Nutridatabaze.cz - Czech Food Composition Database
Nutridatabaze.cz

Czech Food Composition Database
Version 10.25

Skip navigation

  • Homepage
  • About database
  • Data Documentation
  • Search food data
  • EuroFIR and EFSA
  • Calculation of nutrient content of foods
  • Download data
  • Links
  • Contacts

Log in

info@nutridatabaze.cz
Česky English
Search

Skip navigation

  • Homepage
  • About database
  • Data Documentation
  • Search food data
  • EuroFIR and EFSA
  • Calculation of nutrient content of foods
  • Download data
  • Links
  • Contacts

You are here Homepage » References » Reference 00047

00047

Holasová M., Fiedlerová, V., Málková, H., Mašková, E., Nováková, H., Rysová, J., Sládková, J., Švejdová, A., Winterová, R.: Generace a zpracování analytických dat v kategorii vepřové maso. Zpracování dat nutričního složení netradičních obilovin a pseudoobilovin a vybraných pekařských výrobků. Etapa:2010 - VÚPP. VÚPP, Praha, 2010.

A list of references

  • ↑ Up
  • Print
  • Site map
  • Webdesign Websynergy
  • Webhosting Český hosting

Institute of Agriculture Economics and Information