FCDB ID 0330
Cukr třtinový
Sugar, cane

Obsah ve 100 g jedlého podílu
Koeficient pro jedlý podíl 1
Název nutrientu | Hodnota | Jednotka |
---|---|---|
Energetická hodnota (kJ) | 1680 | kJ |
Energetická hodnota (kcal) | 402 | kcal |
Tuky celkové | 0 | g |
Nasycené mastné kyseliny | 0 | g |
Sacharidy využitelné | 98.9 | g |
Cukry celkové | 96.7 | g |
Bílkoviny celkové | 0 | g |
Sůl | 0 | g |
Popis potraviny kódy LanguaL
A0118 A0462 A0636 A0662 A0697 A0733 A0836 A0983 A1256 A1289 B1378 C0210 E0151 F0001 G0003 H0003 H0138 J0145 K0003 M0001 N0001 P0024Popis potraviny kódy FoodEX2
A032PObsah ve 100 g jedlého podílu
Koeficient pro jedlý podíl 1
Název nutrientu | Kód EuroFIR | Jednotka | Hodnota | Citace |
---|---|---|---|---|
Nutrienty základní | ||||
Energetická hodnota (kJ) | ENERC | kJ | 1680 | 00012 |
Energetická hodnota (kcal) | ENERC | kcal | 402 | 00012 |
Bílkoviny celkové [NCF:6.25] | PROT | g | 0 | 00020 |
Dusík celkový | NT | g | 0 | 00012 |
Tuky celkové [FACF:0.800] | FAT | g | 0 | 00020 |
Sacharidy celkové | CHOT | g | 98.9 | 00012 |
Sacharidy využitelné | CHO | g | 98.9 | 00012 |
Vláknina potravy | FIBT | g | 0 | 00020 |
Voda celková | WATER | g | 0.6 | 00020 |
Ethanol | ALC | g | 0 | 00000 |
Popel | ASH | g | 0.5 | 00020 |
Vitaminy | ||||
Vitamin B1 (thiamin) | THIA | mg | 0 | 00004 |
Vitamin B2 (riboflavin) | RIBF | mg | 0 | 00004 |
Niacin ekvivalent | NIAEQ | NE | ||
Niacin | NIA | mg | ||
Foláty celkové | FOL | μg | ||
Kyselina pantothenová | PANTAC | mg | ||
Vitamin B6 (pyridoxin) | PYRXN | mg | ||
Vitamin B12 | VITB12 | μg | ||
Vitamin C | VITC | mg | 0 | 00004 |
Vitamin A | VITA | RE | ||
Retinol | RETOL | μg | 0 | 00000 |
beta-karoten | CARTB | μg | ||
Vitamin D | VITD | μg | ||
Vitamin E | VITE | ATE | 0 | 00012 |
alfa - tokoferol | TOCPHA | mg | 0 | 00000 |
Minerální látky | ||||
Sodík | NA | mg | 2 | 00020 |
Hořčík | MG | mg | 14 | 00020 |
Fosfor | P | mg | 24 | 00020 |
Draslík | K | mg | 90 | 00020 |
Vápník | CA | mg | 55 | 00020 |
Železo | FE | mg | 4.5 | 00020 |
Měď | CU | mg | ||
Zinek | ZN | mg | ||
Selen | SE | μg | ||
Jód | ID | μg | ||
Sůl | NACL | g | 0 | 00012 |
Cukry, škrob, polyoly, organické kyseliny | ||||
Cukry celkové | SUGAR | g | 96.7 | 00012 |
Fruktosa | FRUS | g | ||
Glukosa | GLUS | g | ||
Laktosa | LACS | g | ||
Maltosa | MALS | g | ||
Sacharosa | SUCS | g | 96.7 | 00020 |
Škrob | STARCH | g | ||
Organické kyseliny | OA | g | ||
Polyoly | POLY | g | ||
Mastné kyseliny a cholesterol | ||||
Nasycené mastné kyseliny | FASAT | g | 0 | 00000 |
C 4:0 | F4:0 | g | ||
C 6:0 | F6:0 | g | ||
C 8:0 | F8:0 | g | ||
C 10:0 | F10:0 | g | ||
C 12:0 | F12:0 | g | ||
C 13:0 | F13:0 | g | ||
C 14:0 | F14:0 | g | ||
C 15:0 | F15:0 | g | ||
C 16:0 | F16:0 | g | ||
C 17:0 | F17:0 | g | ||
C 18:0 | F18:0 | g | ||
C 20:0 | F20:0 | g | ||
C 22:0 | F22:0 | g | ||
Mononenasycené mastné kyseliny | FAMS | g | 0 | 00000 |
C 14:1 | F14:1CN5 | g | ||
C 16:1 | F16:1CN7 | g | ||
C 17:1 | F17:1 | g | ||
C 18:1, n-9 | F18:1CN9 | g | ||
C 20:1, n-11 | F20:1CN11 | g | ||
C 22:1, n-9 | F22:1CN9 | g | ||
Polynenasycené mastné kyseliny | FAPU | g | 0 | 00000 |
n-6 mastné kyseliny | FACN6 | g | ||
C 18:2, n-6 | F18:2CN6 | g | 0 | 00000 |
C 18:3, n-6 | F18:3CN6 | g | ||
C 20:4, n-6 | F20:4CN6 | g | ||
n-3 mastné kyseliny | FACN3 | g | ||
C 18:3, n-3 | F18:3CN3 | g | ||
C 20:5, n-3 (EPA) | F20:5CN3 | g | ||
C 22:5, n-3 (DPA) | F22:5CN3 | g | ||
C 22:6, n-3 (DHA) | F22:6CN3 | g | ||
Trans- mastné kyseliny | FATRN | g | ||
C 18:1, n-9 trans | F18:1TN9 | g | ||
C 18:2, n-6 trans | F18:2 TTN6 | g | ||
Cholesterol | CHORL | mg | 0 | 00000 |
Aminokyseliny | ||||
Glycin | GLY | mg | ||
Alanin | ALA | mg | ||
Valin | VAL | mg | ||
Leucin | LEU | mg | ||
Isoleucin | ILE | mg | ||
Serin | SER | mg | ||
Threonin | THR | mg | ||
Lysin | LYS | mg | ||
Asparagová kyselina | ASP | mg | ||
Glutamová kyselina | GLU | mg | ||
Arginin | ARG | mg | ||
Cystein | CYS | mg | ||
Methionin | MET | mg | ||
Fenylalanin | PHE | mg | ||
Tyrosin | TYR | mg | ||
Tryptofan | TRP | mg | ||
Histidin | HIS | mg | ||
Prolin | PRO | mg |