FCDB ID 0306
Paštika játrová
Pate, liver
Obsah ve 100 g jedlého podílu
Koeficient pro jedlý podíl 1
Název nutrientu | Hodnota | Jednotka |
---|---|---|
Energetická hodnota (kJ) | 1310 | kJ |
Energetická hodnota (kcal) | 312 | kcal |
Tuky celkové | 28.0 | g |
Nasycené mastné kyseliny | 9.57 | g |
Sacharidy využitelné | 1.7 | g |
Cukry celkové | g | |
Bílkoviny celkové | 14.2 | g |
Sůl | g |
Popis potraviny kódy LanguaL
A0217 A0459 A0633 A0667 A0716 A0726 A0798 A1016 A1258 A1277 B1297 C0176 E0119 F0014 G0003 H0227 J0123 K0003 M0194 N0001 P0024Popis potraviny kódy FoodEX2
A026MObsah ve 100 g jedlého podílu
Koeficient pro jedlý podíl 1
Název nutrientu | Kód EuroFIR | Jednotka | Hodnota | Citace |
---|---|---|---|---|
Nutrienty základní | ||||
Energetická hodnota (kJ) | ENERC | kJ | 1310 | 00012 |
Energetická hodnota (kcal) | ENERC | kcal | 312 | 00012 |
Bílkoviny celkové [NCF:6.25] | PROT | g | 14.2 | 00041 |
Dusík celkový | NT | g | 2.3 | 00012 |
Tuky celkové [FACF:0.000] | FAT | g | 28.0 | 00041 |
Sacharidy celkové | CHOT | g | 1.7 | 00012 |
Sacharidy využitelné | CHO | g | 1.7 | 00012 |
Vláknina potravy | FIBT | g | 0 | 00041 |
Voda celková | WATER | g | 53.9 | 00041 |
Ethanol | ALC | g | 0 | 00000 |
Popel | ASH | g | 2.2 | 00041 |
Vitaminy | ||||
Vitamin B1 (thiamin) | THIA | mg | 0.13 | 00020 |
Vitamin B2 (riboflavin) | RIBF | mg | 0.85 | 00020 |
Niacin ekvivalent | NIAEQ | NE | ||
Niacin | NIA | mg | ||
Foláty celkové | FOL | μg | ||
Kyselina pantothenová | PANTAC | mg | ||
Vitamin B6 (pyridoxin) | PYRXN | mg | ||
Vitamin B12 | VITB12 | μg | ||
Vitamin C | VITC | mg | 2.0 | 00020 |
Vitamin A | VITA | RE | 1734 | 00012 |
Retinol | RETOL | μg | 1734 | 00020 |
beta-karoten | CARTB | μg | ||
Vitamin D | VITD | μg | ||
Vitamin E | VITE | ATE | 0.35 | 00020 |
alfa - tokoferol | TOCPHA | mg | 0.35 | 00020 |
Minerální látky | ||||
Sodík | NA | mg | 970 | 00020 |
Hořčík | MG | mg | 27 | 00020 |
Fosfor | P | mg | 157 | 00020 |
Draslík | K | mg | 208 | 00020 |
Vápník | CA | mg | 13 | 00020 |
Železo | FE | mg | 3.9 | 00020 |
Měď | CU | mg | ||
Zinek | ZN | mg | ||
Selen | SE | μg | ||
Jód | ID | μg | ||
Sůl | NACL | g | ||
Cukry, škrob, polyoly, organické kyseliny | ||||
Cukry celkové | SUGAR | g | ||
Fruktosa | FRUS | g | ||
Glukosa | GLUS | g | ||
Laktosa | LACS | g | ||
Maltosa | MALS | g | ||
Sacharosa | SUCS | g | ||
Škrob | STARCH | g | ||
Organické kyseliny | OA | g | ||
Polyoly | POLY | g | ||
Mastné kyseliny a cholesterol | ||||
Nasycené mastné kyseliny | FASAT | g | 9.57 | 00041 |
C 4:0 | F4:0 | g | ||
C 6:0 | F6:0 | g | ||
C 8:0 | F8:0 | g | ||
C 10:0 | F10:0 | g | ||
C 12:0 | F12:0 | g | ||
C 13:0 | F13:0 | g | ||
C 14:0 | F14:0 | g | ||
C 15:0 | F15:0 | g | ||
C 16:0 | F16:0 | g | ||
C 17:0 | F17:0 | g | ||
C 18:0 | F18:0 | g | ||
C 20:0 | F20:0 | g | ||
C 22:0 | F22:0 | g | ||
Mononenasycené mastné kyseliny | FAMS | g | 12.36 | 00041 |
C 14:1 | F14:1CN5 | g | ||
C 16:1 | F16:1CN7 | g | ||
C 17:1 | F17:1 | g | ||
C 18:1, n-9 | F18:1CN9 | g | ||
C 20:1, n-11 | F20:1CN11 | g | ||
C 22:1, n-9 | F22:1CN9 | g | ||
Polynenasycené mastné kyseliny | FAPU | g | 3.16 | 00041 |
n-6 mastné kyseliny | FACN6 | g | ||
C 18:2, n-6 | F18:2CN6 | g | 2.75 | 00041 |
C 18:3, n-6 | F18:3CN6 | g | ||
C 20:4, n-6 | F20:4CN6 | g | ||
n-3 mastné kyseliny | FACN3 | g | ||
C 18:3, n-3 | F18:3CN3 | g | ||
C 20:5, n-3 (EPA) | F20:5CN3 | g | ||
C 22:5, n-3 (DPA) | F22:5CN3 | g | ||
C 22:6, n-3 (DHA) | F22:6CN3 | g | ||
Trans- mastné kyseliny | FATRN | g | ||
C 18:1, n-9 trans | F18:1TN9 | g | ||
C 18:2, n-6 trans | F18:2 TTN6 | g | ||
Cholesterol | CHORL | mg | 255 | 00041 |
Aminokyseliny | ||||
Glycin | GLY | mg | ||
Alanin | ALA | mg | ||
Valin | VAL | mg | ||
Leucin | LEU | mg | ||
Isoleucin | ILE | mg | ||
Serin | SER | mg | ||
Threonin | THR | mg | ||
Lysin | LYS | mg | ||
Asparagová kyselina | ASP | mg | ||
Glutamová kyselina | GLU | mg | ||
Arginin | ARG | mg | ||
Cystein | CYS | mg | ||
Methionin | MET | mg | ||
Fenylalanin | PHE | mg | ||
Tyrosin | TYR | mg | ||
Tryptofan | TRP | mg | ||
Histidin | HIS | mg | ||
Prolin | PRO | mg |