FCDB ID 0303
Salám drůbeží
Sausage, poultry

Obsah ve 100 g jedlého podílu
Koeficient pro jedlý podíl 1
Název nutrientu | Hodnota | Jednotka |
---|---|---|
Energetická hodnota (kJ) | 663 | kJ |
Energetická hodnota (kcal) | 158 | kcal |
Tuky celkové | 8.9 | g |
Nasycené mastné kyseliny | g | |
Sacharidy využitelné | g | |
Cukry celkové | g | |
Bílkoviny celkové | 18.3 | g |
Sůl | g |
Popis potraviny kódy LanguaL
A0131 A0459 A0633 A0667 A0715 A0726 A0798 A1018 A1258 A1275 B1198 C0125 E0151 F0014 G0003 H0227 J0131 K0003 M0001 N0001 P0024 Z0018 Z0093Popis potraviny kódy FoodEX2
A024X#F04.A01SNObsah ve 100 g jedlého podílu
Koeficient pro jedlý podíl 1
Název nutrientu | Kód EuroFIR | Jednotka | Hodnota | Citace |
---|---|---|---|---|
Nutrienty základní | ||||
Energetická hodnota (kJ) | ENERC | kJ | 663 | 00012 |
Energetická hodnota (kcal) | ENERC | kcal | 158 | 00012 |
Bílkoviny celkové [NCF:6.25] | PROT | g | 18.3 | 00020 |
Dusík celkový | NT | g | 2.9 | 00012 |
Tuky celkové [FACF:0.000] | FAT | g | 8.9 | 00020 |
Sacharidy celkové | CHOT | g | 1.3 | 00020 |
Sacharidy využitelné | CHO | g | ||
Vláknina potravy | FIBT | g | ||
Voda celková | WATER | g | 68.1 | 00020 |
Ethanol | ALC | g | 0 | 00000 |
Popel | ASH | g | 2.7 | 00020 |
Vitaminy | ||||
Vitamin B1 (thiamin) | THIA | mg | 0.08 | 00020 |
Vitamin B2 (riboflavin) | RIBF | mg | 0.17 | 00020 |
Niacin ekvivalent | NIAEQ | NE | ||
Niacin | NIA | mg | ||
Foláty celkové | FOL | μg | ||
Kyselina pantothenová | PANTAC | mg | ||
Vitamin B6 (pyridoxin) | PYRXN | mg | ||
Vitamin B12 | VITB12 | μg | ||
Vitamin C | VITC | mg | ||
Vitamin A | VITA | RE | ||
Retinol | RETOL | μg | ||
beta-karoten | CARTB | μg | ||
Vitamin D | VITD | μg | ||
Vitamin E | VITE | ATE | ||
alfa - tokoferol | TOCPHA | mg | ||
Minerální látky | ||||
Sodík | NA | mg | 131 | T0304 |
Hořčík | MG | mg | 22 | 00020 |
Fosfor | P | mg | 210 | 00020 |
Draslík | K | mg | 173 | T0304 |
Vápník | CA | mg | 60 | 00020 |
Železo | FE | mg | 1.5 | 00020 |
Měď | CU | mg | ||
Zinek | ZN | mg | ||
Selen | SE | μg | ||
Jód | ID | μg | ||
Sůl | NACL | g | ||
Cukry, škrob, polyoly, organické kyseliny | ||||
Cukry celkové | SUGAR | g | ||
Fruktosa | FRUS | g | ||
Glukosa | GLUS | g | ||
Laktosa | LACS | g | ||
Maltosa | MALS | g | ||
Sacharosa | SUCS | g | ||
Škrob | STARCH | g | ||
Organické kyseliny | OA | g | ||
Polyoly | POLY | g | ||
Mastné kyseliny a cholesterol | ||||
Nasycené mastné kyseliny | FASAT | g | ||
C 4:0 | F4:0 | g | ||
C 6:0 | F6:0 | g | ||
C 8:0 | F8:0 | g | ||
C 10:0 | F10:0 | g | ||
C 12:0 | F12:0 | g | ||
C 13:0 | F13:0 | g | ||
C 14:0 | F14:0 | g | ||
C 15:0 | F15:0 | g | ||
C 16:0 | F16:0 | g | ||
C 17:0 | F17:0 | g | ||
C 18:0 | F18:0 | g | ||
C 20:0 | F20:0 | g | ||
C 22:0 | F22:0 | g | ||
Mononenasycené mastné kyseliny | FAMS | g | ||
C 14:1 | F14:1CN5 | g | ||
C 16:1 | F16:1CN7 | g | ||
C 17:1 | F17:1 | g | ||
C 18:1, n-9 | F18:1CN9 | g | ||
C 20:1, n-11 | F20:1CN11 | g | ||
C 22:1, n-9 | F22:1CN9 | g | ||
Polynenasycené mastné kyseliny | FAPU | g | ||
n-6 mastné kyseliny | FACN6 | g | ||
C 18:2, n-6 | F18:2CN6 | g | 1.69 | 00020 |
C 18:3, n-6 | F18:3CN6 | g | ||
C 20:4, n-6 | F20:4CN6 | g | ||
n-3 mastné kyseliny | FACN3 | g | ||
C 18:3, n-3 | F18:3CN3 | g | ||
C 20:5, n-3 (EPA) | F20:5CN3 | g | ||
C 22:5, n-3 (DPA) | F22:5CN3 | g | ||
C 22:6, n-3 (DHA) | F22:6CN3 | g | ||
Trans- mastné kyseliny | FATRN | g | ||
C 18:1, n-9 trans | F18:1TN9 | g | ||
C 18:2, n-6 trans | F18:2 TTN6 | g | ||
Cholesterol | CHORL | mg | 75 | 00020 |
Aminokyseliny | ||||
Glycin | GLY | mg | ||
Alanin | ALA | mg | ||
Valin | VAL | mg | ||
Leucin | LEU | mg | ||
Isoleucin | ILE | mg | ||
Serin | SER | mg | ||
Threonin | THR | mg | ||
Lysin | LYS | mg | ||
Asparagová kyselina | ASP | mg | ||
Glutamová kyselina | GLU | mg | ||
Arginin | ARG | mg | ||
Cystein | CYS | mg | ||
Methionin | MET | mg | ||
Fenylalanin | PHE | mg | ||
Tyrosin | TYR | mg | ||
Tryptofan | TRP | mg | ||
Histidin | HIS | mg | ||
Prolin | PRO | mg |