÍ KONZERVACE [J0003]
K. BALICÍ MÉDIUM [K0020] BEZ POUŽITÍ BALICÍHO MÉDIA [K0003]
M. NÁDOBA NEBO OBAL [M0100] NEZNÁMÁ NÁDOBA NEBO OBAL [M0001]
N. POVRCHY PŘICHÁZEJÍCÍ DO STYKU S POTRAVINAMI [N0010] NEZNÁMÝ POVRCH V KONTAKTU S POTRAVINOU [N0001]
P. SKUPINA SPOTŘEBITELŮ/VÝŽIVOVÝ ÚČEL/TVRZENÍ NA OBALU [P0032] POTRAVINY PRO VÝŽIVU LIDÍ , BEZ SPECIFIKACE VĚKU [P0024]
R. GEOGRAFICKÁ MÍSTA A ÚZEMÍ [R0010]
Z. DOPLŇUJÍCÍ VLASTNOSTI POTRAVIN [Z0005] PŘIPRAVENÉ V RESTAURACI NEBO V RYCHLÉM OBČERSTVENÍ [Z0119]
Umístit potravinu do schránky