FCDB ID 0158
Omáčka houbová, maso hovězí vařené, knedlík houskový
Mushroom sauce with boiled beef and dumplings

Zobrazit fotogalerii (16)
Obsah ve 100 g jedlého podílu
Koeficient pro jedlý podíl 1
Název nutrientu | Hodnota | Jednotka |
---|---|---|
Energetická hodnota (kJ) | 660 | kJ |
Energetická hodnota (kcal) | 157 | kcal |
Tuky celkové | 5.5 | g |
Nasycené mastné kyseliny | 3.08 | g |
Sacharidy využitelné | 16.4 | g |
Cukry celkové | 1.5 | g |
Bílkoviny celkové | 10.0 | g |
Sůl | 1.0 | g |
Popis potraviny kódy LanguaL
A0139 A0467 A0641 A0660 A0722 A0735 A0861 A1259 A1292 B1201 C0235 E0110 F0014 G0012 G0014 H0151 H0166 H0186 H0191 H0200 H0271 H0296 H0319 H0349 H0753 J0001 K0003 M0003 N0040 N0041 P0024 R0515 Z0109Popis potraviny kódy FoodEX2
A03VV#F28.A07GL$F04.A01QX$F04.A16FF$F04.A044A$F04.A00TQObsah ve 100 g jedlého podílu
Koeficient pro jedlý podíl 1
Název nutrientu | Kód EuroFIR | Jednotka | Hodnota | Citace |
---|---|---|---|---|
Nutrienty základní | ||||
Energetická hodnota (kJ) | ENERC | kJ | 660 | 00012 |
Energetická hodnota (kcal) | ENERC | kcal | 157 | 00012 |
Bílkoviny celkové [NCF:6.25] | PROT | g | 10.0 | 00016, 00040 |
Dusík celkový | NT | g | 1.6 | 00016, 00040 |
Tuky celkové [FACF:0.000] | FAT | g | 5.5 | 00016, 00040 |
Sacharidy celkové | CHOT | g | 17.4 | 00016, 00040 |
Sacharidy využitelné | CHO | g | 16.4 | 00016, 00040 |
Vláknina potravy | FIBT | g | 1.0 | 00016, 00040 |
Voda celková | WATER | g | 65.5 | 00016, 00040 |
Ethanol | ALC | g | 0 | 00016, 00040 |
Popel | ASH | g | 1.6 | 00016, 00040 |
Vitaminy | ||||
Vitamin B1 (thiamin) | THIA | mg | 0.04 | 00016, 00040 |
Vitamin B2 (riboflavin) | RIBF | mg | 0.12 | 00016, 00040 |
Niacin ekvivalent | NIAEQ | NE | ||
Niacin | NIA | mg | 1.5 | 00016, 00040 |
Foláty celkové | FOL | μg | ||
Kyselina pantothenová | PANTAC | mg | 0.31 | 00016, 00040 |
Vitamin B6 (pyridoxin) | PYRXN | mg | 0.07 | 00016, 00040 |
Vitamin B12 | VITB12 | μg | ||
Vitamin C | VITC | mg | 0 | 00016, 00040 |
Vitamin A | VITA | RE | 20 | 00016, 00040 |
Retinol | RETOL | μg | 19 | 00016, 00040 |
beta-karoten | CARTB | μg | 10 | 00016, 00040 |
Vitamin D | VITD | μg | ||
Vitamin E | VITE | ATE | 0.15 | 00016, 00040 |
alfa - tokoferol | TOCPHA | mg | 0.15 | 00016, 00040 |
Minerální látky | ||||
Sodík | NA | mg | 389 | 00016, 00040 |
Hořčík | MG | mg | 12 | 00016, 00040 |
Fosfor | P | mg | 88 | 00016, 00040 |
Draslík | K | mg | 161 | 00016, 00040 |
Vápník | CA | mg | 43 | 00016, 00040 |
Železo | FE | mg | 1.2 | 00016, 00040 |
Měď | CU | mg | ||
Zinek | ZN | mg | 0.61 | 00016, 00040 |
Selen | SE | μg | ||
Jód | ID | μg | ||
Sůl | NACL | g | 1.0 | 00012 |
Cukry, škrob, polyoly, organické kyseliny | ||||
Cukry celkové | SUGAR | g | 1.5 | 00016, 00040 |
Fruktosa | FRUS | g | ||
Glukosa | GLUS | g | ||
Laktosa | LACS | g | ||
Maltosa | MALS | g | ||
Sacharosa | SUCS | g | ||
Škrob | STARCH | g | ||
Organické kyseliny | OA | g | ||
Polyoly | POLY | g | ||
Mastné kyseliny a cholesterol | ||||
Nasycené mastné kyseliny | FASAT | g | 3.08 | 00016, 00040 |
C 4:0 | F4:0 | g | 0.06 | 00016, 00040 |
C 6:0 | F6:0 | g | 0.08 | 00016, 00040 |
C 8:0 | F8:0 | g | 0.06 | 00016, 00040 |
C 10:0 | F10:0 | g | 0.13 | 00016, 00040 |
C 12:0 | F12:0 | g | 0.15 | 00016, 00040 |
C 13:0 | F13:0 | g | 0 | 00016, 00040 |
C 14:0 | F14:0 | g | 0.45 | 00016, 00040 |
C 15:0 | F15:0 | g | 0.05 | 00016, 00040 |
C 16:0 | F16:0 | g | 1.55 | 00016, 00040 |
C 17:0 | F17:0 | g | 0.03 | 00016, 00040 |
C 18:0 | F18:0 | g | 0.53 | 00016, 00040 |
C 20:0 | F20:0 | g | 0 | 00016, 00040 |
C 22:0 | F22:0 | g | 0 | 00016, 00040 |
Mononenasycené mastné kyseliny | FAMS | g | 1.79 | 00016, 00040 |
C 14:1 | F14:1CN5 | g | 0.04 | 00016, 00040 |
C 16:1 | F16:1CN7 | g | 0.15 | 00016, 00040 |
C 17:1 | F17:1 | g | 0 | 00016, 00040 |
C 18:1, n-9 | F18:1CN9 | g | 1.58 | 00016, 00040 |
C 20:1, n-11 | F20:1CN11 | g | 0.01 | 00016, 00040 |
C 22:1, n-9 | F22:1CN9 | g | 0 | 00016, 00040 |
Polynenasycené mastné kyseliny | FAPU | g | 0.26 | 00016, 00040 |
n-6 mastné kyseliny | FACN6 | g | 0.22 | 00012 |
C 18:2, n-6 | F18:2CN6 | g | 0.22 | 00016, 00040 |
C 18:3, n-6 | F18:3CN6 | g | ||
C 20:4, n-6 | F20:4CN6 | g | ||
n-3 mastné kyseliny | FACN3 | g | 0.04 | 00012 |
C 18:3, n-3 | F18:3CN3 | g | 0.04 | 00016, 00040 |
C 20:5, n-3 (EPA) | F20:5CN3 | g | ||
C 22:5, n-3 (DPA) | F22:5CN3 | g | ||
C 22:6, n-3 (DHA) | F22:6CN3 | g | ||
Trans- mastné kyseliny | FATRN | g | 0 | 00016, 00040 |
C 18:1, n-9 trans | F18:1TN9 | g | 0 | 00016, 00040 |
C 18:2, n-6 trans | F18:2 TTN6 | g | 0 | 00016, 00040 |
Cholesterol | CHORL | mg | 29 | 00016, 00040 |
Aminokyseliny | ||||
Glycin | GLY | mg | 478 | 00016, 00040 |
Alanin | ALA | mg | 536 | 00016, 00040 |
Valin | VAL | mg | 523 | 00016, 00040 |
Leucin | LEU | mg | 858 | 00016, 00040 |
Isoleucin | ILE | mg | 473 | 00016, 00040 |
Serin | SER | mg | 446 | 00016, 00040 |
Threonin | THR | mg | 437 | 00016, 00040 |
Lysin | LYS | mg | 594 | 00016, 00040 |
Asparagová kyselina | ASP | mg | 819 | 00016, 00040 |
Glutamová kyselina | GLU | mg | 2108 | 00016, 00040 |
Arginin | ARG | mg | 587 | 00016, 00040 |
Cystein | CYS | mg | 187 | 00016, 00040 |
Methionin | MET | mg | 243 | 00016, 00040 |
Fenylalanin | PHE | mg | 467 | 00016, 00040 |
Tyrosin | TYR | mg | 395 | 00016, 00040 |
Tryptofan | TRP | mg | ||
Histidin | HIS | mg | 305 | 00016, 00040 |
Prolin | PRO | mg | 686 | 00016, 00040 |
Fotogalerie
1 |
1 |