FCDB ID 0307
Luncheon meat
Luncheon meat

Obsah ve 100 g jedlého podílu
Koeficient pro jedlý podíl 1
Název nutrientu | Hodnota | Jednotka |
---|---|---|
Energetická hodnota (kJ) | 1280 | kJ |
Energetická hodnota (kcal) | 304 | kcal |
Tuky celkové | 26.6 | g |
Nasycené mastné kyseliny | 8.70 | g |
Sacharidy využitelné | 4.1 | g |
Cukry celkové | g | |
Bílkoviny celkové | 13.0 | g |
Sůl | g |
Popis potraviny kódy LanguaL
A0221 A0459 A0633 A0666 A0714 A0726 A0797 A1019 A1258 A1277 B1136 C0268 E0151 F0014 G0003 H0227 H0253 J0123 K0003 M0194 N0001 P0024Popis potraviny kódy FoodEX2
A024DObsah ve 100 g jedlého podílu
Koeficient pro jedlý podíl 1
Název nutrientu | Kód EuroFIR | Jednotka | Hodnota | Citace |
---|---|---|---|---|
Nutrienty základní | ||||
Energetická hodnota (kJ) | ENERC | kJ | 1280 | 00012 |
Energetická hodnota (kcal) | ENERC | kcal | 304 | 00012 |
Bílkoviny celkové [NCF:6.25] | PROT | g | 13.0 | 00020 |
Dusík celkový | NT | g | 2.1 | 00012 |
Tuky celkové [FACF:0.000] | FAT | g | 26.6 | 00020 |
Sacharidy celkové | CHOT | g | 4.1 | 00012 |
Sacharidy využitelné | CHO | g | 4.1 | 00012 |
Vláknina potravy | FIBT | g | 0 | 00002 |
Voda celková | WATER | g | 52.4 | 00020 |
Ethanol | ALC | g | 0 | 00000 |
Popel | ASH | g | 3.9 | 00020 |
Vitaminy | ||||
Vitamin B1 (thiamin) | THIA | mg | 0.24 | 00020 |
Vitamin B2 (riboflavin) | RIBF | mg | 0.17 | 00020 |
Niacin ekvivalent | NIAEQ | NE | ||
Niacin | NIA | mg | ||
Foláty celkové | FOL | μg | ||
Kyselina pantothenová | PANTAC | mg | ||
Vitamin B6 (pyridoxin) | PYRXN | mg | ||
Vitamin B12 | VITB12 | μg | ||
Vitamin C | VITC | mg | 1.0 | 00020 |
Vitamin A | VITA | RE | 0 | 00012 |
Retinol | RETOL | μg | 0 | 00002 |
beta-karoten | CARTB | μg | 0 | 00002 |
Vitamin D | VITD | μg | ||
Vitamin E | VITE | ATE | 0.52 | 00020 |
alfa - tokoferol | TOCPHA | mg | 0.52 | 00020 |
Minerální látky | ||||
Sodík | NA | mg | 1304 | 00020 |
Hořčík | MG | mg | 13 | 00020 |
Fosfor | P | mg | 96 | 00020 |
Draslík | K | mg | 208 | 00020 |
Vápník | CA | mg | 9 | 00020 |
Železo | FE | mg | 1.6 | 00020 |
Měď | CU | mg | ||
Zinek | ZN | mg | ||
Selen | SE | μg | ||
Jód | ID | μg | ||
Sůl | NACL | g | ||
Cukry, škrob, polyoly, organické kyseliny | ||||
Cukry celkové | SUGAR | g | ||
Fruktosa | FRUS | g | ||
Glukosa | GLUS | g | ||
Laktosa | LACS | g | ||
Maltosa | MALS | g | ||
Sacharosa | SUCS | g | ||
Škrob | STARCH | g | ||
Organické kyseliny | OA | g | ||
Polyoly | POLY | g | ||
Mastné kyseliny a cholesterol | ||||
Nasycené mastné kyseliny | FASAT | g | 8.70 | 00020 |
C 4:0 | F4:0 | g | ||
C 6:0 | F6:0 | g | ||
C 8:0 | F8:0 | g | ||
C 10:0 | F10:0 | g | ||
C 12:0 | F12:0 | g | ||
C 13:0 | F13:0 | g | ||
C 14:0 | F14:0 | g | ||
C 15:0 | F15:0 | g | ||
C 16:0 | F16:0 | g | ||
C 17:0 | F17:0 | g | ||
C 18:0 | F18:0 | g | ||
C 20:0 | F20:0 | g | ||
C 22:0 | F22:0 | g | ||
Mononenasycené mastné kyseliny | FAMS | g | 11.0 | 00020 |
C 14:1 | F14:1CN5 | g | ||
C 16:1 | F16:1CN7 | g | ||
C 17:1 | F17:1 | g | ||
C 18:1, n-9 | F18:1CN9 | g | ||
C 20:1, n-11 | F20:1CN11 | g | ||
C 22:1, n-9 | F22:1CN9 | g | ||
Polynenasycené mastné kyseliny | FAPU | g | 3.0 | 00020 |
n-6 mastné kyseliny | FACN6 | g | ||
C 18:2, n-6 | F18:2CN6 | g | 2.08 | 00020 |
C 18:3, n-6 | F18:3CN6 | g | ||
C 20:4, n-6 | F20:4CN6 | g | ||
n-3 mastné kyseliny | FACN3 | g | ||
C 18:3, n-3 | F18:3CN3 | g | ||
C 20:5, n-3 (EPA) | F20:5CN3 | g | ||
C 22:5, n-3 (DPA) | F22:5CN3 | g | ||
C 22:6, n-3 (DHA) | F22:6CN3 | g | ||
Trans- mastné kyseliny | FATRN | g | ||
C 18:1, n-9 trans | F18:1TN9 | g | ||
C 18:2, n-6 trans | F18:2 TTN6 | g | ||
Cholesterol | CHORL | mg | 60 | 00020 |
Aminokyseliny | ||||
Glycin | GLY | mg | ||
Alanin | ALA | mg | ||
Valin | VAL | mg | ||
Leucin | LEU | mg | ||
Isoleucin | ILE | mg | ||
Serin | SER | mg | ||
Threonin | THR | mg | ||
Lysin | LYS | mg | ||
Asparagová kyselina | ASP | mg | ||
Glutamová kyselina | GLU | mg | ||
Arginin | ARG | mg | ||
Cystein | CYS | mg | ||
Methionin | MET | mg | ||
Fenylalanin | PHE | mg | ||
Tyrosin | TYR | mg | ||
Tryptofan | TRP | mg | ||
Histidin | HIS | mg | ||
Prolin | PRO | mg |