FCDB ID 0266
Omáčka sójová
Sauce, soy

Obsah ve 100 g jedlého podílu
Koeficient pro jedlý podíl 1
Název nutrientu | Hodnota | Jednotka |
---|---|---|
Energetická hodnota (kJ) | 235 | kJ |
Energetická hodnota (kcal) | 55 | kcal |
Tuky celkové | 0.1 | g |
Nasycené mastné kyseliny | g | |
Sacharidy využitelné | 5.7 | g |
Cukry celkové | g | |
Bílkoviny celkové | 7.5 | g |
Sůl | 14.8 | g |
Popis potraviny kódy LanguaL
A0263 A0463 A0637 A0663 A0722 A0735 A0858 B1452 C0133 E0139 F0018 G0003 H0101 H0173 H0232 H0253 H0319 J0135 K0003 M0001 N0001 P0024Popis potraviny kódy FoodEX2
A044RObsah ve 100 g jedlého podílu
Koeficient pro jedlý podíl 1
Název nutrientu | Kód EuroFIR | Jednotka | Hodnota | Citace |
---|---|---|---|---|
Nutrienty základní | ||||
Energetická hodnota (kJ) | ENERC | kJ | 235 | 00012 |
Energetická hodnota (kcal) | ENERC | kcal | 55 | 00012 |
Bílkoviny celkové [NCF:6.25] | PROT | g | 7.5 | 00020 |
Dusík celkový | NT | g | 1.2 | 00012 |
Tuky celkové [FACF:0.800] | FAT | g | 0.1 | 00020 |
Sacharidy celkové | CHOT | g | 6.5 | 00012 |
Sacharidy využitelné | CHO | g | 5.7 | 00012 |
Vláknina potravy | FIBT | g | 0.8 | 00004 |
Voda celková | WATER | g | 70.0 | 00020 |
Ethanol | ALC | g | 0 | 00000 |
Popel | ASH | g | 15.9 | 00020 |
Vitaminy | ||||
Vitamin B1 (thiamin) | THIA | mg | 0.05 | 00020 |
Vitamin B2 (riboflavin) | RIBF | mg | 0.19 | 00020 |
Niacin ekvivalent | NIAEQ | NE | ||
Niacin | NIA | mg | ||
Foláty celkové | FOL | μg | ||
Kyselina pantothenová | PANTAC | mg | ||
Vitamin B6 (pyridoxin) | PYRXN | mg | ||
Vitamin B12 | VITB12 | μg | ||
Vitamin C | VITC | mg | 0 | 00020 |
Vitamin A | VITA | RE | 0 | 00012 |
Retinol | RETOL | μg | 0 | 00004 |
beta-karoten | CARTB | μg | 0 | 00004 |
Vitamin D | VITD | μg | ||
Vitamin E | VITE | ATE | 0 | 00012 |
alfa - tokoferol | TOCPHA | mg | 0 | 00004 |
Minerální látky | ||||
Sodík | NA | mg | 5900 | 00020 |
Hořčík | MG | mg | 43 | 00020 |
Fosfor | P | mg | 140 | 00020 |
Draslík | K | mg | 400 | 00020 |
Vápník | CA | mg | 21 | 00020 |
Železo | FE | mg | 2.3 | 00020 |
Měď | CU | mg | ||
Zinek | ZN | mg | ||
Selen | SE | μg | ||
Jód | ID | μg | ||
Sůl | NACL | g | 14.8 | 00012 |
Cukry, škrob, polyoly, organické kyseliny | ||||
Cukry celkové | SUGAR | g | ||
Fruktosa | FRUS | g | ||
Glukosa | GLUS | g | ||
Laktosa | LACS | g | ||
Maltosa | MALS | g | ||
Sacharosa | SUCS | g | ||
Škrob | STARCH | g | ||
Organické kyseliny | OA | g | ||
Polyoly | POLY | g | ||
Mastné kyseliny a cholesterol | ||||
Nasycené mastné kyseliny | FASAT | g | ||
C 4:0 | F4:0 | g | ||
C 6:0 | F6:0 | g | ||
C 8:0 | F8:0 | g | ||
C 10:0 | F10:0 | g | ||
C 12:0 | F12:0 | g | ||
C 13:0 | F13:0 | g | ||
C 14:0 | F14:0 | g | ||
C 15:0 | F15:0 | g | ||
C 16:0 | F16:0 | g | ||
C 17:0 | F17:0 | g | ||
C 18:0 | F18:0 | g | ||
C 20:0 | F20:0 | g | ||
C 22:0 | F22:0 | g | ||
Mononenasycené mastné kyseliny | FAMS | g | ||
C 14:1 | F14:1CN5 | g | ||
C 16:1 | F16:1CN7 | g | ||
C 17:1 | F17:1 | g | ||
C 18:1, n-9 | F18:1CN9 | g | ||
C 20:1, n-11 | F20:1CN11 | g | ||
C 22:1, n-9 | F22:1CN9 | g | ||
Polynenasycené mastné kyseliny | FAPU | g | ||
n-6 mastné kyseliny | FACN6 | g | 0.02 | 00012 |
C 18:2, n-6 | F18:2CN6 | g | 0.02 | 00004 |
C 18:3, n-6 | F18:3CN6 | g | ||
C 20:4, n-6 | F20:4CN6 | g | ||
n-3 mastné kyseliny | FACN3 | g | ||
C 18:3, n-3 | F18:3CN3 | g | ||
C 20:5, n-3 (EPA) | F20:5CN3 | g | ||
C 22:5, n-3 (DPA) | F22:5CN3 | g | ||
C 22:6, n-3 (DHA) | F22:6CN3 | g | ||
Trans- mastné kyseliny | FATRN | g | ||
C 18:1, n-9 trans | F18:1TN9 | g | ||
C 18:2, n-6 trans | F18:2 TTN6 | g | ||
Cholesterol | CHORL | mg | 0 | 00000 |
Aminokyseliny | ||||
Glycin | GLY | mg | ||
Alanin | ALA | mg | ||
Valin | VAL | mg | ||
Leucin | LEU | mg | ||
Isoleucin | ILE | mg | ||
Serin | SER | mg | ||
Threonin | THR | mg | ||
Lysin | LYS | mg | ||
Asparagová kyselina | ASP | mg | ||
Glutamová kyselina | GLU | mg | ||
Arginin | ARG | mg | ||
Cystein | CYS | mg | ||
Methionin | MET | mg | ||
Fenylalanin | PHE | mg | ||
Tyrosin | TYR | mg | ||
Tryptofan | TRP | mg | ||
Histidin | HIS | mg | ||
Prolin | PRO | mg |